החידון הלא-כל-כך שבועי...

הצעה....

אם בא לך אני יכולה לעזור לך להפוך את החידון לשבועי ולעזור עם ההגדרות.. וככה תשאירי את החידון והוא לא יהיה כולו עלייך

John LennonS

New member
עוד הצעה.

אני מוכן גם לעזור, כמה שאני אוכל. עד הגיוס שלי ואם אני אוכל תוך כדי הגיוס. לשיקול דעתך. טלי יופי של חידון דרך אגב.

Miss CB

New member
../images/Emo9.gif תודה...

אמממ בקשר להצעות, טוב אני אמשיך את החידון אבל אתם חייבים ממש לעזור לי טוב? תודה רבה לשניכם
ומעכשיו זה החידון של לנונס, מאיה וסיבי... חחח כינויים זה דבר משעשע
אגב את כל השאלות (והתשבות בסוגריים) אני רושמת לי במסמך וורד עד שיהיה מין חידון שלם כזה, אז אם יש לכם רעיונות לשאלות פשוט תשלחו לי, אני אוסיף אותם למסמך ואפרסם לקראת הסו"ש, זה בסדר? ואל תדאגו אני מסמנת את מה שעוד לא נשאל בבלוד ככה שאני יודעת מה לפרסם ומה לא... בנתיים, השבוע היה חידון חלקי, שבוע הבא כמו שאתם רואים נחזור למתכונת מלאה - 10 שאלות.

אלרוס

New member
המשך (המחשב האידיוט שלי שלח את זה)

3. היא אצל הכפיל של בוש (וויליאם קמפבל) 4. להקת הרבנות ששרה את אחד מי יודע 5. לשכנע את מקרטני לא לדבר על וויליאם קמפבל. הביאו את וויליאם קמפבל ארצה!

Miss CB

New member
אווווווווו

אהבתי את 5... NICEEEEEEEEEEE!!! חחח סתם אל תיקח את זה קשה, מקה.

Miss CB היקרה

קודם כל, התברר שאלרוס חוזה את העתיד (לפחות לפעמים) ואכן משאלתו התגשמה ולא הזכרתי את בילי ולו פעם אחת (בתשובות לפחות). חוץ מזה, אין לי הרבה מה להגיד, אבל כבר כתבתי קודם כל, אז הייתי חייב לכתוב שאין לי הרבה מה להגיד, אחרת ה"קודם כל" היה מיותר בגלל שאין לי הרבה מה להגיד.

ואם כבר אלרוס...

התחיל עם המקצ'יקן, גם אני אצטרף (וגם חברי וויליאם): 1. אסטרואיד כנראה. 2. מה השעה. 3. ברחה. 4. silly song. 5. מקצ'יקן. למרבה הצער, מכיוון שאלרוס הירבה להשתמש בחברי היקר וויליאם, לא השתמשתי בו הפעם... *אבל תמיד יש פעם הבאה* מוהאהא

Miss CB

New member
זהן, העוף היה בחידון אחר

בתחרות שכבר נגמרה... לא משנה, תרגישו חופשי לשלב את זה גם פה ולהפוך את החידון למשעשע... אהבתי את אחד, וגם חמש היה גאוני... חחח Try to see it my way... McChicken's pretty good! חחח

למעלה