הודעה של האיחוד

fireforge

New member
בקטנה ואיל הורדת לו 100t בלחץ נשאר לו עוד 500

שוב יוגב לא הקשיב אמרתי לו עדיף לחסל אותך אתמול בלילה לא נורא פתחתי לך את התחת בבוקר כמו נינג׳ה היה תענוג לפרק לך מדינות תתמקד בי חרא קטן אני זה שלחצתי לחסל אותך לא יוגב אני מחכה לך מזדיין קטן כל המדינות בחוץ בוא תנסה

Yogev1982

New member
לאחותך נשאר 400 ../images/Emo6.gif

זה הכי הכח שלי בתאריך, 29.4 - 1062T וזה לפני ניהול של 200T שקיבלתי מאופק

עמי1986

New member
חחחחחח אני לא יודע ממה אני שמח יותר

מזה שלירן ויוגב עוד פעם קיבלו בראש או מזה שסוף סוף נפטרתם מהערבי המסכן הזה שמההתחלה ידענו שיתן לכם בראש מתישהו, זה הרי ברור, בנאדם שבוגד פעם אחת יבגוד בפעם השניה שוב בלי בעיה..

Yogev1982

New member
אני הכי מבסוט

שתמיד שקורה איזה משהו ("משהו" - כולה 100T בסטנדרטים של היום זה באמת כלום) כל העכברים יוצאים מהחורים, כאילו מישהו פיזר מלא גבינה צהובה

fireforge

New member
חחחח תראו מה צף לו למעלה גוש חרא חחח

טוב לירן לא קיבל בראש עדיין יושב לי על 1-1.3q וגודל אם לא הבנת את זה עדיין חסר אינטילגנציה קטן שאף אחד לא יכול היום לפרק את האיחוד 100t היום זה כמו 10t מלפני שנה אז תחזור לחור שממנו זחלת אתה לא רצוי פה

עמי1986

New member
חח יא חסר חיים

אני חסר אינטיליגנציה ואתה עד היום לא מזהה כשמשתינים עליך בקשת. כנל לגבי יוגב בסופו של יום אלה אתם שיוצאים אהבלים פעם אחר פעם ועוד נתתם לו היכל המשחק הזה מעניין לי תביצה ובניגוד אליך אני ידעתי שיהיה סוף מתישהו דבר שכנראה אתה לא תבין לעולם, במקום להיות בנאדם נורמאלי אתה מתעסק במשחקי מחשב האלה עובר מאחד לשני עסוק כל היום בלהטפל לילדים קטנים, ועוד לאח שלך יש אומץ לדבר על הדור הזה שהוא קלוקל. הוא לא שם לב שמול העיניים שלו גדל לו קוף משועמם נשוי וחסר חיים שבמקום להתעסק בדברים שצריך להתעסק בהם כמו למשל שינוי המאזן הדמוגרפי (או שאולי פשוט לא הולך לך?) עסוק במשחקי מחשב עם ילדים קטנים רק כי קשה לו להפרד ממשחק שהוא השקיע עליו כבר 7 שנים. אווו הנה עלינו על הבעיה, התמכרות, לך לאיזה פסיכולוג טוב תנסה לדבר על זה, אולי הוא יוכל לעזור לך לצאת מהבעיה שאתה נמצא בה, הבעיה של שריפת זמן מול מסך מחשב בהתקוטטות אינסופית מול כמה ילדים שהם כמחצית מגילך. ועל הדרך תנסה לעבוד על עוד בעיה, התמודדות מול האמת הכואבת, מול האמת שאתה יודע שאני צודק אבל תנסה לשכנע את עצמך שאני טועה.

fireforge

New member
חחחחחחחחחח

א. אני כבר חודש לא משחק גינדיס אבל לא משנה גם בפורום סקושי הייתי ב.בינתיים היחידים שהשתינו עליהם בקשת זה עליך וחברים שלך כל מה שרציתי שיקרה קרה מההמלחמה הראשונה שאליסף הכריז על SVF שאם חשבתם לשנייה שזה לא אני ואולג ביצענו את התרגילים לגרום לאלי וחן הס להכריז עליכם מלחמה אז אתם טפשים יותר ממה שאני חושב וגם המלחמה השנייה עליכם אנחנו גרמנו הפעם אני ויוגב ליתר דיוק אז מי יצא פה טיפש פעם אחרי פעם? הייתם כולכם חברים וחתכנו אתכם באמצע כמו חמאה מה שלעולם לא תצליחו לבצע על האיחוד כרגע

עמי1986

New member
אנא הסתכל הודעה אחת מתחת ותפנים

המשחק הזה מעניין לי תביצה קל וחומר האיחוד שלך, שפעת

עמי1986

New member
אז זאת הסיבה שלא הולך לך?

אתה מבקר את הילודה? מחכה לגיל 40 מביא ילד אחד וזהו? כמו בסין?

עמי1986

New member
ואגב לגופה של ההודעה

לא מעניין אותי אם האיחוד יתפרק או לא, זה הדבר האחרון שאני חושב עליו, זה מגיע בדיוק אחרי המחשבה של לזיין את סוהא עראפת בדוגי

וגם פה הורדת שורה וחצי שלך בהתחלה

פתחתי פה רק אחרי שהתחלת לפתוח פה כל מי שיש לו בעיה עם מה שאמרתי ? שילך לחפש מי שינענע אותו !

GangLandx

New member
למה אתה בכלל עונה לטיפש הזה ?

אדם שגורם לאחרים לחשוב שהוא מת ולאחר מכן מתבדח על זה לא שווה את השילשול שיצא לי הבוקר בגלל הנס קפה .. האיש הזה לא שווה יריקה לא פה ולא בסכנין חמוד .. איך אומרים הגזענים ? עוד ערבי מעפן ! ... רק ממתין שיבוא שנירק לו בפרצוף לטמבל הזה .. תוריד גם 400T זה כבר לא מעניין אף אחד אידיוט , כל אחד ואחד מאיתנו מת לירוק לך בפרצוף , אם לא הבנת למה כנראה שהמחלה של חן מדבקת .. SORRY

hen1xc

New member
../images/Emo6.gif תיכף תגיד לי שאתה לובש שמלות

איזה גבר שותה היום נס קפה?
אני מסיק בטח שרינת שותה שחור והיא הגבר בבית

למעלה