החוליה החלשה

כן

אבל כשזה מגיע למוזיקה ומדובר פה בעשרות שנים של יצירה,אי אפשר להגיד שקולדפלי הכי טובים,פשוט כי הם לא ממש נכללים בקטע הזה של "היטוריה" הם לא נחשבים להקה היסטורית

ברררר

New member
עשרות שנים, כמה שנים

יכול להיות שוקלדפליי עבדו עשרות שנים על היצירות שלהם. זה לא משנה הותק, משנה האיכות.....

עד "שעונים" ../images/Emo46.gif Warning Sign ../images/Emo128.gif

מצטער בר מצטער גלי! Clocks היה השיר האהוב עלי שנתיים והוא זה שגרם לי לקנות דיסקים שלהם ולשמוע את המוסיקה שלהם! אני מצטער אבל אני לא יכול שהוא יצא בלי מדליה! וורנינג סיינג שיר מדהים אבל לא יותר מ"שעונים"....

Roy1232

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo16.gif../images/Emo54.gifהרגתם את WS!

אני פורש.

אם בא לך להיות חברה שלי.....

אז תאשרי אותי כבר באיי סי יא חצופה! ולגבי המשחק... תראי אין מה לעשות בשלבים האלה יהייו הרבה התנגשויות... אני מת על WS אבל אני לא יכול שקלוקס יעוף... זה כואב לי מדי.. מספיק העפתם לי את "אור יום" בסיבוב השני! לא אספוג עוד מהלומה! בר אני מתגעגע למה את נעלמת! :(

ברררר

New member
חמוד שלי,

לא הבאת לי שום בקשה לאישור... תשלח ואני אאשר! דיילייט? חמדמד, וזהו!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif CLOCK אחד מהאהובים עליי ביותר

מהרגע שאני הכרתי אותו לפני קצת יותר משנה...

אל תצטער פשוט אל תוריד אותו

אני ממש אוהבת,את המילים את הקצב ביחד זה מושלם! השיר מרגש ואני מתחברת למילים ממש מגיע לא לנצח!:(

omrimayo

New member
יאללה WS הבייתה!!!

אני שומע עכשיו את ה-LIVE של קלוקס... זה מושלםםםםם, גאד זה אולי השיר הכי טוב שלהם... איך משווים!

Roy1232

New member
How DARE YOU!!!!

damn my computer writes only english suddenly... never mind - eih ata me'ez lehashmits et Warning Sign huh?????? Shame!

steelwater

New member
חח איך אתם רבים:)

תרגעו! ובקשר להיסטוריה, זה באמת לא חשוב ש"פלויד הורוד" יותר ישנים מ"משחק קר", כל אחד אוהב יותר משהו אחר! יש הרבה דברים גרועים שהם הרבה יותר ישנים מ"משחק קר":) זהו יום טוב

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

למעלה