החולייה החלשה - שלב 3

PakoLina

New member
../images/Emo41.gifהחולייה החלשה - שלב 3../images/Emo41.gif

. בשלב הראשון הוצאנו את סבא של קגומה, ובשלב הקודם, היצור הלא מועיל ביותר עלי אדמות הוא ג'אקן! .. ורשימת הדמויות: אינויאשה קגומה סאנגו מירוקו קיקיו נאראקו סשומארו מיוגה סותה קאדה שיפו קאנה קגורה
שימו|לב
קאנה וקגורה חדשות ברשימה

NarakuDaBoss

New member
דוגרי,

אני חושב ששיפו הוא הכי פחות חשוב *נרצחתי באכזריות*. אתם מבינים, סותה (אח של קאגומה), הוא אמנם לא חשוב, אבל צריך אותו בשביל להמחיש את החיים הרגילים של קאגומה, איך שהיא חייתה לפני שעברה למימד של אינויאשה. אבל שיפו, למרות שהוא חמוד, הוא לא מועיל בגרוש! מה הוא הרי עושה, חוץ מלעצבן את אינויאשה. יש דמויות שאם היו מוציאים אותן מהסידרה, הכול היה משתנה. אבל אם יוציאו את שיפו, כלום לא ישתנה.

FireZeroX

New member
יש לי כבר ארגון רציחות...

אני רוצה ששיפו, קיקיו וקאדה ימותו... השאלה: באיזה סדר... נפתח ב
שיפו כי כבר התחלת ^^

ליסאן

New member
סותה ../images/Emo41.gif

כפי שכבר רשמתי בעבר חוץ מלהיות חמוד הוא לא מביא תועלת או עוזר לפתח את העלילה בדרך משמעותית כלשהי...

ShiraChan

New member
לפי דעתי...

קאנה כי היא הכי פחות פעילה והכי פחות חשובה היא כמעט לא עושה כלום...

Hadassmn

New member
לדעתי שיפו

צריך להישאר.. יש לו קטעים מצחיקים בניגוד לסותה אז.. סותה

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| נאמ.

במקום להסתכל ברשימה ולחשוב מי הכי פחות חשוב, נעבור אחד אחד. אינויאשה- כן. אינו. ממש. הדמות הראשית, כאילו?! ._.; קאגומה- כנ"ל. מירוקו- אמ, מירוקו דמות ראשית, אי אפשר להוציא אותו. סאנגו- כנ"ל. שיפו- כנ"ל. והוא גם חשוב מבחינה עלילתית כי הוא לפי דעתי רואה את היחסים שמתחת לפני השטח של קאגו/אינו, הוא המצחיק בחבורה, הוא חמוד, ולא נוציא אותו. נאראקו וסאשו- הרעים. בלתי אפשרי. מיוגה- כמה שהוא קרציה, הוא די מספק נאומים שהם תשובות לשאלות שאינו' וגם הצופים [XD] צריכים לדעת. סותה- אה, אח של קאגו? הוא מופיע כמה פרקים חשובים, והוא בהחלט מתאר את החיים של קאגומה בעידן הנורמלי. קאדה- מספקת לקאגומה תשובות לשאלות ובכלל היא די חשובה. קאנה וקאגורה- בתי הקטנה ואחותי הגדולה!~ דמויות שיצר נאראקו. מאגניבות. חשובות. לא נוציא אותן. אני אישית מתלבטת בין מיוגה, קאדה וסותה. אמ, סותה. אני חושבת ^^;

לי Li

New member
../images/Emo128.gif מיוגה

כי סותה חמוד והוא דווקא מועיל ועוזר לקאגומה והוא גם מצחיק ^_^ ומיוגה לעומת זאת סתם פחדן 0.0 מישהו אחר יכול לספק את ה"מידע" שהוא נותן.

ketty the sheep

New member
נו מה, אתם בסדר?

קיקיו מושכת שם בכמה חוטים דיי רציניים, אתם מוציאים אותה רק בגלל שאתם לא מתים על הדמות.

FireZeroX

New member
זו המטרה, לא?

אנחנו לא מוציאים דמויות שאנחנו חושבים שלא מועילות לעלילה, אם ככה, היינו מגיעים בסוף לסאנגו מירוקו קאגומה ואינו, ומשם אי אפשר לבחור. אנחנו מעיפים את הדמות שהכי מעצבנת אותנו או הכי פחות אוהבים, למשל, שיפו הוא אולי מועיל אבל הוא קרציון והוא די כל הזמן מלקק תתחת של קאגומה אם שמים לב, וגם הוא מועיל הרבה פחות משאר חברי הצוות, כולל קירארה (איפה היא בכלל?!)

NarakuDaBoss

New member
שיפו הוא מועיל?!

איך אפשר להגיד דבר כזה?! תן לי דוגמא אחת של משהו שהיה משתנה אם אינו' וקאגומה לא היו פוגשים אותו.

FireZeroX

New member
הוא לא מועיל ככה, הוא מביא לצופים

ידע על מה שקורה בין קאגומה לאינו מתחת לשטח, וחוץ מזה הוא מלקק לקאגומה תתחת^^

PakoLina

New member
לא. המטרה היא

להעיף דמויות שהכי פחות מועילות לעלילה >< וכשמגיעים לחבורה עצמה ונאראקו, קיקיו, סאשי וכו', זה כל הקטע.. זה הופך להיות קשה ><

למעלה