הופעה של ג'קו, הערב בגהה חיפה

eilati27

New member
../images/Emo207.gif עקב הקירבה להופעה בת"א...

אני מזכירה לכן יקירותיי שאשמח מאוד לעזור לבנות מהמרכז (ראשון לציון,נס ציונה,רחובות וכד'...) להגיע להופעה בת"א! אפשר להשאיר לי מסר אישי ואני אחזור... יש לי 3 או 2 מקומות פנויים ברכב!

אה... תודה לך אילתי...

יש צורך בעזרה מאזור השרון ל - 2 בינתיים ככל הידוע לי.... לטליטל ולי.... הרכב שלי שבק חיים סופית בשבוע שעבר...

talytal

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif../images/Emo201.gif

זואי, מה נעשה? אין שום מצב שאנחנו לא מגיעות להופעה הזו.
למה, למה אין לי
?

אל תדאגי.... בטוח יש מישהי

עם רכב מהאזור.... נמצא פתרון... בקיצר קריאה נואשת לתושבי אזור השרון עם רכב במצב תקין.... אל תדאגי טליטל אנחנו נוסעות בכל מצב

בנות קודם תוודאו שיש בטוח הופעה

בנתיים זה לא פורסם באף אתר של בילויים ,ובכלל שמו של מועדון גהה בת"א לא מוזכר באף מקום לגבי מסיבות חנוכה..אני מחכה לתשובה ממון ליין לגבי וודאות העניין...

דנדה1

New member
בהצלחה לג'קו!!!!!

ולכל מי שהולך: תעשו חיים!!! תשירו איתו את כל השירים ומיסרו לו את אהבתנו! חג שמח!!!!

talytal

New member
האם מישהי מהפורום מתכננת להגיע

להופעה הערב? קצת מבאס לחשוב שתהיה הופעה של ג'קו ללא נציגות של הפורום. צפוניות, השמיעו קול!

רנה6

New member
אם...

אם הייתי יכולה להתחפש לבת 18, בכייף הייתי מגיעה...אלא שכרגע צריכה להגיד תודה לכל שנת הנחה שעושים לי....

raynp

New member
אתן באופן רשמי "המלאכיות של ג'קו"

חשוב לכן שלפחות אחת מכן תהיה נציגה בהופעות שלו בכדי לתמוך וכאילו "להגן" עליו... זה יפה בעניי!

reviital

New member
אם אנרגיות חיוביות מכאן עוזרות שולח

שולחת לג'קו המון כאלה!!

hela19

New member
היי רויטל, מצטרפת לטלפטיית הנשמה...

שולחת לו הרבה כוחות ... מקווה שיצליח, כמו בהופעות הקודמות, ואפילו יותר..

shongold

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

shongold

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

hela19

New member
ליבי, עם ג'קו, שיהיה בהצלחה למתוק..

איזה כיף לכל אלו שנוסעות..

talytal

New member
שיהיה המון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Karina85

New member
לג'קו שלנו!!!

תן בראש כמו תמיד... (בינינו אני בטוחה שג'קו יכבוש גם את לבבותיהן של השמיניסטיות) אוהבים אותך המון!!!

למעלה