שאלה רביעית
והפעם אנחנו משחקים על 3 נקודות (אם לא שמתם לב, עד עכשיו, J הגדיר את השאלות כקלות... להזכירכם נא לענות רק בתגובה להודעה הזאת והפעם יש שאלה עם הסבר ארוך לפני, בבקשה קראו את כל ההסבר: הסבר בסיפור הבא מסתתרים להם מעל ל 10 הרכבים (או שמות אמנים), ומעל ל 10 אלבומים, מתקופת תור הזהב של הרוק הקלאסי והפסיכדליה (לפני תקופת הפנק של הסבנטיז...). עליך לרשום באנגלית שמות של 10 הרכבים (או אמנים) ושל 10 אלבומים, בתור אנכי, ועליך לנמק את כל בחירותיך. לא יתקבלו "היקשים" מרחיקי לכת ופירושים לשמות שהם כביכול רק מרומזים בסיפור. יש להתייחס אך ורק לכתוב במילים, ולא לרעיונות ולפירושים של מה שאת/ה עשוי להבין מן הכתוב. לא יתקבלו גם חצאי שמות הרכבים, אבל ייתכן שאמנים יצוינו ע"י שמות משפחה. לדוגמא: "ורוד" לא יוכל להתפרש כ "פינק פלויד", ו"דירת הרב'" לא יכולה להתפרש כמו HOUSES OF THE HOLY. "האכלתי את הסמל בפלפלים" לא יכול SGT PEPPERS LONELY HEARTS CLUB BAND כי זה לא השם המלא של האלבום, ואגב, "צלחת מלאה מסבחה" לא יכול להיות SAUCERFUL OF SECRETS . "עוף דורס" לא יכול להיות EAGLES , ו"אבנים" לא יכול להיות ROLLING STONES, כי צריך שיהיה כתוב "נשרים" ו"אבנים מתגלגלות" בשביל שזה יתאים. אלבומים ללא שם נחשבים תמיד ל " סלף טייטלד" כלומר: שם ההרכב. לגבי שמות אמנים, אפשר שיופיע רק שם משפחה, כלומר: בתוך "ראיתי איש צעיר" יכול בהחלט להיות שם משפחה של אמן כמו NEIL YOUNG וב "הסתכלתי על הכוכב" יכול להסתתר רינגו סטאר. היזהרו ממכשלות שניטעו בסיפור במכוון. להלן הסיפור: אין כמו טלוויזיה אחרי יום מפרך. אני אוהב את המערכונים האלו שמציגים את שאול מופז כ'גבר גבר', כאילו היה אחד הגברים החסונים ההם, כל כולו גבר. הבנאדם פשוט הרבה יותר גדול מהחיים. מהטיפוסים האלו שיכולים להיתקע בפקק תנועה למשך יום שלם ולא להתרגש יותר מדי. הממזר יודע לעשות פרצוף פוקר, הלוואי עלי יכולת כזו לשמר את ה"COOL" שלי כל כך יפה. תהרגו אותי, לא מבין את הבנאדם. כל כך הרבה דם ויזע. היה יכול לשבת בניחותא ולהקשיב לאלבום של "בלונדי". היה יכול לחיות כמו פרפר, לגדל פרחים, לעשות אהבה, או להסתלבט על החוף בנירוואנה. אבל עזבו את מופז באזרחות. אני יכול לדמיין אותו בקרב עם נשק ביד, בתור אופקי של משוריינים, אוחז באקדח טעון ושואג בקשר: "נוע ! נוע ! סוף.".