זה מה שאני חושב ... הכי קל , הכי אחלה .
M mike 666 New member 10/11/05 #21 תביאי לי את המסנג'ר שלך ... אני אנסה לשלוח לשם את הציור שיהיה מוכן , כי אני לא רוצה גניבה ולא בטיח ... -__- אוהב את הציורים שלי מה אני אעשה ? פשוט אוהב .
תביאי לי את המסנג'ר שלך ... אני אנסה לשלוח לשם את הציור שיהיה מוכן , כי אני לא רוצה גניבה ולא בטיח ... -__- אוהב את הציורים שלי מה אני אעשה ? פשוט אוהב .
S shui chan New member 10/11/05 #23 אני גם. אני חושבת שעם הציורים שלכם וכל ההשקעה שתשקיעו לשלוח לי את זה למסנג'ר או בפרטי יהיה הרבה יותר טוב. חבל להסתכן ^___^ ולכולם המסנג'ר שלי הוא- [email protected]
אני גם. אני חושבת שעם הציורים שלכם וכל ההשקעה שתשקיעו לשלוח לי את זה למסנג'ר או בפרטי יהיה הרבה יותר טוב. חבל להסתכן ^___^ ולכולם המסנג'ר שלי הוא- [email protected]
H Hinamori New member 11/11/05 #25 גמאני גמאני ! ^O^ |להקפיץאתהשרשור| היום ציירתי בשיעור ספרות יורוסואי hehe ^^"
K Kakashi New member 11/11/05 #27 הבעיה היא שאת לא נמצאת בכלל במסנג'ר, כך שאני לא יכול לשלוח את הציור.
V Violettecat New member 11/11/05 #32 גם לאדומות מותר להשתתף? יש לי כמה ציורים שלא הייתי מתנגדת לפרסם בתחרות....