אני מעדיפה ללכת ליהלי יותר כי אני חושבת שהוא יותר מוכשר..
ר רוני האווזה המתאגרפת New member 20/8/05 #22 אני מעדיפה ללכת ליהלי יותר כי אני חושבת שהוא יותר מוכשר..
H horse girl1 New member 21/8/05 #25 לךמה לא ללכת לשתיהן פשוט?../images/Emo79.gif גם ככה ליהלי יש פחות סיכוי כי זה יוצא יום חמישי, וזה יום אחרי יום אז לא יודעת נראה כבר..
לךמה לא ללכת לשתיהן פשוט?../images/Emo79.gif גם ככה ליהלי יש פחות סיכוי כי זה יוצא יום חמישי, וזה יום אחרי יום אז לא יודעת נראה כבר..
ע עוקפת מלמעלה New member 21/8/05 #29 ../images/Emo79.gif לו הייתי רוטשילד או בגרסא החדשה לו הייתי בוריס טה טה טה טה טה לו הייתי בוריס טה טה טה טה טה ו- אני בכלל נ-ט-ש-ה אחות של ש"סה נראהלי שהבנתם את העיקרון
../images/Emo79.gif לו הייתי רוטשילד או בגרסא החדשה לו הייתי בוריס טה טה טה טה טה לו הייתי בוריס טה טה טה טה טה ו- אני בכלל נ-ט-ש-ה אחות של ש"סה נראהלי שהבנתם את העיקרון
ק קספר4 New member 20/8/05 #15 ההופעה של פיטר בבארבי יוצאת יומיים אחרי היום הולדת שלו.. רוצים לארגן משהו?
א אסי סרחנה בנשמה New member 20/8/05 #16 וואלה!!!!!!!! כן מגניב!! יאללה באו נלך כולנו ואז נעשה לו איזה משהו לכבוד היום הולדת יאוו גדול!!!!!!!!
וואלה!!!!!!!! כן מגניב!! יאללה באו נלך כולנו ואז נעשה לו איזה משהו לכבוד היום הולדת יאוו גדול!!!!!!!!
א אסי סרחנה בנשמה New member 20/8/05 #17 אופס!! טעית יקירתי חחח היום ההולדת שלו יוצאת ב17 בספטמבר לא ב7 בספטמבר חחחחחח אבל לא נורא עדיין אפשר לארגן משהו חחח
אופס!! טעית יקירתי חחח היום ההולדת שלו יוצאת ב17 בספטמבר לא ב7 בספטמבר חחחחחח אבל לא נורא עדיין אפשר לארגן משהו חחח
פ פרקשון New member 21/8/05 #32 אנוכי זה פיטר מארח את אינפקציה או אינקפציה מארחים את פיטר אני שם בעיקרון בשביל אינפקציה
ו ויינר הקטנה New member 22/8/05 #43 גם פיטר וגם אינפקציה?! אני שם עם יהיה לי עם מי... טוב נתחיל לעבוד עלזה יומטוב
ק קרקר בגבינה New member 21/8/05 #33 בעיקרון... גמני רוצה ללכת להופעה של יהלי, כי עוד לא הייתי בהופעת יחיד שלו... אבל זה יום לפני ההופעה של פיטר.... וזה מוזר :S טוב נברר מחירים ונחליט לאן נלך, כי לשתיהן אין מצב...
בעיקרון... גמני רוצה ללכת להופעה של יהלי, כי עוד לא הייתי בהופעת יחיד שלו... אבל זה יום לפני ההופעה של פיטר.... וזה מוזר :S טוב נברר מחירים ונחליט לאן נלך, כי לשתיהן אין מצב...
פ פיטה בראד New member 21/8/05 #38 למה???../images/Emo105.gif יש לי סמינר פת"ש מזדיין בהופעה של פטר???