החוליה החלשה <חתיכים>

LeAnnDylan

Well-known member
אני הייתי בכלא השבוע

בתור הזדהות עם מרגול. בת דודה שלי כלאה אותי בביתה למשך שבוע עם זמן גישה מוגבל ביותר לאינטרנט (7 דק' ליום) וכיוון שאני צריכה לחפש עבודה ה-7 דקות אלה התבזבזו לי על שליחת קו"ח וחיפוש עבודה אונליין
נמאס לי להיות מובטלת
אהיה כאן קצת יותר בסופ"ש (מזל שחמותה מהגיהנום מעסיקה אותה בשבילי קצת;;) אבל עד שלא אמצא את עצמי אני אהיה כאן קצת פחות מבדר"כ

snavgm

New member
יפה מצידך להזדהות עם מרגול..

מרגול צריכה היום הרבה תמיכה.. ממתי את מובטלת? לא עבדת משהו עם ילדים בגן? מה את מחפשת? וחוץ מזה למה נתת לה לכלוא אןתך?

LeAnnDylan

Well-known member
אני מובטלת מתחילת יולי

כל יולי לא עבדתי כל לא יכולתי בגלל הניתוח. בתחילת אוגוסט לא הייתי מספיק מוטרדת לחפש עבודה אבל עכשיו אני חייבת למצוא למה המינוס בבנק מתחיל לצעוק הצילו. ולא נתתי לה לכלוא אותי, זה היה העונש שלי בגלל שלא באתי לבקר אותה שבוע וחצי בערך

Robin Sparkles

New member
ה-5 שלי..אחת ההחלטות הקשות../images/Emo3.gif

מנסה למצוא את ה-5 הכי פחות.. 1.זאק 2.צ'אק 3.אורסון 4.דייב 5.אדי

adii1201

New member
זאק../images/Emo128.gif פול../images/Emo128.gif אורסון../images/Emo128.gif קית'../images/Emo128.gif רקס../images/Emo128.gif

ןשכחת את ריק קולטי

snavgm

New member
אייי.. אכן-../images/Emo5.gifמצעד המגעילים- אורסון+קית'../images/Emo5.gif

אבל למה ריק?

adii1201

New member
לא, חלילה, אני מאוד אוהבת את ריק../images/Emo99.gif

אמרתי שהיא שכחה לרשום אותו ברשימה, הוא לא היה בגדר מודח שלי גם אם היא הייתה זוכרת
רק ציינתי שחתיך כזה לא נכנס לרשימה, זה חבל

adii1201

New member
דייב אמנם מכוער ממש

ולבקן בטירוף
אבל הוא היה דמות גאונית, אז קצת קשה לי להעיף אותו בשלב כל כך מוקדם. קית' א' לא חתיך לדעתי. ב' הוא מעצבן ברמות. ג' הוא נעל וטמבל

snavgm

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי

לגבי דייב.- אילה דמות! וקית' אגגגג
ד ו ח ה.. איך הוא חטף מכות כי חשבו שהוא אחד העבריינים במהומה של פול יאנג? קטעים..

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא מבינה איך אפשר לוותר עליו../images/Emo23.gif

הוא כזה שווה

למעלה