הודעת הבהרה לכולם

Shaycs

New member
זה רק אני או ששמת לב

שהוא לא הכחיש את עניין הניסן חח.....

טלי 1231

New member
אתם פסיכוטים.

מה זה ניסה? איזה חלק של היותי טלי כ"כ בלתי מתקבל על דעתכם?

עדכון נוראי!

מה לעשות ואני לא עשיר כמו הערבים ולי אין מחשב בבית, אני משחק במחשב ציבורי... ומה לעשות שבו מוחקים עוגיות... עכשיו אני אמור לשלם כדי לשחק? זה נראה לכם הוגן? לצערי ערן שכח (או מעדיף לשכוח) שזה שהוא עושה די הרבה כסף מהמשחק לא אומר שכולם מרוויחים כמוהו... ויש כאלו שלא יכולים להרשות לעצמם תומכים, חבילות זהב, וחבילות שונות ומשונות כאלו... ובגלל זה הם צריכים להענש עכשיו... ערן... מבין כל העדכונים שעשית, זה בהחלט נחשב לגרוע ביותר! אולי פשוט תקח סכום חודשי קבוע מכל מדינה וככה תעשה לעצמך משחק פרטי! לכלכת ובגדול!

Shaycs

New member
לסיכום העניין.....

אני משחק עם מדינה אחת... ואני מוחק קוקיז... אם תרצה או לא תרצה... אין לך שום אישור שבעולם להיכנס למחשב שלי ולהסתכל על הקוקיז שלי ובעצם היותך בודק ומודה שאתה בודק את זה .... אתה מפר את הזכויות שלי ... וחודר לפרטיות שלי... אולי יש לי דברים סודיים במחשב שאתה לא אמור לראות... אולי יש לי סרטי פורנו של אישתי ... איך אני יודע שאתה לא מסתכל לי גם על זה..... נקודה למחשבה.... מה שאתה עושה זה מכין את עצמך לתביעה של כמה מאות אלפי שקלים אם לא יותר.... וכן אני יודע שאתם רוצים להגיד אז אתה לא חייב לשחק במשחק.... אז זהו שזה לא קשור לעניין ... עדין אין לך שום זכות להיכנס למחשב שלי ולבדוק דברים... אתה רוצה לעשות אותו משחק שצריך לשלם בשבילו.. אז תעשה אותו ככה ואז יהיה לך גם מעקב לפי כרטיסי אשראי או משהו כזה... עד אז.... אין לך שום סמכות.... ואתה יכול לראות את ההודעה הזאת בתור איום הבטחה או מה שלא תרצה.... העובודת הם בשטח שהמשחק שאתה מנסה לשחק עכשיו הוא מדרון מאוד מאוד חלקלק וכדאי שתשקול אותו שוב.... המלצה חמה חמה

Shaycs

New member
ערן אני שולח לך מייל עכשיו על זה אבל אני רוצה

שתגיב לי גם פה וכדאי שהתשובה שלך תהיה מספקת.......... למה אני כבר מרים טלפון לחבר שלי שהוא מסיים השנה את הפקולטה לעורכי דין..... אני במחשב בעבודה שלי.... יש פה מידע רגיש ודברים אישים לא רק שלי אלא של עוד כמה וכמה אנשים.... אחד אני לא סגרתי את המחשב או מחקתי קוקיס מהבוקר... נכנסתי בבית בבוקר ונכנסתי עכשיו.... ומחקת לי את המדינה בגלל "קוקיס" מי נתן לך אישור להיכנס למחשב ולמה אתה חושב שאתה יכול לעשות מה שבא לך..... כדאי לך לחזור בך ומהר .....

טלי 1231

New member
אתה מדבר שטויות

1. שליחת קוקיס אינה נחשבת האזנת סתר כאשר הצד השני מודע לעצם השליחה, ובענייננו אתה מודע. 2. גם כאשר קיימת הסכמה, אסור לשולח הקוקיס לגרום נזק. בענייננו, עד כמה שאני מבינה, הקוקיס של ערן לא גורמות נזק. לעניין זה גם האטה מסוימת של המחשב לא נחשבת נזק, כיוון שנדרש יסוד נפשי של כוונה לגרימת הנזק. אין לראות באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי מוסמך.

Shaycs

New member
את מדברת שטויות.....

כי 1. אני לא הסכמתי וזה שאני מודע לזה לא הופך את זה לחוקי.. ובשביל ההבהרה נדבר בשפה שאת תביני ותאהבי.... אני אונס אותך עכשיו... את מודעת לזה שאני אונס אותך אז זה נהיה בסדר??? לא אני עדין אונס גבר בשם ניסן שמשחק אותה אישה.... 2. אין הסכמה ואני לא יודע מה הוא עושה ואין לי יכולת מעקב.... אני יודע שאפילו למייקרוסופט הגדולים ואם כל הכבוד ערן הוא גרגיר חול לעומת חברה כזאת.. אסור להיכנס למחשב ולהם זה הכי קל בעולם כי הם המציאו את הממשק המחורבן הזה שקוראים לו WINDOWS.... וברור שזה לא יעוץ משפטי כי מי יקשיב לקוקסינל שלא מוכן להודות בדברים .. ושיודע רק להעיר הערות ולא להביא אף פעם יעוץ יעיל ... אז פעם הבאה שמרי את דעותיך המסכנות לעצמך.... שיהיה לך יום של שמש בשמים ובירה במעיים...

טלי 1231

New member
אתה דביל, נבוב וחסר השכלה משפטית בסיסית

אני אסביר לך בקצרה למה אתה טועה: העבירה האפשרית בשליחת קוקיס היא עבירה של "האזנת סתר". כמו שהסברתי, ברגע שהצד שמאזינים לו מודע להאזנה - זו כבר לא האזנת סתר. אני מקווה שאתה מבין את ההבדל מאונס, שבו אין חשיבות ליסוד המודעות של הקורבן. לך תתייעץ עם החבר שלך, שנה א'...בהצלחה בתביעה.

Bleys1

New member
הודעה לכולם

אין במה שערן עשה כאן שום חדירה לפרטיות כיוון שקוקיז זה קבצי אינטרנט שהוא שותל בעצמו, והוא יכול גם להסתכל עליהם... אבל זאת בהחלט חוצפה, כולם מוחקים קוקיז מסיבות שונות, וזה ממש בלתי נסבל מה שערן עשה...

walla2k0

New member
תגובה ל"הודעה לכולם".

עצם העובדה שהוא מונע ממני למחוק עוגיות במחשב שלי זה מבחינתי ואני בטוח מבחינת אנשים נוספים פה זוהי חדירה לפרטיות! ערן לא מבין שיש עוד אתרים ברשת ושאנשים מוחקים עוגיות באופן קבוע וזה פשוט בושה מה שהוא עשה פה!

Bleys1

New member
אתה לא יודע לקרוא??

אני אמרתי שזה שהוא מונע ממך למחוק עוגיות זאת באמת חוצפה, אבל זה לא חדירה לפרטיות, כיוון שהוא לא מסתכל על דברים אחרים במחשב שלך חוץ מעל העוגיות שהוא בעצמו השתיל!

walla2k0

New member
תגובה

בגלל שאני לא יכול למחוק עוגיות זה מגביל אותי לעשות דברים מסוימים במחשב ולא דברים שהם יותר פרטיים ובגלל שערן מונע ממני את זה זוהי חדירה לפרטיות!

Bleys1

New member
אתה עדיין יכול למחוק קוקיז...

רק זה יסגור את המדינה, חוץ מזה זה לא חדירה לפרטיות... זה אומנם חוצפה אבל אין כאן שום חדירה לפרטיוות!!!!! זה שזה מגביל אותך לעשות דברים מסוימים במחשב זה לא חדירה לפרטיות!!! חדירה לפרטיות זה אם יהיה לו גישה לדברים במחשב שלך!

למעלה