היום ב-
אנשים

coral chan

New member
הנצל"ש הכי חשוב שיש בשרשור הזה!! O:

שיחה ביני לבין יונע <: : εїз koral~ אומר/ת: אין לי כח לקרוא |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את עצלנה. εїз koral~ אומר/ת: את יותר י.י |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את יותר. את הכי. י.י εїз koral~ אומר/ת: את ח י.י |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ז? י.י εїз koral~ אומר/ת: את ו D: |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ה O: εїз koral~ אומר/ת: את ד~ |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ג~ εїз koral~ אומר/ת: את ב ^^ |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את א. טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: חע אני ניצחתי!!!!!!!!!!!11 εїз koral~ אומר/ת: לא!!!! εїз koral~ אומר/ת: זה לא נגמר כאן |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: כן!!!!!!!!!!!11111 εїз koral~ אומר/ת: את א- <: εїз koral~ אומר/ת: או ת' εїз koral~ אומר/ת: תבחרי מה שבא לך |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את א--. εїз koral~ אומר/ת: לאלא εїз koral~ אומר/ת: את ב- εїз koral~ אומר/ת: <: |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: XDDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ג- εїз koral~ אומר/ת: זה הדבר היותר טיפשי שקרה לי בזמן האחרון XDDD ~~ εїз koral~ אומר/ת: את ד- <: |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: גם לי XDDDDDDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ה-. εїз koral~ אומר/ת: את ו- |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ו החיבור O: εїз koral~ אומר/ת: נכון צריך להעתיק א ת השיחה הזאת לפורום? <: |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: כן XDDD εїз koral~ אומר/ת: XDD את ה הידיעה!! εїз koral~ אומר/ת: יאלה,תעתיקי,ערכי,ותפרסמי <: |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את אל הידיעה!!!1 טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: עם וצלה. εїз koral~ אומר/ת: את המזה!!! O: (חתיכת קללה דפקתי לך פה XD) |דגש|טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: XDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את תפרסמי בפורום ;; εїз koral~ אומר/ת: טוף אני אפילו הדגשתי!!!! (מקווה שזה יצא טוף,ובמקום הנכון םם; )

coral chan

New member
כמובן שהדגשים לא הצליחו

האפ אי פעם אלמד לעשות אותם בצורה הנכונה?

coral chan

New member
ככה? <:

εїз koral~ אומר/ת: אין לי כח לקרוא טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את עצלנה. εїз koral~ אומר/ת: את יותר י.י טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את יותר. את הכי. י.י εїз koral~ אומר/ת: את ח י.י טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ז? י.י εїз koral~ אומר/ת: את ו D: טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ה O: εїз koral~ אומר/ת: את ד~ טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ג~ εїз koral~ אומר/ת: את ב ^^ טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את א. טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: חע אני ניצחתי!!!!!!!!!!!11 εїз koral~ אומר/ת: לא!!!! εїз koral~ אומר/ת: זה לא נגמר כאן טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: כן!!!!!!!!!!!11111 εїз koral~ אומר/ת: את א- <: εїз koral~ אומר/ת: או ת' εїз koral~ אומר/ת: תבחרי מה שבא לך טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את א--. εїз koral~ אומר/ת: לאלא εїз koral~ אומר/ת: את ב- εїз koral~ אומר/ת: <: טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: XDDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ג- εїз koral~ אומר/ת: זה הדבר היותר טיפשי שקרה לי בזמן האחרון XDDD ~~ εїз koral~ אומר/ת: את ד- <: טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: גם לי XDDDDDDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ה-. εїз koral~ אומר/ת: את ו- טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את ו החיבור O: εїз koral~ אומר/ת: נכון צריך להעתיק א ת השיחה הזאת לפורום? <: טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: כן XDDD εїз koral~ אומר/ת: XDD את ה הידיעה!! εїз koral~ אומר/ת: יאלה,תעתיקי,ערכי,ותפרסמי <: טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את אל הידיעה!!!1 טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: עם וצלה. εїз koral~ אומר/ת: את המזה!!! O: (חתיכת קללה דפקתי לך פה XD) טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: XDDD טיפ היום: אל תנסו לנקות את העיניים שלכם עם מקלות לניקוי אוזניים. זה כואב. אומר/ת: את תפרסמי בפורום ;; εїз koral~ אומר/ת: טוף

keep smiling

New member
..המזה? אבוי לבושה.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

ככה לקלל?]; [ביקשתם את זה. טיול על...גמל! D<] חלק א'.

coral chan

New member
XDDDDD

אין לך משוג איך אני נקרעת פה מצחוק XDD הספר בערבית לא אמור להיות צבעוני בצבעים מטרידים? (ואיפה התרגום? >:)

keep smiling

New member
הוא כתומ ומטריד 3: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את לא אמורה ללמוד אותו? 3:

coral chan

New member
אני עדיין בירוק XDDD

כי אנחנו עצלנים י.י ואז אני אמורה ללמוד ספר שחור,לא? בעצם..כתום? אין לי מושג אני חושבת שקניתי שחור או שאורן הביא לי שחור איכשו יש לי ספר ערבית שחור בבית XD ממ..את הכתום לומדיל לבגרות? O:

keep smiling

New member
לא XDD../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אבל אני תלמידת עזר בערבית. אני צריכה לעזור לעילגות שלא מבינות כלומ. [<

keep smiling

New member
תרגום עילג למדי. 3: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

"אדון נכבד, האם גמל זה הוא גמלך?" "כן ילד, למה אתה שואל?" את ההמשך אני לא יודעת. חבל. D: בתמצות קל- הם רוצים לצאת לטיול בארץ ישראל על הגמל של השייח' והילד המטריד בוכה ואז הוא מרשה להם והם יוצאים. D: [בקומיקס ההמשך הם נוסעים באוטובוס לעשות פיגוע בירושליים. באמא'שלי. O:]

coral chan

New member
נצל"ש לאור <:

אתה יכול בבקשה להוסיף את פורום היקארו נו גו לקישורים שלמעלה למעלה? (זה ממש יקל עלי את החיפושים אחרי הפורום הזה כל פעם מחדש :X)

למעלה