הודעת הבהרה לכולם

gindis

New member
../images/Emo41.gif הודעת הבהרה לכולם ../images/Emo41.gif

שלום רב, זאת מודעת הבהרה לכולם. 1. לשחקן שיש לו יותר ממדינה אחת והוא רכש להם תומכים המערכת עדין תקשר בין המדינות ולא תאפשר לו לעשות פעולות במשחק. (אם השחקן ימחוק עוגיות אנחנו נדע על כך ונקבל התרעה) 2. שחקנים עם תומך עדין צריכים לשחק לפי החוקים שהם מדינה אחת לכל שחקן ואם נמצא שהם משחקים עם כמה מדינות כולן יינעלו. 3. אם אתה שחקן בודד ומשחק ממחשב אחד תוכל לשחק כל עוד לא תמחוק את העוגיות ואין לך מה לדאוג. (אם מחקת יותר מ-3 פעמים המערכת תזהה את זה ויופיע לך החלון תשלום) 4. אם אתם כמה אחים ורוצים לשחק מאותו מחשב אין שום בעיה פשוט תשחקו בלי למחוק עוגיות. (אם תמחקו את העוגיות תקבלו את החלון תשלום) 5. אם מפריע לכם הנושא של מחיקת עוגיות ואתם אוהבים את המשחק תתמכו בנו ע"י רכישת תומך. (אנחנו משתמשים בכסף כדי לפתח עוד משחקים בשבילכם) 6. אנחנו רוצים להחזיר את המשחק למצב בו כולם משחקים עם מדינה אחת ונהנים מכך שהם משחקים עם מדינה אחת. האתגר במשחק יותר גדול אם יש לכם מדינה אחת וגם תהינו יותר. 7. החוקים חלים על כולם שחקן בלי או עם תומך נחשבים אותו הדבר והמערכת מתייחסת אליהם אותו הדבר. (שחקן שנמצא מרמה יינעל) בברכה, צוות גינדיס

GM Alon

New member
אתה סותר את עצמך

בהתחלה אתה כותב שאם יש לי שחקן אחד בלי תומך ואני מוחק קוקיז אז ינעל לי השחקן ואני יהיה חייב לקנות תומך ואם גם אחרי שאני אקנה תומך אני אמשיך למחוק קוקיז אפילו בלי קשר למשחק השחקן ינעל לגמרי אפילו אם אין לו בכלל כפולות. שזה בעצם אומר שאם שחקן ימחוק את העוגיות אתה יהיה חייב לקנות תומך, אבל אם יש לו תומך כבר ועדין ימשיך עדין ינעל וכאן אתה כותב: 5. אם מפריע לכם הנושא של מחיקת עוגיות ואתם אוהבים את המשחק תתמכו בנו ע"י רכישת תומך. (אנחנו משתמשים בכסף כדי לפתח עוד משחקים בשבילכם) אם אני לא רוצה למחוק קוקיז, אז לקנות תומך יעזור במשהו? לא! אם אני אקנה תומך וימחק עוגיות עדןי תנעל אותי רק בגלל שתחשוב שיש לי כפולות בקיצור מערכת מפגרת של 4 שורות שכתבת בחצי שעה ועוד משהו: 3. אם אתה שחקן בודד ומשחק ממחשב אחד תוכל לשחק כל עוד לא תמחוק את העוגיות ואין לך מה לדאוג. (אם מחקת יותר מ-3 פעמים המערכת תזהה את זה ויופיע לך החלון תשלום) שזה אומר שאם נמחק עוגיות 3 פעמים נצטרך לשלם 1. אני לא שואל אותך אם למחוק עוגיות או לא 2. אם אני נכנס דרך המחשב של חברים שלי\קרובי משפחה\מקומות ציבוריים. מה קורה? המערכת תזהה אותי כאילו החלפתי קוקיז, ואז כשאני אחזור הביתה המערכת תחשוב ששוב מחקתי קוקיז בקיצור אתה מגביל אותי לשחק ממחשב אחד בלבד. תוריד את העידכון המפגר הזה

gindis

New member
תשובה

הבדיקות הם כמו בעבר. אם שחקן נמצא שהוא משחק עם כמה מדינות כולן יינעלו עם או בלי תומך. בברכה, ערן

koneko90

New member
אז למה אתה אומר שזה יוביל לעמוד

של תשלום? כדי מה? להתפעל מהמעמוד היפה שעשית? בחייך.. עוגיות אחד הדברים הכי פרטיים במחשב, אין לך זכות בכלל לדון איתנו על זה וזכותנו למחוק ולשנות, ולעשות מה שבא לנו איתן. זה שאתה לא מצליח להביא את הידע שלך בתיכנות לרמה מספיק גבוהה שתוכל גם לחסום את הכפולות אנחנו לא אשמים.. מצטער ערן.. אנחנו לא.

GM Alon

New member
מה זה קשור? שוב אתה עושה העתק הדבק

כבר ראיתי את התשובההזאת באימיילים שלך, וגם שזה לא היה היה קשור לנושא. ========== תקרא עד הסוף ותענה תשובה לעניין =============== אני הצגתי עובדה שזה לא משנה עם יהיה לי תומך או לא יהיה לי תומך בכל מקרה המדינה תנעל, אז למה אני בכלל צריך לקנות תומך? ולשאלה המרכזית לא ענית.. אולי כי עדין לא הכנת משהו להעתיק ולהדביק. אני מתחבר דרך הבית שלי יש שם קוקיז מסויים אחר כך אני הולך לעבודה ומתחבר דרך שם ויש שם קוקיז אחר אז המערכת תחשוב שמחקתי עוגיות אחר כך אני לוקח את המחשב הנייד שלי ונכנס גם דרכו אופס.. עוד פעם הקוקיז התחלף, אחר כך אני חוזר הביתה לא מחקתי קוקיז באף אחד מהמחשבים, אבל המערכתז מזהה 3 קוקיז שונים=המדינה ננעלת זה נראה לך צודק? הרסת את המשחק וזה לא הכל, ממה שהבנתי לא הודעת על העידכון בכל הקהילות של המשחק, שזה אומר שחצי משחק בכלל לא יודע שהיה עידכון וזה אומר שהם לא יודעים שאסור למחוק קוקיז.. מהשיוביל אפילו שאנשים שמשחקים במדינה 1 ינעלו רק בגלל שהם לא פעילים בפורומים או שהם כן פעילים אבל לא ידעת אותם על העידכון ערן אתה פשוט חרא של מנהל אתה הורס את הקהילה במו ידיך

gindis

New member
תשובה

שלום רב, אם יש לך תומך ומחקת עוגיות ונמצא שאתה משחק עם עוד כמה מדינות אז תנעל. (המחיקת עוגיות רק תוספת) בברכה, ערן

GM Alon

New member
נווווו דייי זה לא מה ששאלתי

די עם התשובות הלא קשורות שלך תשאל את זה בשפה שגם אתה תבין אני מתחבר לשחקן שלי מ3 מחשבים שונים=3 קוקיז שונים המערכת מזהה אותי כרמאי אפילו שאין לי כפולות ונועלת אותי מה אני אשם ולמה אני צריך לשלם לך 20 שקל על זה? תוריד כבר את העידכון המסריח ועזוב אותנו בשקט תאמין לי אתה תפסיד יותר כסף אם תשאיר את העידכון בסופו של דבר כולם ינטשו את המשחק שלך בגלל ההגבלות המפגרות שלך

GM Alon

New member
אני אשאל*

חחח תמיד יוצא לי שגיאה בשורה הראשונה בגלל עצבים Oס" ואם אתה יכול להגיב תשובה של יותר מ2 שורות זה יהיה שינוי לטובה..

koneko90

New member
ערן יצאת נעל ואני אסביר גם למה..

אפילו לא הודעת בפורום של חו"ל על העידכון. אנשים צריכים לנחש. אנחנו פה אומרים לך לא רוצים את העידכון ולא מוכנים לא למחוק עוגיות רק שלך יהיה עוד כמה גרושים בבנק, היחס שלך להקהילה הוא עלוב. ומה לעשות לא ככה משחק רשת עובד.. בקיצור ערן.. הבאגים חוגגים והשטויות שאתה מוסיף עוד יותר חוגגות.. ובכלל הפכתה את המשחק ממשחק אדיר למשחק שכונה...

shaoran li

New member
מה שאני מנסה להגיד

תוריד תעידכונים האלה ותן לשחק בשקט

yardiboom

New member
ערן אתה אטום!!!

תקלוט העולם שלנו לא סובב סביב המשחק המחורבן הזה די עוגיות לא קשורות רק למשחק הזה הן קשורות לאבטחת המחשב! ואתה לא יכול לקבוע מי ימחק קוקיז ומי לא

טלי 1231

New member
חבר'ה, אנא תגובות תרבויותיות.

אפשר להתווכח גם בלי לקלל את ערן ומשפחתו. אף אחד לא מכריח אותנו לשחק במשחק. את עמדתי המנומקת בעניין השינויים תוכלו לקרוא בהמשך היום.

amitrom

New member
מה את הדוברת שלו?

גם אני מסכים לגבי צורת הדיבור. אין מקום לקללות ועלבונות אבל מי שם אותך להיות הדוברת שלו, ניסה?

למעלה