היום טקס פרסי VMA

limors2

Active member
מי יודע../images/Emo6.gif

זה נראה ממש בשרי, אבל אי אפשר ללכת על זה
לא שניסיתי.

Sivan1993

New member
ואוו איזו מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זה היה ברור שהקליפ Bad romance יגרוף מלא פרסים הוא קליפ מהמם ומושקע, זה כל כך הגיע לה, אני כבר מתה שיצא לה האלבום החדש
רק חבל שהיא לא הופיעה, ממש ציפיתי לזה.

היה חבל שהיא לא הופיעה.. לא הבנתי את הסיבה ללבוש בגדי בשר.. בהתחלה לא הבנתי שזה בשר וזה נראה דיי יפה ../images/Emo6.gif אבל כשהבנתי.. זה דיי מזעזע ומגעיל ../images/Emo12.gif (במידה שזה אמיתי כמובן) כאילו מה, היא לא ידעה שזה יעשה רעש בארגונים של אוהבי חיות וכד'?

limors2

Active member
זו גאגא, היא כולה פרובוקציה אחת גדולה.

ושלום! תישאר

חבל.. רציתי להאמין שיש בה יותר מזה.. סתם חוש אופנתי פריקי? אבל טווב... והיי! ../images/Emo3.gif חח אני מבקר מדיי פעם ../images/Emo98.gif

limors2

Active member
ברור שיש בה יותר! הרבה יותר!

אבל פרובוקציות הן חלק ממנה. יופי.

ראיתי את זה.. והסיבה הזאת ממש לא סיפקה אותי../images/Emo6.gif אהבתי פרשנות אחרת שקראתי של מישהו: שהיא לבשה את הבשר כדי להראות שכשאנשים לובשים פרווה או עור, זה יחסית עובר בשקט וכשמישהו לובש בשר זה פתאום נראה מזעזע כשזה בעצם אותו דבר.. ואז כשראיתי את הסיבה באמת- זה נשמע ממש סתם חח לא יודע אם אתם מודעים לדיון עליה בפורום אופנה אלטרנטיבית (זה היה בראשי לא מזמן. משם הפרשנות מלמעלה) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=145101745 באמת שזה מיותר..

לגבי מה? ואני לא יודע, זה מה שאני ועוד רבים תוהים. אם הוא לא אמיתי, למה אף אחד לא ציין את זה? בראיון אצל אלן.. אם זה לא היה אמיתי אני מאמין שהיו אומרים..

chyio

New member
ששלחת את הקישור

אני לא מבינה מה אנשים מתעצבנים בשירשור הזה, איזה בנאדם ילבש *בשר אמיתי*?? זה לא ריאלי ולא נראה לי שהיא מספיק משוגעת לעשות דבר כזה ונראה לי שהסיבה שלא הזכירו את זה בראיון היא שזה ברור לגמרי שזה לא אמיתי

איזה מן בנאדם, באמת? אז החלטתי לנסות לבדוק אם הוא באמת אמיתי, והנה, גוגל עזר לי למצוא כמה מקורות אמינים (יש שם בשפע) שמאשרים שהוא אכן אמיתי. כמו גם אלן שמאשרת באתר שלה (ומספרת איך היה לראיין אותה ככה): http://ellen.warnerbros.com/2010/09/my_thoughts_on_lady_gagas_dress_made_of_meat_0913.php ההפך- לא הזכירו שום דבר בנוגע לזה בראיון כי כנראה זה היה ברור לכולם שזה אמיתי. וכנראה שהיא כן משוגעת מספיק חח אז איזה בנאדם ילבש בשר אמיתי?.. זה בדיוק הדיון בפורום שם.. דברים לא יפים נאמרו (וכנראה בצדק)

chyio

New member
מה >< אני לא מאמינה עליה

היא לא שפויה |: בחיי, עכשיו אני כועסת עליה.

chyio

New member
כתבה ממש יפה על גאגא מאחורי הקלעים של הטקס

הכי אהבתי את הקטע הזה: I followed her and her entourage out of the theater, trying to keep my eyes on her tiny shoulders as she was surrounded by a ring of beefy security guards. This is much tougher to do than you would imagine; after all, Gaga is very small in person, practically delicate. She does not walk as much as she tiptoes, mostly because of the McQueen armadillo heels she wears, but also because you get the sense that the slightest breeze would knock her over. There is a fine, almost-porcelain quality to her. You want to put her on a glass shelf. You want to run a feather duster over her. There are not many deities you can say this about. הוא ממש מתאר פה את גאגא בתור בנאדם, כמה שהיא קטנה ושברירית, עם כל האלוהות שבה

limors2

Active member
תוספת למה שהוא כתב-

או לתת לה לטייל לך על היד
ממש אהבתי.

למעלה