היכונו היכנו-תחרות הציורים

shui chan

New member
../images/Emo41.gifהיכונו היכנו-תחרות הציורים ../images/Emo41.gif

בנים ובנות יקרים - תחרות הציורים הולכת להיפתח בקרוב. חושבים שיש לכם כישרון בציור? אתם 'מלכים' בלצייר דמויות של בליצ'? O: זה המקום הנכון בשבילכם!!!111
את הציורים יש לשלוח אליי עד ה-17.11 כלומר עוד שבוע [מה שנראה לי מספיק זמן] ההגבלה היחידה שיש היא לצייר ציורים שקשורים לבליצ' חוץ מזה~ עשו מה בראש שלכם צבעוני, שחור לבן או בקיצור כל מה שבא לכם. ^____^ גם ההצבעות יעשו בדרך לא מעליבה ופוגעת. אחרי שאפרסם את הציורים ינתנו שלושה ימים כדי לשלוח אליי את ההחלטות שלכם, כלומר עד התאריך ה-20.11 בערב. [אני מבטיחה לא לרמות
והכל כדי שאפחד לא יפגע ^___^] בבקשה אשרו את השתתפותכם בתחרות~ בכל מקרה.. בהצלחה לכל המשתתפים ושהטוב בייניכם ינצח 3: [ציורים שישלחו אליי אחרי ה-17.11 לא יכנסו לתחרות]

mike 666

New member
טוב הציור כמעט מוכן !! חה חה !

ציור של ביאקויה ...למה ציירתי אותו ? כי עכשיו הוא מתאים נראה לי לציור .. ציור מושקע לקח לי 10 דקות ... זה הרבה אצלי לציור

Serf SaN

New member
אין פרס? לא משתתף! XP סתאאםם..

הייתי משתתף..אני יודע לצייר מנגה :X אבל ציור של דמויות מסדרות זה כבר משהו אחר >_< כל צייר והסגנון מנגה שלו...קשה להעתיק את זה ממש דומה (אני מתכוון לצייר אותו בפוזה אחרת, לא להעתיק תמונה...) D:

shui chan

New member
יש לך שבוע ^__^

זה מספיק זמן לצייר את הציור + להביא למישהו כדי שיסרוק לך את זה. אני בטוחה שיש לך חברים או קרובי משפ]חה שלפחות לאחד מהם יש סורק.

mike 666

New member
רק של בליץ' ?

מבאס , אם היה לי כוח הייתי שולח לכם ציורים ציורים ..אבל לא של בליץ' אני שונא לצייר דמויות מאנימות שאני רואה , כי אני רואה את זה על המסך בכל מקרה ... אז לא נראה לי שאני אשתתף ..^_^

shui chan

New member
אז ככה..

כמו שאמרתי.. תשמרו על הסגנון שלכם.. ציירו איך שבא לכם ומה שבא לכם - כל עוד זה קשור לבליצ' אנחנו פורום בליצ' וכל הקטע הוא בעצם שהציורים יהיו קשורים לבליצ' דר"א הציורים יכולים להעשות גם דרך המחשב לווא דווקא דרך נייר וסורק. ציירו בסגנון שלכם - מה שבא לכם - איך שבא לכם - כל עוד זה קשור לבליצ' ^___^ חוץ מזה חברה שיודעים לצייר אבל קשה להם טיפה עם לצייר דמויות של בליצ' תנסו בכל זאת.. מה כבר יכול להיות רע בלנסות?

mike 666

New member
לא קשה לי , פשוט אין בזה

להט , כמו שאתה מצייר דמות מהראש שלך , ככה אני מרגיש לפחות . אבל יש מצב שאני אצייר משהו נחמד , אני אשקיע קצת , אני אצלם אותו ואשלח .

CibiHeart92

New member
פוווהווו דסו ;;

כבר ציירתי איצ'יגו מזמן לאור קון (^^) אבל הסורק נגנב לי על ידי האמא למחשב השני ;; מה לעשות? ;.; ני צה להשתתף X3

mike 666

New member
שכתבת " לשלוח אליי " shui chan

למה התכוונת ? לשלוח לאן ? ואיך ...

dark max

New member
במסר או מסן ../images/Emo11.gif

יש אתרים שאפשר להעלות דרכם תמונות.

shui chan

New member
עד כמה שאני אכן סומכת על חבריהפורום

שלא ניתקל במצב של גניבת ציורים ודברים כאלה. זה קרה כבר במקומות אחרים.. בגלל זה זה גם נראה לי הכי הגיוני.. כי ברגע שזה ישלח אליי אין מצב שגם מישהו אחר יקבסל את זה אלא אם זה ינתן על ידי מי שצייר את זה. זה רק מטעמי ביטחון.

למעלה