יאי את פה התגעגענו!
N NoAmItA ChAn New member 8/9/11 #17 ../images/Emo232.gif אותה חולצה אם אני זוכרת נכון, על כל אחד מהם היה כתוב השם של השני. אולי אצליח למצוא עוד תמונה של זה..
../images/Emo232.gif אותה חולצה אם אני זוכרת נכון, על כל אחד מהם היה כתוב השם של השני. אולי אצליח למצוא עוד תמונה של זה..
N NoAmItA ChAn New member 8/9/11 #20 וזו אחרונה שמעתי שזה שיחזור של הרצח של קנדי, אבל לא סגורה עד כמה זה נכון..
X XoLilMissLolaoX New member 8/9/11 #21 גם אני שמעתי על זה... מעניין אם זה נכון או סתם שמועה אבל ידוע שיש להם כלהקה איזה פטיש מסויים לקנדי בכל מיני שירים כמו בנה נה נה שהוא אומר פאק לייק א קנדי.
גם אני שמעתי על זה... מעניין אם זה נכון או סתם שמועה אבל ידוע שיש להם כלהקה איזה פטיש מסויים לקנדי בכל מיני שירים כמו בנה נה נה שהוא אומר פאק לייק א קנדי.
A Ayush Cohen New member 9/9/11 #26 וב-My Way Home Is Through You We're not here to pay a compliment, Or sing about the government, Oxycontin genocide, Adolescent suicide, I'll give you my sincerity, {Don't give} a fuck about a Kennedy, Here's what I've got to say.
וב-My Way Home Is Through You We're not here to pay a compliment, Or sing about the government, Oxycontin genocide, Adolescent suicide, I'll give you my sincerity, {Don't give} a fuck about a Kennedy, Here's what I've got to say.
X XoLilMissLolaoX New member 9/9/11 #35 אני חושבת אפילו שג'רארד אמר על זה משהו פעם וגם אם אני לא טועה התאריך יציאה של האלבום או אחד הסינגלים זה יום הרצחו של קנדי....
אני חושבת אפילו שג'רארד אמר על זה משהו פעם וגם אם אני לא טועה התאריך יציאה של האלבום או אחד הסינגלים זה יום הרצחו של קנדי....
M Morbid Curiosity New member 10/9/11 #36 ממש יש להם משהו עם קנדי!!! בכרך השני של The Ambrella Academy, שזה הקומיקס של ג'רארד, חלק גדול מאוד מהסיפור קשור ברצח של קנדי...
ממש יש להם משהו עם קנדי!!! בכרך השני של The Ambrella Academy, שזה הקומיקס של ג'רארד, חלק גדול מאוד מהסיפור קשור ברצח של קנדי...
N NoAmItA ChAn New member 9/9/11 #30 תמונה ממש מהיום\יומיים שהם התחתנו אני זוכרת שראיתי את התמונה הזאת ומתתי מצחוק מהאישה שם!
S shani cohen1 New member 11/9/11 #39 יא איזה מאמי ג'רארד בתמונה הזאת../images/Emo250.gif../images/Emo9.gif איזה חמודיי הוא....פליז דונט קיל מי...אבל אני ממש לא אוהבת אותה היא מביאה לי תקריזה...
יא איזה מאמי ג'רארד בתמונה הזאת../images/Emo250.gif../images/Emo9.gif איזה חמודיי הוא....פליז דונט קיל מי...אבל אני ממש לא אוהבת אותה היא מביאה לי תקריזה...