Light With The Sharpened Edge
S S u p e r S h e e p New member 5/2/06 #16 ביצ'ז../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif איך יכולתם להעיף תשני שירים שאני הכי אוהבת?! Yesterday Feelings איכסע
ביצ'ז../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif איך יכולתם להעיף תשני שירים שאני הכי אוהבת?! Yesterday Feelings איכסע
ד דניאלריב New member 5/2/06 #17 אמג אין לכם לב! ): איך העפתם את SoundEffects And Overdramatics? הממ.. Yesterday Feelings
J just orka New member 5/2/06 #19 נוווו../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif Light With The Sharpened Edge שיהיה..
W whatascene New member 5/2/06 #21 אנשים תקשיבו כנראה שזה לא היה ברור מלכתחילה אז אני מדגישה אל תצביעו לשירים כי אתם לא מכירים אותם או כי אנשים אחרים מצביעים להם גם! זאת לא המטרה של המשחק הזה שכל אחד יצביע באמת לשיר שהוא הכי פחות אוהב, וזהו. וכן עד כמה שזה קשה, תשתדלו
אנשים תקשיבו כנראה שזה לא היה ברור מלכתחילה אז אני מדגישה אל תצביעו לשירים כי אתם לא מכירים אותם או כי אנשים אחרים מצביעים להם גם! זאת לא המטרה של המשחק הזה שכל אחד יצביע באמת לשיר שהוא הכי פחות אוהב, וזהו. וכן עד כמה שזה קשה, תשתדלו
N Noa Tsror New member 6/2/06 #27 Yesterday Feelings../images/Emo128.gif ואל תגידו לי מה מה! אתם העפת את הארד טו סיי!#@#$@&^%&$@^$%@ בוגדים בדם!!!4#%$&^@%$#%$%!%$##
Yesterday Feelings../images/Emo128.gif ואל תגידו לי מה מה! אתם העפת את הארד טו סיי!#@#$@&^%&$@^$%@ בוגדים בדם!!!4#%$&^@%$#%$%!%$##
R RoRiL New member 6/2/06 #31 ../images/Emo10.gif../images/Emo128.gifYesterday Feelings../images/Emo221.gif