הופעה של אביב בפתח תקווה

Hosh17

New member
וואלה 90?

זול יחסית האמת וההופעה לא תהיה אינטימית? איך בדיוק הופעה לא אינטימית במקום עם כיסאות ויציעים? בכל אופן אני באה ואני מפ"ת

תאמת?

שזה יהיה לא אקוסטי בישיבה. נראה לי שזאת הולכת להיות הופעת להיטים די קצרה. כי אם זאת הייתה הופעה אקוסטית לא היו אומרים שזה עם התעויוט, היו אומרים בלויי ערן מיטלמן או משהו, לא יודעת. בכל מקרה, נקווה למשהו טוב..יש מצב גדול שאני שם..

מעכבת

New member
תשמעו רגע משו

במעבדה זה גם היכל כזה עם כיסאות ובכל זאת אביב עשה שם חשמלית [שזכורה אצלי לטובה דוקא,אגב] אין מצב שזה מה שיהיה גם בפתח תקווה? כי מזה חשמלית בישיבה אין כזה דבר זו באסה רצינית

לא כל כך הבנתי אותך

את אומרת שהוא עשה הופעה במעבדה שזה היה עם כיסאות והוא עשה את ההופעה חשמלית והיא הייתה טובה ואחר כך את אומרת שזה מבאס חשמלית בישיבה?

מעכבת

New member
אכן לא הבנת אותי

המעבדה זה אולם עם כיסאות שהבמה קצת רחוקה מהאיזור של הכיסאות אז בין האיזור של הכיסאות לבין הבמה היה מקום לאנשים לעמוד כמובן שחלק ישבו,מי שהתחשק לו.. אבל היתה גם אופציה של עמידה,את מבינה?

Hosh17

New member
ההיכל

בנוי עם כיסאות זה לא משהו שנראה לי אפשר לפרק ... זה לא כמו בזאפה שפעם בעמידה פעם בישיבה אני חושבת שאנשים פשוט יעמדו על הכיסאות חחח די מוזר כל זה

S h A b i T

New member
בטח יהיו סדרנים שלא יתנו לקום

מהכסאות.. עד שההופעה תתחיל, ואז לא תהיה להם הרבה ברירה.

אני אבוא! :)

כמובן בתקווה שהוא באמת יעשה כי כמו שאמרו פה הוא תמיד מבטל הלוואי והוא יעשה זה באמת יהיה שיא! ;)

היה רק לפני חצי שנה עשור למכתב

יקחו עוד כמה וכמה חודשים עד שיהיה עוד עשור. בכל מקרה לא נראה לי שהוא יעשה עשור לירח מלא, כי זה אוסף, וכמה שירים חדשים בודדים...=/

S h A b i T

New member
לא ב8.4?

אני מממש זוכרת שזה היה ב8.... יש לי קטע עם תאריכים, אל תהרסי לי.

מעכבת

New member
לא טעית נשששמה

עזבי את כולם פה,סנילים... ה-8.4,לא נהרס לך הקטע.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifמהפתאום?!

העשור היה יום אחרי שהסוסה שלי מתה.. היא מתה ב7.4.. הוא היה ב 8.4...

למעלה