החידון הלא-כל-כך שבועי...

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif החידון הלא-כל-כך שבועי... ../images/Emo41.gif

...וגם האחרון. כי נגמרו לי הרעיונות - והפעם זה רק חמש שאלות (במקום 10), תרגישו חופשי להוסיף כמה שבא לכם...! וגם לענות על שלי כמובן
אתם יודעים מה לעשות... 1. מה ישנה את עולמי
2. מה אתה שואל אותי, ואני לא יודע
(איזה שיר מדהים!) 3. מה קרה לעצמאותי
4. מה הייתה האהבה אתמול
5. מה אני רוצה שתנסי
(לא, לא מאזו)
בהצלחה!

beatles247

New member
ממ אני חושב ש

1.כלום 2.(אני די בטוח שזה "את" האם אהבתי גברה מהשיר "משהו" :)) 3. נעלמה (ממש לא בטוח.. מהשיר "עזרה") 4.כ"כ קלה!! אווץ זה כל כך נכון.. 5.תנסי לראות את זה בדרך שלי... זה לא קשה... תיראי שאני אוהב אותך! :)

Miss CB

New member
וול...,

1. אכן (קצר ולעניין!) 2. זה YOU, יכול להיות אליה ויכול להיות למישו אחר אז זה אתה או את... ואתה כמעט מדויק - האם היא תגבור. העיקר הכוונה. 3. לא בדיוק... קרוב. 4. לא בדיוק... קרוב מאוד 5. אכן!!

תשובות

1. nothing 2. משהו מ-something... נדמה: Will my love grow. 3. vanish in the heighs או משהו כזה, מתוך help. 4. משחק שכל כך קל לשחק. 5. try and understand?

Miss CB

New member
ובכן-

1. עוף קוווורס 2. כמעט... כל כך קרוב...! ווניס אין דה מה? 3. אכן 4. כן! 5. נופ...

beatles247

New member
או נו באמת

אל תהיי קטנונית... לא שאכפת לי אם עניתי או לא... רק שתידעי בעתיד שקטנויות מעצבנת, וכתבתי בקצרה כדי להראות שהבנתי למה את מתכוונת... זה גם די היה בהומור להבא

beatles247

New member
ואני חושב שלמדתי

שyou יכול להיות זכר ונקבה אבל הניחוש הפרוע שלי שהוא מדבר אל נקבה (ע"ע קטנוניות, הודעה למעלה)

ערןלוי

New member
זכר או נקבה...

כיוון שבבירור הוא לא מדבר אל מושא אהבתו, אני לא יודע למה אתה חושב שהוא מדבר דוקא לנקבה.

Miss CB

New member
הקטנוניות,

היא לא כי סופרים נקודות או שום דבר כזה, הבנתי שזיהית את זה רק תיקנתי בשבי לשלמי שלא זיהה התשובה תהיה ברורה. מה היה בהומור? ההערה או התשובות?

beatles247

New member
אוקיי הבנתי...

את הקטע של הקטנוניות... ואני בדרך כלל לא שואל חברים שלי אם אהבתם אליי גדלה ואני גם לא נשאר לברר

Miss CB

New member
חחחח טוב...

אולי הוא סתם מספר לאוויר, או שיש לו חברים "רגישים"... חחח סתם סתם

John LennonS

New member
פול, ויליאם קמפבל, איך שאתה בוחר..

תראה יש לי תיקון קטנטן במילים של השיר Help מילים הן: My independece seems to vanish in the haze כלומר עצמאותי נראית שהיא נעלמת באובך.

Miss CB

New member
את יכולה לנסות,

בלי להציץ בתשובות (אז איף זה כ"כ קשה) או להכין משלך ולשתף...

tin ker bell

New member
2+3+4...

2.you say why and I say I don't know HELLO GOODBYE-שיר מדהים באמת!
3.my indipendence seemed to vanish in the haze העצמאות שלי כמו נעלמה בתוך הערפל HELP 4.love was such an easy game to play YESTERDAY

tin ker bell

New member
אויייייייייייייייי איזו בורות!!!

בטח ש-1 זה "nothing"! היה לי בלאק אוווווווט איזו בורות!!! איזו בורות!!! איזו בורות!!!

Miss CB

New member
ו-2 גם לא נכון...

ז"א הוא נכון, אהבתי את הקו מחשבה - בכלל לא חשבתי על השיר הזה, אבל זה גם נכון מהבחינה שזה בעצם מתאים לשאלה, אז

tin ker bell

New member
אוי! עכשיו הבנתי מה זה 2...

אחרי ששמעתי את הגירסא של אלביס ל-"something"... וגם זה שיר מדהים... בעצם יותר מהלו גודביי! או בעצם באותה הרמה...

למעלה