החתיכים/חתיכות של הישרדות- החוליה החלשה

Fairywitch

New member
זה כי אני עושה עוד אי אילו דברים../images/Emo3.gif

אבל אני כנראה דווקא אסיים את זה כבר היום

Fairywitch

New member
והנה 16 הגברברים שלי:

הטופ 16 שלי: עונה 2 - ג'ף ורנר, קולבי דונלדסון עונה 3 - אית'ן זון, לקס ון דן ברג עונה 5 - ג'ייק בילינגסלי, עונה 6 - ריאן אייקן עונה 7 - אנדרו סאבאג', ריאן אופריי עונה 10 - בובי ג'ון דרינקרד עונה 12 - אראס באסקאוסקאס עונה 13 - אוזי לוסת', יול קוון, ג'יי. פי. קלדרון עונה 14 - אדגרדו ריברה עונה 15 - אריק הפמן, אהרון רייסברגר

Fairywitch

New member
למי ש(כמוני) מתקשה לבחור:

הנה שרשור הבנים: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1761&msgid=106980538 והנה רשימת הבנים: פרוייקט חתיכי הישרדות: 1. גרג בואיס 2. קל גליסון, ג'ף ורנר, קולבי דונלדסון 3. אית'ן זון, סילאס גאית'ר, ברנדון קווינטון, לקס ון דן ברג 4. רוב מריאנו, גבריאל קייד, האנטר אליס 5. ג'ד הילדברנד, ג'ייק בילינגסלי, קן סטפורד, רוב זבקניק 6. אלכס בל, רוב ססטרנינו, ריאן אייקן, מתיו פון ארטפלדה, דייב ג'ונסון 7. אנדרו סאבאג', ברטון רוברטס, ריאן אופריי, שון כהן 8. 9. בריידי פינטה, ג'ון קני, לי מסטרס, צ'אד קריטנדן 10. גרג קארי, ג'ף ווילסון, איאן רוזנברגר, טום ווסטמן, ג'ונתן ליבי, בובי ג'ון דרינקרד 11. בריאן קורידן, בלייק טאוסלי, ברנדון בלינגר, גרי הוגבום, ג'יימי ניוטון 12. אוסטין קארטי, אראס באסקאוסקאס, טרי דייץ, בובי מייסון, ניק סטנברי 13. אוזי לוסת', בראד ויראטה, יול קוון, ניית'ן גונזלס, ג'יי. פי. קלדרון, אדם ג'נטרי 14. אדגרדו ריברה 15. אריק הפמן, אהרון רייסברגר, טוד הרצוג, דייב קרוזר

למעלה