הודעה מתלמה

פ א ב י

New member
גם אני

חשבתי להתחיל טיפול הומאופתי לבני אך נאמר לי על-ידי המטפלת בהילינג שיש אפשרות לרגרסיה בעקבות הטיפול ולכן אנחנו מקפיאים את הטיפול עד לבירור מעמיק יותר , בכל אופן בהצלחה.

הומאופתיה קלאסית

שלום אני הומאופתית קלאסית ואני רוצה להסביר לכם למה "יש כאלה שאמרו שהשיטה עבדה ויש כאלה שלא היה שיפור..." הומאופתיה היא תהליך שבו יש צורך להתאים תרופה מדויקת למטופל. תרופה כזו תתחיל תהליך לכיוון בריאות ואיזון. אם לא נבחרה התרופה המדויקת לא יהיה תהליך שכזה ולכן צריך לחזור להומאופת לדווח ולנסות להבין יותר טוב את מהות המקרה. הורים או מטופלים שעוזבים את הטיפול בשלב זה אומרים שלא היה כל שיפור. וזה פשוט חבל. אני ממליצה לכל מי שהולך לטיפול הומאופתי להאזר בסבלנות מרובה כי זה עובד. אשמח לעזור בכל שאלה או לייעץ-ניתן לפנות אלי המייל או המסר. בברכה עירית פרידמן

LeonardoDV

New member
כל זה נכון אבל

איך לאחר שנה או אפילו חצי שנה בהם הילד בנוסף לטיפול הומאופאתי, מטופל גם בריפוי בעיסוק או בשיטת ABA או DIR או אולי מקבל איזו תרפיה אחרת, איך את יודעת או ההורה יודע שההומאופתיה היא זו שעזרה?

גם ההורה וגם המטפלים

האחרים יראו שינוי או קפיצה ברורה לאחר התרופה הנכונה. (לכן אני מייעצת לא לומר לצוות שניתנה תרופה). חשוב לי להדגיש שפעולתה של התרופה צריכה להיות מורגשת במספר תחומים במקביל-ז"א אני ארצה לראות שיש שיפור בבעיה המרכזית שאיתה הגעתם אבל גם למשל עליה בתיאבון, שינה רגועה ועוד דברים שלא חשבו עליהם קדם ואז פתאום אומרים לי "שכחנו בכלל מהבעיה הזאת כשהיינו אצלך ויש בה שינוי...". הרבה בריאות עירית

LeonardoDV

New member
ועוד שאלה אם כך

מהו פרק הזמן הממוצע שלאחריו עושים הערכה לגבי האפקטיביות של התרופה?

1סימה

New member
אפקט הטיפול

חברה שלי , אם לידה רגילה בת שנתיים, דיברה איתי הבוקר וסיפרה לי כי הם לאחר פניה להומאופט בעקבות רגישות יתר. היא מדווחת כי כבר לאחר חודש היו שינויים משמעותיים. אני לא יודעת אם הפקט עם ילדים כשלנו הוא מהיר כל כך אבל לדעתי זה מאוד מעודד.

1סימה

New member
שאלה לעירית

האם ההומופטיה יכולה לטפל בתת רגישות? בעיות של תכלול חושים?

לסימה

ההומאופתיה יכולה לרפא כל תהליך שהוא הפיך. לכן כדי לעות לשאלתך אני צריכה לדעת את מהות הפגיעה. האם היא עצבית? ואם כן באיזה צורה פגוע העצב. לפעמים קשה לדעת מה הפגיעה בייחוד בנושאים של פעולת העצבים והמוח. שווה לגשת לטיפול הומאופתי גם במקרים האלה, כי זה טיפול קל, זול ולא מזיק! בברכה עירית

beezi

New member
שאלה לעירית פרידמן

האם תוכלי לפרט כיצד אוסטאופט יכול לעזור בטיפול ההומאופתיה? תודה על תשובתך

אני לא מבינה

את השאלה. האם הומלץ לכם לשלב טיפולים? ובאיזו בעיה מדובר?. בכללי, אני מאד בעד שילוב טיפולים כך שיותאמו לפי אופי הבעיות והמטופל. אני עובדת בשיתוף עם מטפל במגע ועם פסיכולוג. אם תרחיב את הפרטים בשאלך יהיה לי יותר קל להתייחס. עירית

beezi

New member
אני מפרטת השאלה לעירית

ההומאופת שלנו בדק את ראשו של הילד שלנו ואמר שכדאי שרופא אוסטאופט יראה אותו, כי יכול מאד להיות שבעת הלידה הקשה שהיתה לי, והתינוק שנאבק לצאת, (לבסוף כשהיה במצוקה הטיסו אותי לניתוח קיסרי) היתה לו פגיעה בראש, שאפשר לרפא אותה על ידי לחיצות. הוא השווה את הטיפול של האוסטיאופט לכירופרקט שמחזיר חוליות למקום. תודה על ההתיחסות

עכשיו שהבנתי

אני בהחלט מסכימה. זה יכול להיות שילוב מצוין. לכו על זה. אשמח לשמוע דיווח בהמשך. עירית

למעלה