Blue Phantom?
M melancholy man New member 14/4/05 #26 לפחות את זה אני מכיר ולא, זו לא התשובה. אני מוכן לנחש שאת האלבום המדובר כל חברי הפורום מכירים, עובדה אפילו אני מכיר אותו
לפחות את זה אני מכיר ולא, זו לא התשובה. אני מוכן לנחש שאת האלבום המדובר כל חברי הפורום מכירים, עובדה אפילו אני מכיר אותו
L LadyG New member 14/4/05 #28 אז אולי מעליות הקומה ה- 13 באלבומם האלמותי Psychedelic Sound of . אני לא משוכנעת לגמרי אלא אם כן יש הבדלי גרסאות בין התקליט לדיסק (בעטיפה).
אז אולי מעליות הקומה ה- 13 באלבומם האלמותי Psychedelic Sound of . אני לא משוכנעת לגמרי אלא אם כן יש הבדלי גרסאות בין התקליט לדיסק (בעטיפה).
M melancholy man New member 14/4/05 #30 ושמישהו ינסה לעצור אותה... 3 נקודות... אגב, מודולו ו J מה זה האלבום הראשון שמודולו הציע כתשובה אני לא מכיר?
ושמישהו ינסה לעצור אותה... 3 נקודות... אגב, מודולו ו J מה זה האלבום הראשון שמודולו הציע כתשובה אני לא מכיר?
M melancholy man New member 14/4/05 #36 מישהו צריך לכתוב פעם משהו רציני על הבוטלגים האלה. אגב, בהזדמנות יש לי שיחה איתך על בוטלג כזה בדיוק...
מישהו צריך לכתוב פעם משהו רציני על הבוטלגים האלה. אגב, בהזדמנות יש לי שיחה איתך על בוטלג כזה בדיוק...
M melancholy man New member 14/4/05 #32 ../images/Emo41.gif שאלה חמישית ../images/Emo41.gif מהו ההרכב שאלבומו הראשון היה פסיכדלי מאוד, ובאלבומו השני בחר לפתוח שולחן כפרי עם מנגל ומשקאות בפאתי גן העדן? אגב, עד עכשיו ללידי יש 9 נקודות (השאלה הרביעית הייתה שווה 3 נקודות) אבל עדיין יש עוד הרבה נקודות בקופה.
../images/Emo41.gif שאלה חמישית ../images/Emo41.gif מהו ההרכב שאלבומו הראשון היה פסיכדלי מאוד, ובאלבומו השני בחר לפתוח שולחן כפרי עם מנגל ומשקאות בפאתי גן העדן? אגב, עד עכשיו ללידי יש 9 נקודות (השאלה הרביעית הייתה שווה 3 נקודות) אבל עדיין יש עוד הרבה נקודות בקופה.