החולייה החלשה - שלב 3

NarakuDaBoss

New member
לא, אני חושב שלא הבנת נכון,

היא אמרה שהיא חושבת שמגיע לקאגורה ולסאשומארו מוות מיידי.

17סיסי

New member
קיקיו- כי היא סתם מטיילת לה ותמיד

רוצחת בנות בשביל הנשמות שלהם...

Hotaru

New member
קיקיו...

בגלל שהיא עברה לצד של נאראקו....והיא רק הורגת בנות בשביל שהיא תחיה..והיא אמורה להיות כבר מתה.

keshush

New member
סותה../images/Emo128.gif

כל מה שאני יודעת עליו זה שהוא אח של קגומה וזה לא מספיק כדי להשאיר אותו

פינל

New member
תוצאות../images/Emo11.gif

קאגורה- 2 קאנה- 3 שיפו- 3 קיקיו- 4 מיוגה- 6 ו*המנצח* עם ארבע-עשרה נקודות! הוא... סותא!! והוא עף. עכשיו נשארו רק: אינויאשה, קגומה, סאנגו, מירוקו, קיקיו, נאראקו, סשומארו, מיוגה, קאדה, שיפו, קאנה, קאגורה.

PakoLina

New member
לא..! להיכנס כולם! זה חשוב

יש חלק מההצבעות שאני לא יכולה להחשיב - כי לא נתתם הסבר הגיונילמה הדמות לא מועילה לעלליה!! לדוגמה: ראיתי שחלק רצו להוריד את קיקיו, רק בגלל שהם שונאים אותה, ובלי להעליב - תגידו אתם בסדר?! בלעדיה כל הסיפור לא היה קורה! וזה בסדר, גמאני שונאת אותה.. אז בבקשה מכל אלה שלא הסבירו את עצמם - אני נותנת לכם כמה ימים להוסיף סיבה, ואם לא, אני אצטרך לא להחשיב את ההצבעות שלכם.

y a m i girl

New member
את ממש צודקת!|מדוזה|../images/Emo82.gif

וגם את קאגורה *מנסה לחשוב איך הסדרה תמשך בלידיה* *לא הולך* וקאנה... זה מש טיפשי מצד אנשים

אני חושבת את מי להעיף עכשיו....

זה נעשה יותר ויותר קשה.... קגומה-ברור שלא! היא דמונות מרכזית אינוישה-כנ"ל סאנגו-כנ"ל מירוקו-כנ"ל "קיקיו"- היא זונע מרכזית... בלתי אפשרי... נאראקו-תורם יותר מדי לעליה... הוא קוף העצבן אומנם.... סאשומארו- בישי... יותר מדי מרכזי.... מיוגה- מועיל במידה בלתי מוצויה ופתח את העלילה... קאדה- זקנה מעצבנת... והיא אחות של "מצה מצה" לא מוסיף לה הרבה שיפו- דומות מרכזית שעושה הרבסה צחוקים והוא מבין המ הולך מתחת לפני השטח קאנה- אמנם היא לא מאוד מרכזית אבל גם.... קאגורה-כנ"ל אם כך יוצא..... אני מעיפה את קאדה!

סותה...

הוא הכי פחות מועיל. (ברשימה הזאת). פשוט בקושי מראים אותו אבל עדיין הוא חמוד ותמים כזה..

Stinki Winki

New member
אם עוד אפשר להשפיע../images/Emo69.gif

אז סותה- כי הוא לא מועיל בעליל והדיבוב שלו מעצבן

למעלה