לי זה נראה כאילו העיינים שלה זולגות לצדדים...
G Ghost Of Perdition New member 27/12/06 #22 חח, זה פתטי. מה זה התמונות פרומו המסכנות האלה? מה קרה לסתם לנגן?
ש שחוררר New member 28/12/06 #46 ../images/Emo45.gif ככה זה כשגדלים. כשיש יותר קהל, כשיש יותר הופעות. התמונה הזו בתכלס, היא ממש לא היהודים בשבילי. בחיים לא דמיינתי אותם ככה.
../images/Emo45.gif ככה זה כשגדלים. כשיש יותר קהל, כשיש יותר הופעות. התמונה הזו בתכלס, היא ממש לא היהודים בשבילי. בחיים לא דמיינתי אותם ככה.
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/12/06 #55 מאז ומתמיד היו להם תמונות כאלה... זה בעיקר לתקשורת ויחצ"נות
ש שחוררר New member 29/12/06 #67 היו, נכון אבל התמונה הזו שונה בהרבה. דניאל בפוזה, אורית עושה שרירים, סטרול כולו בשחור... בקיצור אני לא אהבתי...
היו, נכון אבל התמונה הזו שונה בהרבה. דניאל בפוזה, אורית עושה שרירים, סטרול כולו בשחור... בקיצור אני לא אהבתי...
H HiPpiE Boy New member 28/12/06 #62 חחח ברכר הפורץ נראה לי דניאל פשוט פרץ לשם לפני....והוא שכח שהיה להם יום צילומים ובידיוק שהם הצטלמו אז הוא יצא מהחלון וחשב לעצמו:''דאמט נכון יש יום צילומים היום! טוב נו אם אני כבר פה בוא נשתלב בתמונה''
חחח ברכר הפורץ נראה לי דניאל פשוט פרץ לשם לפני....והוא שכח שהיה להם יום צילומים ובידיוק שהם הצטלמו אז הוא יצא מהחלון וחשב לעצמו:''דאמט נכון יש יום צילומים היום! טוב נו אם אני כבר פה בוא נשתלב בתמונה''
D Dug E New member 27/12/06 #19 שמעתי הפסדתי אחלה ארוחה../images/Emo7.gif כל הדרך: "נו למה איך 186 עד 12??! סתם הפסדתי אוכל בגלל דן"
ס סבתא של סקס New member 27/12/06 #24 חחחחחחחחח איזה ממורמר! ../images/Emo6.gif באמת שהיה לי טעים איזה לא מעודדת אני...חחחח
ל לIמדת לעIף New member 28/12/06 #59 ארוחה חלבית ../images/Emo3.gif כל מיני פסטות, לזניות, פיצות, ירקות, תפו"א בשלל סגנונות סלטים וכו'.
מ מתנות New member 27/12/06 #23 הגיע הזמן... בתכנון להגיע. ../images/Emo13.gif (ולקפוא מקור כמו נמלים באלסקה)
ה החרש למעלה New member 27/12/06 #30 לא הבנתי מה זאת אומרת "בתכנון"... את כל כך שם!(אם הבריאות שלך חשובה לך)