הודעת הנהלת הפורום

רiנה

New member
../images/Emo41.gifהודעת הנהלת הפורום../images/Emo41.gif

פורום נתינה מהלב נשאר במהותו המקורית פורום המסייע לאוכלוסיה במצוקה ללא הבדל מין, דת או גזע. ישנה הודעת הנהלה חדשה, אנא התייחסו אליה. נבקשכם לא לפרסם על גבי הפורום מס' טלפונים או פרטים אישיים אלא אך ורק בתיבת המסרים. שינועים והובלות יש לתאם במסרים. ע"מ לכבד את הזולת אנו מוצאים לנכון לאפשר לאנשים לבקש כל סוג של תרומה/בקשה לכן נבקשכם להמנע משיפוט או ביקרות ולאפשר לחברים חדשים וגם ותיקים להעזר בנו. שלום ורונה המנהלים עומדים לרשותם בכל בעיה או שאלה אפשר ותוכלו לפנות אלינו בתיבת המסרים. חלוקת המארזים נשארת בטיפולה של טליW המנהלת היוצאת לכן בעניין המארזים אתם מוזמנים לפנות לטלי לתיבת המסרים. תודה.

יובל2

New member
../images/Emo46.gif פשוט הגזמתם עם שיטת המחיקות של כל פיפס

מחקתם שרשור לגיטימי, וכן רואים שהתיחסתם לחלק מתוכנו, ולראיה השינוי במכתב הפתיחה. עדין שיטת המחיקות של דברים לגיטימים שאנשים כותבים בצורה הכי מכובדת שרק אפשר, מקוממת ביותר. היה לי טעם מר, נשאר לי טעם מר ומין הסתם כנראה ואצטרך לחפש לי בית אחר. שיהיה לכם בהצלחה!!!!

שלום30

New member
גם אני כתבתי לך מכתב ארוך

אבל השירשור נמחק בתמצית מה שכתבתי רציתי לומר שכולה אנחנו רק יומיים מנהלים כאן וכבר יש ים של תלונות שאת חלקם אני אפילו לא מבין, אבל יחד ננסה לראות ולהבין. גם ציפיתי שאנו כמנהלים חדשים נקבל כמה ימים של חסד\שקט לפני שהמרירות החבויה אצל רבים תתפרץ כלפי מעלה... אבל כשזה קרה זה קרה (ולדעתי מוקדם מידי) לא ידוע לי על החלטות שהוחלפו ועל הודעות שנמחקו ללא הסבר (הפורום נועד לעזור לשני מכל הלב ולא לייצר לאחרים כאב) לא מצאתי התנשאות של מנהלים על הגולשים ולא של "אתם תעשו את העבודה השחורה" עצוב מאוד שלנתינה מהלב את קוראת עבודה שחורה והלוואי ואוכל להגיע לרמה גבוהה של נתינה כמו שרבים כאן נותנים מהלב. איך נספר על עצמינו אם עוד לא הכרנו ? איך נכיר אם אנו כאן בקושי יומיים לא רצופים ? ולכן זה שאני כאן כתפקיד מנהל, הוא לא להיות מורם מעם ולהתנשא על אחרים, זה שאת לא מכירה את המנהלים עדיין לא הופך את המנהלים ללא טובים או למרוחקים, ודווקא אני חושב שנתתי לפורום לזרום בשקט בכדי שאוכל לקלוט את האוירה ואז לדעת כיצד לפנות ולהתערבב עם החברים כאן בכל הנעשה - אבל כאמור כאשר אתה בדרגת "מנהל חדש" כל מה שלא תעשה לא יהיה טוב לאחרים. ולכן מנהל חדש יעשה את מה שהוא צריך לעשות וזה לנהל את הפורום הנהדר הזה ולסייע לו להמשיך להתקיים וכן לרבים אחרים להנות מפירות הפורום, ואם יתאפשר אז בהמשך אספר על עצמי , מה אני אוכל, איפה אני מטייל ומה מידת הנעליים שלי. צר לי על כל אחד שמרגיש מרוחק או מקופח, אבל עם קצת סבלנות חברים הכל יבוא על מקומו בשלום.

יובל2

New member
אז מה מחקת גם לעצמך../images/Emo6.gif אהבתי!!!!!

או שהקולגה שלך
כנס להודעות מחוקות באדמין ותמצא את האבדות (מהשעות האחרונות) ואולי גם תבין על מה ה"תרעומת". אגב,,,אפשר גם לשחזר את אותו שרשור,,,אבל אתה בטח יודע את זה
בכולופן מידת הנעלים שלך לא מעניינת אותי, אבל אם אתה לובש חוטני כן מעניין
אגב,,,מרירות לא תמצא פה, ו"עבודה שחורה" הייתה צורת התבטאות לצורך המחשה ו,,,עובדה שזה עבד

שלום30

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

לא לא מחקתי לעצמי אבל כתבתי הודעה כל כך יפה וארוכה וכשבאתי לשלוח קיבלתי הודעת שגיאה מבאסת שהשירשור אינו קיים (כנראה נבהל ונעלם) הבנתי וראיתי את כל הרעמים והברקים וכמו שעניתי קודם: סבלנות - לא לחשוב שלילי אלא חיובי - לדון את השני לכף זכות ולא לכף חובה. אף אחד לא נמצא כאן בכדי לעלות מעל אחרים חלילה (בשביל זה יש לי סולם יעקב בבית) עכשיו ברשותך וברשות שאר החברים שכאן אני אלך לאכול את ארוחת הצהריים המתקררת תרשי לי ?

יובל2

New member
../images/Emo12.gifאתה הולך לאכול את כל זהההה???????

יהיה לך כאב בטן כמו לזחל הרעב,,,
יאללה שיהיה בתאבון

A N N 7

New member
יום טוב לך מלאך לא כול נגרר.

על מה ועל מי רק טוב מה יש בבבלללההה כולם יוהבוך. אני גם ויוב2 היא אם מקסים וצריפינה גולה ומלאכיתשלהצאט ועוד יש גם את נועית10 היא תמיד כאן ושם למען כול אחד מהקטן ועד הגדול הכול זורם יחד איתך ועם הצוות שלך חנה ועוד מחני באהבה.

A N N 7

New member
למהל הפורם את את יאהוך.

ואת חנה וכול הצוות יש לכם את כול הכלים אתם בסדר לא צריך להיגרר אחרי כול מילה נכון כאן לא צאט. ואתם בסדר. ואני גם קיבלתי הערה בלי כול כוונה מי טליW שכאן לא צ'אט ולאת לאת הבנתי לבד? שרק מה שצריך כאן זה נתינה מהלב ולא רק לקחת מהלב? אז בהצלחה לכם עם כול האהובים של פורום זה הוא לכולם .. ולא לנצל את תימימות הדעת. יש גם כאלה כאן ..שהם רק מבלבלות את המוח. אתם עוד תכירו אחד אחת. ויש ארחיון. אני אישית מאחלת לכם הרבה כוח ויושר יש לכם כי כך אני באמונה שלמה מאמינה . לא כול אחד יש לו את זה? לנהל פורום כזה עם הרבה עוצמה. שוב סילחה אם גלשתי למילה שלא לעניין. באהבה חני יש לכם א. זה. אתם לקחתם חלק גדול מי סדר היום של החיים בישראל עם כול הקושי חני

איציק78

New member
הא זה אתה מהפורם 458

למה שם מותר לכתוב מס' טלפונים וכאן לא??? ראה שם :בפורום . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=458&msgid=104475101

שלום ורונה - יש לכם טעות בסיסית

אנחנו בהחלט לא מרירים ואין לנו על מה להרגיש "מקופחים" . להכיר אותנו - הכי קל ופשוט דרך ההודעות שלנו. מן הראוי היה שתציגו את עצמיכם בכל דרך בא תמצאו נכון לעשות. היה שרשור לגיטימי , שאני פתחתי אותו בעקבות הודעת המנהל שהיתה עד לפני כמה שעות. לא קיללנו, לא גדפנו וגם לא היתססנו , התפתח דיון מכובד מאד. לא היתה שום סיבה למחוק את השרשור , לא עברנו על חוקי ותקנון הפורום. אנשים כאן נותנים מזמנם,מרצם , כספם וביתם למען אותה אוכלוסיה שצריכה , הדברים ניתנים ונעשים מכל הלב ולפעמים באים על חשבון חיינו הפרטיים. אז קצת התחשבות גם באנשים שכותבים כאן לא תזיק , גם לשמוע דברים שנאמרים מכל הלב ובאמיתות לחלוטין - זו נתינה וקבלה.

שלום30

New member
אמת ויציב

אם נמחק משהו שלא היה צריך להמחק הרי מדובר בטעות אנוש ואיתכם הסליחה. מדובר באי הבנה שהתרחשה בין כמה מחשבים באיזור..... וההודעה השניה שנמחקה היא נמחקה מכיוון שהכילה מספר טלפון של אדם פרטי וכידוע אין לפרסם מספרי טלפון על גבי פורום זה. מכל הלב

ella59

New member
אוקי הבנתי ..שאלה לי בקשר למספרי טלפון

בקשר לפירסום מספרי טלפון אני יודעת שיש מסרים ורק שם מוסרים מספרי טלפון אבל מה קורה במידה ומקבלים ממישהו הודעה למסירה ומבקשים לפרסם בפורום..כמו שראית אני פירסמתי הודעה שקיבלתי מהגרוש שלי לפירסום במיקרה כזה אני חייבת לפרסם את המספר שלו כי רק הוא קשור להודעה..אני רק פירסמתי..וחוץ מזה הוא ביקש.. מה קורה במצב כזה..המותר לפרסם? תודה מראש ובהצלחה אלה

שלום30

New member
בנתיים נשאיר את זה כלול באיסור פרסום המספר

אני לא מוצא בעיה שאת (לדוגמא) תפרסמי את ההודעה - למסירה מקרר ישן במצב טוב, נמצא בחולון, לקבלת מספר הטלפון נא לפנות אלי למסרים וכו' וכו'.. אני יודע שזה מעט כבד בכך שיצטרכו לפנות אליך למסרים ואת תצטרכי להחזיר תשובה לכולם, אבל זה עדיין עדיף על פרסום מספר שגוי ברבים וגרימת עגמת נפש לסתם אדם שלא שייך לנושא בכלל. (כי בפורום צופים עוד המון גולשים שלא כותבים בו) במידה ויהיה שינוי לגבי מה ששאלת אני יעדכן.

סאג 1

New member
שלום לכם- לגבי שינועים. בדר"כ מפורסם על

גבי הפורום- כי רק כך מי שזקוק לשינוע יכול לפנות ולבקש עזרה. ואז מי שיכול ומוכן נרתם. אם לא יפורסם על גבי הפורום יהיה מאד קשה להמשיך בפעילות. לא מדובר בסידור שיש למישהו באופן קבוע עם משנע מסוים, במקרה זה ה"דיבור" נעשה במסר. בהצלחה למנהלים החדשים.

חוככת בדעתי האם להביע דעה

תחילה אציג את עצמי- שמי דגנית ואני בפורום מזה כ-3.5. אני גרה באזור השרון ועוזרת לכ-8 משפחות על בסיס קבוע ועוד למשפחות רבות ככל שאני יכולה על בסיס מזדמן. הפורום הזה יקר לליבי על כל תומכיו, נתמכיו והאנשים האהובים פה שחלקם הפכו לחברים אישיים שלי ושלי משפחתי. יומיים אני יושבת מול המחשב ומנסה להבין על מה ולמה הסערה שפרצה בפורום הקטן (ענק) שלנו. לאחר התלבטות ארוכה החלטתי להביע דעתי ואני מפנה אותה ישירות אליכם - המנהלים החדשים 1. הפורום שלנו קיבל אתכם בזרועות פתוחות וברך אתכם בהרבה אהבה. 2. נראה לי כי ראשית הייתם צריכים להציג את עצמכם, מי אתם, למה לקחתם על עצמכם את ניהול הפורום הזה (מה הסיבות: רוצים לנהל, תורמים במילא לקהילה ולאנשים וכד'). 3. לפני איזה שהוא שינוי, מחיקת הודעת ו/או הודעת בומבסטיות כמו "הודעת הנהלת הפורום" הייתם צריכים לשקוט על שמריכם 30 יום (רציתי לכתוב 90 ימי חסד אבל הסתפקתי ב-30), לראות מיהן הנפשות הפועלות בפורום, מה הילך הרוחות ובכלל- מה קורה פה. 4. שליפות מהמותן מעולם לא היו my cup of tea ולכן במבט ראשון אני נרתעת מאוד ממה שקרה פה. מציאה לנסות ולהחזיר עטרה ליושנה ולתת לפורום לזרום בתלם שלו לפני שפותחים (או סוגרים) איזה שהוא סכר. מקווה שלא פגעתי באיש (זו ממש לא היתה כוונתי), רציתי רק ליישר ההדורים ולהביע את רגשותי ורגשותיהם של אנשים רבים פה ממה שארע ביומיים האחרונים.

למעלה