ח ש ו ב אתם יודעים שההופעה ביום של המדורות, נכון?
• •GotHika• New member 14/5/05 #21 הם תחמנים הם בכוונה לא רצו שיבואו הרבה. בגלל זה הם עשו את זה ביום של המדורות ובפטיפון שהוא בגודל של החדר שלי. באמשלי. הוא קטן.
הם תחמנים הם בכוונה לא רצו שיבואו הרבה. בגלל זה הם עשו את זה ביום של המדורות ובפטיפון שהוא בגודל של החדר שלי. באמשלי. הוא קטן.
L laila22 New member 14/5/05 #22 ../images/Emo12.gif קבעתי לעשות מנגל עם חברים, לא נעים לי להבריז אבל אני כל כך רוצה ללכת להופעה.. אוף.
../images/Emo12.gif קבעתי לעשות מנגל עם חברים, לא נעים לי להבריז אבל אני כל כך רוצה ללכת להופעה.. אוף.
R rock4ever המקורית New member 14/5/05 #25 תשבעי יו טוב אני אדבר עם חברה שלי על זה חברות שלי רצו שאני אעשה איתן ת'מדורות... לא שזה הכי נוח כי אני גרה בגבעת שמואל והן גרות בר"ג, גבעתיים :S
תשבעי יו טוב אני אדבר עם חברה שלי על זה חברות שלי רצו שאני אעשה איתן ת'מדורות... לא שזה הכי נוח כי אני גרה בגבעת שמואל והן גרות בר"ג, גבעתיים :S
ג גוטשה New member 14/5/05 #33 לא הבנתי סוויטי אמרו לי שערב ל"ג בעומר זה ביום שישי, ככה של"ג בעומר עצמו יוצא יום שבת. כנראה טעו ביום.
לא הבנתי סוויטי אמרו לי שערב ל"ג בעומר זה ביום שישי, ככה של"ג בעומר עצמו יוצא יום שבת. כנראה טעו ביום.
פ פרקשון New member 14/5/05 #28 אני חושב שאני לא אגיע תקופת מגנים ובגרויות ושבוע אחרי זה יש הופעה של המג'יקל מחווה לסרג'נט פפר ואת זה אני לא מפסיד חוצמזה הפטיפון מטר על מטר לא?
אני חושב שאני לא אגיע תקופת מגנים ובגרויות ושבוע אחרי זה יש הופעה של המג'יקל מחווה לסרג'נט פפר ואת זה אני לא מפסיד חוצמזה הפטיפון מטר על מטר לא?
K keeeren New member 14/5/05 #36 באיזה שעה ההופעה? וכמה זמן היא? אני רוצה לדעת כאילו אם זה אפשרי לבוא להופעה ואחרי זה ללכת למדורות יעאנו...
באיזה שעה ההופעה? וכמה זמן היא? אני רוצה לדעת כאילו אם זה אפשרי לבוא להופעה ואחרי זה ללכת למדורות יעאנו...