הוחלט- פרס יקבל מקום שני

avihayk

New member
ציפי לבני

הויתור שלה הוסיף לה ולמפלגתה הרבה נקודות זכות אצלי כל הכבוד

izzyr

New member
../images/Emo6.gif גם בעוד 20 שנה - מקום 2

הלוזר הניצחי. להיות מספר 2 של אהוד אולמרט? אני חושב שזה שיא ההשפלה

lior moskovich

New member
ציפי לבני

לדעתי ציפי לבני היא הפוליטיקאית המוכשרת ביותר שיש לנו ולכן היא צריכה לקבל תיק בכיר ביותר בממשלה שתורכב, לפי דעתי, ע"י קדימה. כמו כן לדעתי על לבני לקבל את תפקיד מ"מ ראש הממשלה. שלכם
ליאור

misipipi

New member
../images/Emo45.gif

(לדעתי הסקרים היו רעים אליה וכנראה מגמתיים)

שלום לכם , אני חדש בזירה

קוראים לי עלא , והתפקדתי לקדימה מהרבה סיבות שלא אפרט עכשיו , אז אן אפשר להתצטרף לחברי הפורום כחבר מן השורה

bhnadav

New member
אממ...

אחרי האירוע המוחי הראשון של שרון, כשעשו סקר לגבי כמות המנדטים שתקבל קדימה בראשות ציפי לבני, נראה היה שהיא מקבלת יפה מאוד, אבל לאחרונה, כשהתברר בצורה מעשית ששרון ככל הנראה לצערנו לא יוכל להנהיג את המפלגה ואת המדינה, ההעדפה הייתה יותר לאולמרט ופרס מאשר ללבני. מסבירים את זה בכך שלקדימה בראשות שרון (ובראשות אולמרט) יש תמיכה גבוהה מאוד מציבור העולים הרוסים, אבל ברגע שציפי לבני עומדת בראש המפלגה התמיכה שלהם בקדימה (כ-9 מנדטים), מאבדת בחלקה, מסיבות שונות. אני סבור שציפי לבני צריכה עוד לקבל ניסיון ברמה הלאומית ובתפקידים הבכירים יותר, ואני רואה אותה כמועמדת פוטנציאלית רצינית להנהיג את המדינה בבוא העת, כפי שהדבר מתבטא גם בחתימתי.

קישקאשת

New member
פרס לא מאמין באולמרט .

" אני סומך עליו אבל לא בעניים עצומות" רגע אז שהוא יושן בלילה הלך עלינו ?!

:) איזה שטויות -

תראה לי אדם שמאמין במישהו אחר בצורה עיוורת - ואני אראה לך טמבל חסר נסיון חיים. וסתם כד"א -כותבים ישן ולא "יושן" - זו שגיאה נפוצה אצל ערסים ופרחות :)

למעלה