הודעת הנהלת הפורום

איציק78

New member
חברה מנהלים להרגע

אני מסכים כל מילה עם הוותקים וחבל מאוד שהנהלת תפוז בחרה סתם מנהלים לפורום אנשים שבכלל לא נכנסו לכאן אף פעם או אולי כן אבל בכלל לא שיתפו פעולה עם הפורום ... אם הנהלה של תפוז היו בוחרים מכאן אחד מהוותיקים אז לא היה שם באלגן ..... למנהלים אני מציע לכם אולי תהיו מהצד שבוע שבועים ותראו איך מתנהל פורום של חסד ועזרה לזולת .. אם אתם צריכים סיוע נשמח לעזור לכם .... אני חבר מאוד וותיק כאן בפורום ואפילו מהיוזמים של הפורום למען הקהילה. בברכת איש את רעהו יעזרו לאחיו יאמר חזק. יום טוב איציק

0ziris

New member
../images/Emo32.gifלדעתי סתם טעות בקישור

תוריד כל מה שאחרי הסיפרה 4 בכתובת וזה יעבוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=954target=_blank צריך להיות : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=954 target=_blank - את זה למחוק משורת הכתובת אחרי הלחיצה על הלינק בוקר טוב

סאג 1

New member
בחודשים האחרונים לא היה לינק לפורום למען

הקהילה. וכעת מוחזר ויתכן ויש תקלה(וכמובן טוב שיש את אוזיריס שלנו שמסוגל גם להבין מהי התקלה.) העיקר שהוחזר למקומו.

רותה לי

New member
../images/Emo19.gif נועה, דעתי כדעתך. חסכת לי זמן מחשב../images/Emo51.gif

דבריך הם בהחלט my cup of tea רק דבר אחד לא ממש ברור לי - מדוע צריך 2 מנהלי פורום?????? מישהו יכול להסביר?????

איציק78

New member
לרותה לי זה כמו הבדיחה למה צריך שני שוטרים

תקראי את זה תבני.... שני שוטרים נשלחו לטפל בתאונת דרכים בין סוס למשאית . כשהגיעו למקום גילו שהסוס מת מפצעיו . אחד השוטרים התחיל לרשום דו"ח על התאונה וכעבור רגע שאל את חברו : " תגיד , איך כותבים טשרניחובסקי?" השוטר חשב זמן מה וענה: " אתה יודע מה , בוא נגרור את הסוס לרחוב הס "............

חברים יקרים ../images/Emo140.gif

מדובר במנהלים חדשים, אז תנו להם צ'אנס להכיר את הנפשות הפועלות. כידוע לכם, ניהול פורום הוא בהתנדבות גרידא. נכון שהיתה כאן טעות בדרך ההתנהלות שלהם, אבל כמו כל אדם חדש בעבודה ולא רק, מי שלא עובד לא טועה. אז חבר'ה להרגע בבקשה, ואני בטוחה שתהיה קליטה טובה, עזרו להם לקלוט ולהבין איך הפורום עובד ואז ייטב לכולנו. לטלי היקרה, אני מאחלת בהצלחה רבה. אוהבת אותך. ולכם מנהלי הפורום, מאחלת בהצלחה רבה ויום נפלא לכולם

שלום30

New member
אכן כן, ולסיכום אומר את הדברים האלה:

אנא בואו תתעלמו מהטעויות שנעשו בתום לב ותמשיכו להתעסק בעיקר שהוא הנתינה והעזרה לאחרים. בתוך עמי אנוכי יושב ומבין שקשה לרבים מכם לקבל לכאן הנהלה חדשה במיוחד לאחר שטלי המנהלת הקודמת היתה נהדרת בתפקודה. ברור לי שרבים מאלה שהעירו - העירו מתוך אכפתיות ורצון לשימור הפורום או מתוך חשש לעתידו. וברור לי שיש בודדים שהעירו ותקפו מתוך רצון להתנפל על מנהלים חדשים, לחפש חולשות וחסרונות בכדי להגדיל את הלהבות... (גם כאן וגם בתיבת המסרים) ואת כל זה אני מקבל באהבה ובברכה ומבין שזהו צורך חיוני לאותו אדם להעיר, לדאוג, לברך, להלל, לתת, ולקטר. (כל אחד לפי מה שעשה כאן) אך אני מוכן להכל ובלבד שהפורום ימשיך לזרום ולתפקד ובכך תימשך הנתינה הגדולה ורבים יהיו שמחים ומרוצים (הן הנותן הן המקבל וגם אני) אין כאן משחקי כבוד ולא רצון להתעלות עליכם כי אי אפשר. (הדרגה שלכם כנותנים היא מאוד גבוהה ואיש לא יוכל להורידכם מדרגתכם) אם יש למישהו מכם עוד הערות והארות בנושא המנהלים החדשים, נא לכתוב אלי או לרונה לתיבת המסרים ולא על גבי הפורום. וכמו שלא חוקרים אחרי מי שמבקש סיוע ועזרה כאן, כך לדעתי לא יאה לחקור אחרי הסיבות שהביאו את המנהלים לניהול הפורום.(לפחות לא בהתחלה) ואין לי הרבה מה לומר על למה באתי לנהל כאן, אני לא מקבל על כך כסף ולא בגלל שיש לי עודף זמן פנוי, בחרתי להתנדב להיות מנהל כאן בגלל שזהו מקום נהדר בעיני להיות חלק ממנו, לסייע לשימור המקום ולהיות קרוב לעוסקים במצוות הנתינה מהלב. אף אחד לא בה לקחת לכם את מה שאתם עושים - גם אי אפשר. כל מה שכתבתי כאן נכתב לאחר שקראתי את שלל התגובות והמסרים שלכם שנשלחו אלי בנושא, ולא נכתב כתגובה למישהו ספציפי. אני מניח שכולם יקראו את הכתוב בשרשור ובהודעתי זו, והשרשור אט אט יעבור לדפים הבאים וזיכרו המריר ישקע יתאדה ויוחלף בענן רענן של התנדבות ברוכה למען אלה שאין ידם משגת להשתמש בדברים שנראים לנו כמקובלים טבעיים ופשוטים. ולו שימחנו ילד אחד או משפחה אחת ביום - והיה זה שכרינו.

למעלה