היום בסטאר

ענת309

New member
../images/Emo7.gifוונזל הולכת

לצערי הגדול אני מסכימה עם דעתך, וונזל היום לא היתה במיטבה, לא שאנתוני היה יותר טוב ממנה, אבל בטח הרבה פקצות קטנות יצביעו לו בגלל שהוא חתיך, את סקוט כנראה נראה כבר בגמר, ואז נופל על וונזל ללכת הביתה. עכשיו יותר מתמיד היא צריכה היתה לתת את ההופעה של החיים שלה כאשר הכוחות הם ככה. בו רוקר קארי אהובת האמריקאים סקוט כנ"ל ואנתוני אהוב הילדות. חבל, אבל בוא נראה מחר אולי נתבדה???????????????

מסכימה בהחלט!

וונזל חמודה, סקוט צריך לעוף! אנתוני חמוד אבל הוא לא ברמה של קונסטה... בו מלך! וקארי... אני לא אוהבת אותה... לא יודעת למה... היא פשוט לא עושה לי את זה... היא לא מרגשת אותי

Fairywitch

New member
לא יודעת מה יותר מבאס../images/Emo4.gif

שלא זכיתי להנות משתי הופעות של קונס בתכנית אחת- או שנאלצתי לסבול שתי הופעות של סקוט בתכנית אחת
המממ... דילמה Indeed
בכל אופן- קרי ובו היו גדולים. הרי לכם שני פיינליסטים. וונז הייתה חמודה ומהנה- אבל מה הקטע לשיר עוד פעם את when you tell me that you love me
מה- אזלו השירים בעולם
אנתוני- השיר השני היה מהמם, הראשון חלש. סקוט- לא הסתכלתי... הוא נמצא שם על חשבון לפחות ארבעה אנשים טובים יותר, אז לא בא לי לצפות
אגב- לפולה לא היו האנרגיות הרגילות. עדיין מבואסת

נכון!!

היה יכול ליהיות מושלם שתי הופעות שלו! וצודקת סקוט פעמיים טוב אני כן ראיתי ואיכס זה היה דוחה

Sweet Misery

New member
יש לי תחושה

שוונזל תלך, למרות שהיא הייתה ממש ממש ממש טובה הערב. בסך הכל אני חושבת שאנתוני היה נורא בשיר הראשון שלו, בשני יותר טוב אבל סגנון השירים שהוא בוחר והקול האירוויזיוני שלו עולים לי על העצבים. סקוט בחר שירים שטובים לו אבל אני לא אוהבת את הקול שלו. והשחצנות שלו, מיי לורד, די! בו נהדר כתמיד. אוהבת את הקול שלו. וגם קרי הייתה מקסימה. ומאוד אהבתי את השיר הראשון שלה, דווקא.

ענת309

New member
../images/Emo9.gifאני מקווה שנתבדה

מאד מקווה שזה לא יקרה , אבל עד עכשיו הכל היה הפתעות רעות, אז סביר להניח שזה ימשך כך, ואז וונזל הולכת, אבל לא נורא מקסימום רנדי יפיק לה דיסק, הוא כל הזמן מתרברב שהוא מפיק גדול, אז יש לו כבר עבודה חדשה א חרי שאמריקן איידול יגמר. אני מנסה להרגיע את עצמי לא להיות עצובה מדי למחר, על הבוקר אני מסתכלת בתוצאות, עוד לפני השידור בסטאר ואז אין לי חשק לראות את הבושה עד הערב.......................

shavitlavi

New member
תחשבי חיובי

ואל תקחי ללב. בסה"כ תוכנית ריאליטי. נמשיך להחזיק אצבעות לוונז. היא חייבת להציל את הכבוד האבוד של העונה.

darklighter

New member
לא ראיתי!!!../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לא הפסד גדול... שמעתי רק בMP3 את שני השירים של בו שלטעמי לא ממש התאימו לו... אבל בSTAND BY ME הוא נשמע מצויין... אנתוני היה לו שיר אחד טוב (של הבקסטריט למרות שאני לא אוהבת אותם) ואחד מוזר... קארי נשמעה מפחיד...משתוללת יותר מדי... ואת סקוט וונזל לא ראיתי ולא שמעתי...

למעלה