אני בא!
T talba3 New member 24/10/05 #19 שאלה חשובה רבותיי יהיו שם כרטיסים?? כי אני לא רוצה לבוא ולא יהיו וגם נאי לא יודע איך אני בא או חוזר ועם מי (אבל דבר חשוב כבר יש וזה אישור מההורים!)
שאלה חשובה רבותיי יהיו שם כרטיסים?? כי אני לא רוצה לבוא ולא יהיו וגם נאי לא יודע איך אני בא או חוזר ועם מי (אבל דבר חשוב כבר יש וזה אישור מההורים!)
ש שניר1984 New member 25/10/05 #20 אני גר בתל אביב אז אני בא בשמונה וחצי וקונה כרטיסים לי ולחברים ואז חוזר הביתה ובא בעשר וחצי כרגיל
R RoCKeR121 New member 25/10/05 #22 שלום לכם אהוביי!!! לצערי הלך המחשב אז אני לא יכול כמעט להתחבר לפורום מת עליכם ולצערי לא מגיע לבארבי למרות שרציתי מאוד...סורי הדר... חג שמח שנה טובה והרבה הרבה אור ואהבה
שלום לכם אהוביי!!! לצערי הלך המחשב אז אני לא יכול כמעט להתחבר לפורום מת עליכם ולצערי לא מגיע לבארבי למרות שרציתי מאוד...סורי הדר... חג שמח שנה טובה והרבה הרבה אור ואהבה
פ פוקהונטסית New member 25/10/05 #24 מנצל"שת כמה עולה כרטיס? יהיו כרטיסים גם ב10? וזהו אני חושבת? אה, וכן, אני רוצה אם אפשר את המילים ל2 שירים החדשים בבקשה, אם יש.. תודה... וכן, אני כנראה אגיע =]
מנצל"שת כמה עולה כרטיס? יהיו כרטיסים גם ב10? וזהו אני חושבת? אה, וכן, אני רוצה אם אפשר את המילים ל2 שירים החדשים בבקשה, אם יש.. תודה... וכן, אני כנראה אגיע =]
S SaRgE New member 25/10/05 #25 אממ כרטיס עולה 50 שקלים. אף אחד לא יכול להגיד לך אם יהיו כרטיסים ב10 או לא. פשוט אי אפשר לדעת.
T talba3 New member 25/10/05 #29 תגידו שאלה חשובה! איך הכי קל להגיע לבארבי מהרכבת? אני צריך לדעת בדיוק איזה תחנה לרדת בת"א וכל זה! למי שבעיה לכתוב פה בפורום אז שייכנס אליי לאייסיקיו: 165037922 תודה למי שמוכן להקדיש מעט זמן בשבילי :] אנשים טובים אתם!
תגידו שאלה חשובה! איך הכי קל להגיע לבארבי מהרכבת? אני צריך לדעת בדיוק איזה תחנה לרדת בת"א וכל זה! למי שבעיה לכתוב פה בפורום אז שייכנס אליי לאייסיקיו: 165037922 תודה למי שמוכן להקדיש מעט זמן בשבילי :] אנשים טובים אתם!
L Lovley bla bla New member 25/10/05 #33 אני!...חחחח סתם א. אין לי רישיון ב. אני מבאר שבע ייסע לשם?..אם היה לי אוטו בכייף אבבבבבל...חדל אשליות..חח
אני!...חחחח סתם א. אין לי רישיון ב. אני מבאר שבע ייסע לשם?..אם היה לי אוטו בכייף אבבבבבל...חדל אשליות..חח