החגיגה התחילה-פרולוג טור 2004

יו.. איזה מתח... יקח או לא ייקח?

הכוונה כמובן לרוכב האחרון שיצא זה עתה

הוא בטח מזה מאוכזב...

ראו שהוא נתן הכל, כמו שצריך. אבל אין מה לדאוג- הוא יקבל אותה חזרה בהרים
. אולריך- הזמן שלו מתאים ליכולת או שהוא פשוט לא נתן הכל?

אני לא חושב שהוא מאוכזב...

כמו שכתבתי קודם, זה בדיוק מה שהוא רוצה: לנצח את יריביו (ואפילו בזמן משמעותי!) אבל בלי הצורך להגן על החולצה הצהובה עם כל מה שמתלווה אליה.

אכן, רשמית לאנס היה עם החולצה

הצהובה, בתור אינדיקציה לזה שהוא מקום ראשון מהטור הקודם, אבל בתכלס, החולצה זה רק עניין פרסומי, שהמצלמה תוכל להבחין בו מהשאר. אני חושב שבעצם הוא ידע שעלולים לצוץ מתחרים אחרים שיפתיעו, וזה שהוא כוויכול לא איבד את החולצה עכשיו, הורידה ממנו טיפה לחץ ומתח. הוא ינוח עכשיו בכיף עד הפירנאים, טוב, עד הנג"ש הקבוצתי

ארמסטרונג 15 שניות מהיר מאולריך!

זה נראה לי ישתיק כמה ספקנים, אפילו שהוא לא ניצח, (גם, רק 2 שניות) 15 עד 25 יותר מהיר משאר השמות הגדולים

טיראן מ

New member
איך הוא מצליח כל פעם מחדש ...

לעשות דברים שנראים כאילו מתוכננים. לגרום למתחרים לשבור את הראש אם הוא תכנן או פשוט יצא כך ?? מקום שני. משמעותית לפני כל המתחרים אבל לא בצהוב. מושלם. למי שהיה ספק על כושרו. רבותי, הוא בא מוכן לנצח.

צחי נ

New member
הטור נגמר

אפשר לתת את הצהובה ללאנס לכבות את האור וללכת הביתה 15 שניות על אולריך שלא לדבר על שאר המתמודדים "הרצינים" מישהו ראה את סימאוני(אולי הוא ינסה בוולטה ) או רוברטו הרס כל מה שצריך זה עוד איזה 15 שניות בנגד השעון הקבוצתי ולאנס מסודר לאנס הגיע , החתים כרטיס והתחיל לעבוד

יש בזה משהו.

עם 15 שניות פור, שבטח יגדל אחרי הפירנאים, מציב אותו במקום מצויין לנצח אחרי האלפים אפילו אם הוא רק נשאר צמוד לאחרים. שלא לדבר על כרית חשובה בנג"ש לאלפ דואז

טיראן מ

New member
זה יותר פסיכולוגיה מאשר 15 שניות ..

בשנה שעברה אולריך סיכן את לאנס רק בנג"ש. בהרים לאנס יכול לפרק כמעט כל רוכב. אחרי שלקח ממנו דקה וחצי בנג"ש ההתייבשות/לא התייבשות נוצר סדק בהגמוניה של ארמסטרונג. נמצאה הפירצה, הדליפה. ובכן, היום לאנס סגר את הסדק. הוא העביר מסר למתחריו "אני כאן. באתי לנצח ואני חזק כמו תמיד.". מהיום הראשון אתם רודפים אחרי. עד פאריז.

אולריך הצהיר מראש שהוא הולך לרכוב

בפרולוג באיזי, כי זה לא מעניין אותו ארמסטרונג לדעתי נתן את הכל כדי ללבוש את הצהובה בפרולוג,אבל מה לעשות, היה מישהו מהיר ממנו בתחרות של 6 דקות. לדעתי הטקטיקה של ארמסטרונג תהיה לקחת את החולצה בעליה הראשונה או לפחות להתקיף בעליה הראשונה כדי שהשאר יצטרכו להתגונן. אם ימצא עצמו מותקף, לא יצליח להתגבר על כל חבורת הבבונים (מאיו, המילטון, ג'וליש- כן אני סופר גם אותו, וחבורתם) אולריך ישב עליו ואם יתקוף אותו זה יהיה רק בשבוע השלישי בעליות האחרונות- אם יהיה לו צורך בכלל... יהיה אחלה טור....

למעלה