החוליה החלשה

LeAnnDylan

Well-known member
לא סובלת אותו

הוא דוחה אותי. מכירה כל כך הרבה גברים כאלה וכולם דוחים. מה גם שעזבי מבחינת האופי שלו. המראה שלו לבד מזעזע בעיניי. ג'קסון וקית' לעומת זאת (שמיהרת להעיף בלי לחשוב פעמיים
) הורסים לגמריי!!!

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי כמה פרקים

הוא היה הורס שם אבל הסדרה תת רמה אז וויתרתי.

X יו יו S

New member
אני שנאתי אותו שם וגם אני ראיתי קצת

אבל בעב"ן אהבתי אותו לא הבנתי אם ככה התפקיד שלו היה צריך להיות קצר או בגלל תאונה קשה שהוא עבר

snavgm

New member
טוב- אין לנו אותו טעם בגברים!!

ג'קסון וקית' - מזעזעים בעיני!
ואני מנמקת: קית'- : או בריאן אוסטין גרין - היה ילד חמוד מאד בבוורלי הילס 90210 המקורי- באמת חמוד! אבל מאז הוא נהיה דוחה- מלא קעקועים ועבריין לוקינג כזה. והדמות שלו כאן בדספרט הייתה PATHETIC !! ונעבור לג'קסון: הו היה די חתיך ב"הכי גאים שיש" שם היה שרמטי והורס יחסית. פה עשו אותו דביל והוא מה-זה התכער עם השנים..
עצוב! ולסיום- טום דאס סואנט= היה חתיך למדי במלרוז פלייס הסידרה המקורית. ופה.. בהה.. נו. נעזןב את זה. ופיינלי- קארל: אולי הדמות שלו סלייזי בדספרט אבל הוא חתיך וברומן עם ברי הוא היה סקסי הורס!! כשהצמיד את ברי והברכיים שלה רעדו.. אני רעדתי איתה!!!

LeAnnDylan

Well-known member
ממש לא

רעדו לך הברכיים מקארל? אולי רעדתי מגועל. מהזדהות עם מרשה שבטח נחרדת מסצנות עם היצור הזה
בריאן חתיך בכל מצב
כנ"ל ג'קסון. אומנם יש יפים מהם אבל דספרט לא נותנת זמן מסך לדברים יפים מידי ככה שממה שהוצע לנו, אני חושבת שהם יחד עם ג'ון זה בערך הכי טוב שיש. כמובן שהיה גם את ניית'ן ההורס שלי
אבל מישהי(!) החליטה להשמיט אותו מהרשימה
אז מה אם הוא היה רק בשלושה פרקים|הא|

X יו יו S

New member
מי זה ניית'ן ?

אין לי בעיה להוסיף עוד אנשים פשוט את רשימה עם קישורים כתבתי פעמיים אז ראשונה הייתה ממש מלאה (לפחות אלו שנראים טוב) ואז שכתבתי את שנייה שכחתי מהם כי הסתמכתי על איזה עמוד לא ממצה אז אם יש עוד שכחתי חוץ ניית'ן ובן של ניק שכחתי את שמו וריק אז תגידו

X יו יו S

New member
../images/Emo12.gifאת אוהבת את ביבי?

ואוקי אני אוסיף אותו למשחק אבל איפה קראו לו ניית'ן ?

LeAnnDylan

Well-known member
איכס מה ביבי

אני באמת אדיח אותך מפורום קאנטרי
ניית'ן= אדריאן פאסדר. הוא שיחק את ניית'ן פטרלי בגיבורים. במציאות הוא נשוי לנטלי מיינס, הסולנית של הדיקסי צ'יקס שדרורה משום מה החליטה שהיא דומה לשרה נתניהו. גו פיגר...

X יו יו S

New member
../images/Emo7.gifדי אני לא יכולה עם איומים אלו

עד שהכרתי שיר פופי חדש:) וואלה נכון משם הוא היה מוכר לי (ראיתי קצת כמה פרקים) היה לו שם אח נכון? יאו איזה מעליבה דרורי
נ.ב השם אדריאן
כל כך הרבה יותר יפה משם ניית'ן לתשומת לבך

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שאני חושבת שהשם ניית'ן כזה מהמם

זה פשוט שהדמות שלו בתור ניית'ן הייתה פשוט מהממת! אחת הדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר אברררר (אחרי אדיסון של האנטומיה) בתור אדריאן הוא לא מענין אותי. גם לא בתור וואטאבר הזה שהוא שיחק בדספרט. בתור ניית'ן לעומת זאת
ואכן היה לו אח- פיטר פטרלי AKA מיילו ונטמיליה

X יו יו S

New member
אין יותר גיבורים?

הוא באמת היה חמוד שם מקצת שראיתי אני פשוט זוכרת שהיה אח שלו מישהו והיה כל כך קול

LeAnnDylan

Well-known member
אין../images/Emo10.gif

הרסו את הסדרה ואז ביטלו אותה
צריך לעשות פרק איחוד שלם של סקס בין ניקי לניית'ן

LeAnnDylan

Well-known member
סתם, התחילו כל מיני קוי עלילה הזויים

הכניסו מלא דמויות חדשות והעיפו את כל הדמויות המקוריות. נהיה בלאגן, הם לא עמדו בעלילות שהם התחילו ונהיו כל מיני חורים. לצופים נמאס ו-NBC הרימו ידיים.

X יו יו S

New member
שונאת שהם עושים את זה

אבל זה היה לפחות כדי לעלות את רייטינג?

snavgm

New member
מי זה ניית'ן ההורס?

תגידי- הסצנות של ברי עם קארל לא היו HOT? אני נמסתי.. ואין לי מה לומר יותר אם את נמשכת לשלוכים כמו בריאן -קית' וג'קסון.. ג'ון- ילדון - אבל חתיך. כאן אני מסכיימה. אבל ביננו - אף גבר לא ממש עשה לי את זה בדספרט. אולי קארל. וגם צ'אק החתיך החדש של ברי שרמנטי..

למעלה