היום בסטאר

g a v i

New member
../images/Emo58.gifעדכונים...

כמו תמיד בו וקרי לא מאכזבים - פשוט מדהימים!
וונזל גם נהדרת וסקוט ואנתוני... מה אני אגיד לכם? אם כבר, ההופעות של אנתוני יותר טובות מבד"כ (אבל גם לא משהו) וסקוטי לבינתיים בסדר (אבל גם לא משהו). בו וקרי זכו לביקורת מדהימה מהשופטים, וונזל זכתה *לרוב* לביקורת טובה, ו-2 הבנים זכו לדעות חלוקות. הם מופיעים פעמיים - שיר אחד יחסית ישן של צמד מפורסם ושיר חדש מה-billboard. והנה עכשיו סקוטי מופיע עם בלדה (כמו אנתוני לפניו)... רוצים עוד?

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifמה קרה בסטאר וורלד?

איזה בלאגן היום! הם שידרו את התוכנית ב-10:00 אז נראה לי שבאסיה הזיזו שעון מה שאומר שהשידורים החוזרים יהיו ב-14:00, 17:30, 20:30, ו-5:00 לפנות בוקר (יום חמישי). אבל רגע!!!! ב-11:00 הם שידרו שוב פעם את אותה התוכנית בש.ח (תוכנית הטופ 5). אולי הם התכוונו לשדר בש.ח את התוכנית שקונסטנטין הודח והתבלבלו? למרות שמהפרומו אתמול לא השתמע במובהק שהם מתכוונים לשדר את התוכנית עם קונסטנטין שוב. בקיצור אולי כן נשארנו בשעות הרגילות (11:00, 15:00, 18:30, 21:30, 6:00) איזה בלבלה!!!!

shavitlavi

New member
משרשר עצמי למוות

הביקורת שלי על התוכנית היום בשרשור שפתחה g a v i

Daniella 21

New member
דפוק או לא לפחות הוא מעודכן../images/Emo45.gif

לפחות הוא מעודכן! לא כמו ערוץ הראשון ו33
אז נראה את ההופעה שלהם שמונים פעם ונתלהב מחדש בזמרים הענקים
הבן והבת שחנה לא מרשה לציין את שמם בלי ספויילר

shavitlavi

New member
עכשיו שאני חושב על זה

אפשר היה להבין מהפרומו ששודר אתמול בסטאר שהם מתכוונים לתת לנו צ'אנס כפול לראות את תוכנית הטופ 5. זה מסביר למה התוכנית שודרה ברצף פעמיים. אבל עדיין לא ברור לי מתי תשודר תוכנית התוצאות מחר, ב-10:00 או ב- 11:00 ????

g a v i

New member
../images/Emo58.gifאה, וקטע מצחיק -

סקוט הופיע עם השיר on broadway ואמר שזה בגלל שסיימון אמר לו שבוע שעבר שהוא הולך הביתה אז הוא כאן להוכיח שהוא לא הולך לשום מקום ויהיה
גדול ב-Broadway. גם עכשיו אחרי השיר השני שלו, הוא אמר I'm gonna be a star...אוקיייייייי....

mickygreen

New member
../images/Emo58.gifבינתיים

אנתוני היה הכי גרוע. סקוטי שר נורא יפה קרי מלכה...

g a v i

New member
אתה חושב?

אני דווקא מעדיפה את אנתוני על סקוטי (למרות ששניהם גרועים - ומשעממים - בעיניי). קרי מדהימה - אין מילים - והנה בו המקסים

g a v i

New member
../images/Emo58.gifיש לי צמרמורת...

קרי מדהימה - איזה קול! היא סגרה את הערב מדהים...

mickygreen

New member
../images/Emo58.gif חופשי...ומנצחים לדעתי:

1. קרי 2. בו 3. סקוטי 4. וונזי 5. אנתוני הייתה תוכנית מצויינת... בו כבש אותי עם ה STAND BY ME וקרי עם השיר האחרון - ללא ספק הקול הכי יפה...

g a v i

New member
../images/Emo45.gifמסכימה חלקית... אתה באמת חושב

שסקט יותר טוב מוונזל ואנתוני?? או שסתם נראה לך שככה יצביעו? איפה אתה - בארה"ב? (אני בקנדה)

mickygreen

New member
US - בוסטון.

כן אני אוהב את הקול של סקוטי. אני מתעב את אנתוני למרות ששבוע שעבר עם השיר של סלין דיון הוא היה הכי טוב אני חושב... ההימור שלי:? סקוטי או אנתוני הולכים הבייתה ואם עד הסוף, אז סקוטי הולך מחר.

g a v i

New member
../images/Emo57.gifאמן!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

פשוט כי *לעומת השאר* אני לא מבינה בכלל מה שהם עושים שם. קלטת את זה שסיימון אמר לסקוט שיש לו יותר התחמקויות מהודיני? חחחחחח! אני מסכימה איתו! אני במקור מפילדלפיה.

g a v i

New member
תגיד - לדעתך הקול של סקוט דומה לקול

של luther vandross? לא יודעת למה הוא מזכיר לי אותו. ו-Anwar תמיד הזכיר לי את Stevie Wonder (או לפחות את הקול שלו
). אמנם, לפעמים סקוט נשמע בסדר עם קול כזה רגוע, לדעתי הוא קצת generic ולא משהו מיוחד. אולי אם הוא לא היה בתחרות כזו וסתם היה מופיע איפשהו הייתי חושבת שיש לו קול נעים. אבל להיות האיידול הבא לדעתי צריך קול
+ הופעה טובה + משהו מיוחד...סתם דעתי.

mickygreen

New member
את ממש גדולה. אמרתי את זה לחבר שלי

בפעם הראשונה ששמעתי את סקוטי...
ANWAR - הוא סטיבי אבל סגור יותר קצת בקול... האיידול הבא? צריך להיות מעניין, שייגרום לי ללכת לקנות את הדיסק שלו. ביננו, בו היחידי שיכול לסחוט ממני כמה דולרים
ואולי גם קרי(רק אם זה לא קאונטרי
)

g a v i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה במאה אחוז -

רק שאני חוששת שקרי בטוח תוציא דיסק של קאונטרי - רואים שזה בדם שלה - ואני לא ממש מתחברת לזה.

למעלה