היום ב-
אנשים

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאודי, אתה פשוט חייב להיגמל

מלהזכיר את דניאל רדקליף~ שמע, הוא אפילו לא נראה כמו האריXD יש לו פאקינג עיניים כוחולת, והם אפילו לא טרחו לשים לו עדשות (ואני עדיין תוהה אם הם מטומטמים בכח או שזה פשוט בא להם בטבעיות) ואם אתה רוצה לשמור על שלום הפורום, לא להזכיר אותו
והליהוק הזה כ"כ טוב, של ליירה.

Dubie

New member
../images/Emo90.gifהם רצו לשים לו עדשות,

אבל הוא אמר שזה יזיק לעיניים שלו XD

Grokitt

New member
הוא לא אמר את זה

העיניים שלו פשוט התחילו להתנפח ולפתח דלקות בגלל העדשות. (הם ניסו לשים לו עדשות בסרט הראשון)

Dubie

New member
../images/Emo90.gif XD

מי ייתן וכל שחקני העולם ילמדו לשחק כמוהו.

האבק

New member
../images/Emo186.gif

כל פעם שאני רואה סרטי הארי פוטר אני פשוט נבוך בשבילו. הוא משחק כל כך גרוע שזה מדהים! אבל יש שני קטעים בולטים: בסרט השלישי שהוא מגלה איזה משהו ואז רץ החוצה עם הגלימה שלו וצועק על הרמיוני (או משהו דומה) אני לא ידעתי איפה לשים את עצמי. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק, זה פשוט היה כל כך גרוע... ובסרט הרביעי שהוא חוזר מהטורניר ובוכה... oh please זה היה כל כך חלש. מישהו חייב ללמד אותו איך לבכות, או שפעם הבאה יכניסו לו בכוח אדשות לעיניים ואולי זה יהפוך את זה ליותר ריאליסטי. עד כאן לפינת ההערצה לדניאל רדקליף

Dubie

New member
../images/Emo90.gif גם כשהוא "נפל" בסרט הרביעי

למשפט של איגור קרקרוף, זה היה כ"כ פתטי. או כשזנב-תולע עשה לו חתך ביד והוא התבכיין כמו נקבה.

dahoe

New member
יפה!

אני חושב שבכוונה צילמו אותה בפוזה כמו מהספר, כדי שמעריצים מסורים כמונו נגלה את זה, נהנהן בראשנו ונגיד "לא רע, לא רע". ואין טעם לנסות להשוות משהו לדניאל רדקליף, הוא אפילו לא יכול להוות דוגמה לשום דבר. ליוצרי הסרט הזה לא אכפת מי משחק את הארי כל עוד שם הסרט בו הוא מככב יכניס להם מליוני דולרים.

האבק

New member
../images/Emo32.gif מי רצה קולטר אמיתית ולא קיבל?

למי שראה באתר, העלנו עדכון שנכתב ברוח הצחוק בנוגע לפוסטר של הסרט, וכתבנו כהערה בצחוק שאם מישהו יודע איך לצבוע לגב' קולטר את השיער כדי שתיראה כמו שגברת קולטר באמת צריכה להיראות - שישלח לנו
להפתעתנו הרבה, בחור בשם דותן ניר באמת עשה זאת, ואף שלח לנו את התמונה המשופצת
לדעתי יצא גדול וצחקתי המון, אז המון המון תודה לדותן!

Grokitt

New member
תודה לדותן!

ככה הרבה יותר טוב! (ויותר מחמיא לניקול קידמן)

אקס93

New member
תודה דותן

ובקשר לקידמן יהיה קורע אם כל פעם שיראו אותה ישתנה לה הצבע של השיער אבל לא יעשו כי זאת בדיחה גרועה.

למעלה