מה אכפת לך את? תדפיסי ויאללה
מ מתנות New member 4/12/06 #30 אחי.. תירגעי! ותדפיסי גם. ולפי מה שמופיע לי ביומן בפלאפון הייתי אמורה להיות אצלך באותו היום... הלכו החגיגות של בית ריק?
אחי.. תירגעי! ותדפיסי גם. ולפי מה שמופיע לי ביומן בפלאפון הייתי אמורה להיות אצלך באותו היום... הלכו החגיגות של בית ריק?
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 5/12/06 #42 ד"א, אל תתבאסי כל כך שהם יהנו מהיהודים אנחנו נהנה משירה בציבור מטורפת
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 5/12/06 #58 גזר../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif אללה מחוז שפלה!!
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 6/12/06 #78 דווקא לא ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif לומדת בהרצוג את.. מדמית? משצית? מדצית?
2 2shahar New member 7/12/06 #87 הרצוג? מגניב אני מכירה והכרתי כמה אנשים משם גיל דהן? עמית סונגו..? (הם בהרצוג בכלל ? )
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 7/12/06 #102 אני מתארת לעצמי...... אבל בתור טרומפים הכל חדיש כזה וטרי כזה ולא מוכר כזה הכי כיף. אבל ל-יב' לפחות יש מחיאות כפיים מאגניבות
אני מתארת לעצמי...... אבל בתור טרומפים הכל חדיש כזה וטרי כזה ולא מוכר כזה הכי כיף. אבל ל-יב' לפחות יש מחיאות כפיים מאגניבות
ב בוטן המקורית New member 8/12/06 #103 כה...בט' הכל טרי אחרי בעקבות, לפני מדצים נפלא אבל י"ב.. משצים וכמובן שיש את המחיאות כפיים המגניבות (והמון סמינרים )
כה...בט' הכל טרי אחרי בעקבות, לפני מדצים נפלא אבל י"ב.. משצים וכמובן שיש את המחיאות כפיים המגניבות (והמון סמינרים )
ר רותם השמיינה New member 9/12/06 #106 ../images/Emo6.gif מחיאות כפיים מאגניבות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif