"הילד הזה הוא אני"

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif "הילד הזה הוא אני"../images/Emo41.gif

או: הביוגרפיה של... והפעם.........
קבלו לצלילי
הסולו של IM NOT OK.......את מי שמנגן אותו
ראיי
לפה את כל הסיפורים, המידע, הסודות שעומדים מאחורי האיש והשיער
את הביוגרפיה של פראנקי הכנסתי למאמרים עם התמונות הערוכות שהעלו פה, וגם הפעם יש לי בקשה שמישהוא יכין תמונה ערוכה יפה של ראיי (או כמה אנשים, אני בכל מקרה שמה כמה תמונות
)

NeT NiT

New member
אבל למה..

לכתוב ראיי? OO זה ממש מעוות..ריי. אני אולי אכין תמונה עוד מעט

NeT NiT

New member
לא ממש מבטאים..

A.. וא'.. באותה צורה.. זה מה שנקרא תרגום חופשי S: בעיקרון.. כדי להגות את זה נכון... זה ריי. הניקוד של הר', שלא כותבים אותו, אבל יודעים שהוא שם מן הסתם, עושה לך את התנועה שהA עושה באנגלית. זה לא אותו דבר כמו לכתוב מאייקי או מייקי. או לכתוב פראנקי או פרנקי. שתכלס זה לא משנה. פה זה קצת יותר בוטה כזה מה אני אגיד.. וסליחה על החפירה XD מפריע לי!

O L g i T

New member
בטח שבפרנקי זה משנה.

קוראים לו פרנק. לא פראנק. נכון שכותבים frank, עם ה-a, זה לא אומר שמבטאים את זה ככה.. מבטאים frenk

Dooritos

New member
אני איתךך!!

וזה שכותבים את זה עם א' אני מבטאת את זה כמו א' בעברית (כאילו אני לא מבטאת את ה-א' אבל יש הבדל בין הצליל A בעברית לבין הצליל A באנגלית...) אז ריי ופרנקי!!

NeT NiT

New member
גם נכון..

אבל העניין הוא... שבריי.. בגלל שיש מעט [XD] הברות.. זה נראה ונשמע הכי רע מבין כולם

EveDark

New member
ארג, לא ייאמן.

האתר שרציתי לקחת ממנו הושבת למטרות מנהליות, ואני לא יכולה לתת מידע מורחב עליו :\

Prue 4 u

New member
ממ..../images/Emo78.gif|חמוס|

מכיוון שפיספסתי את השרשורים הקודמים.. פה אני אהיה מועילה D: -נולד ב-15.7.1977 -הוא למד באותו תיכון יחד עם ג'רארד ומייקי.. -הוא שם עדשות מגע O: -הוא לא שוחה D: וזהו אין לי יותר כוח
אמשיך אולי מאוחר יותר D:

EnchantedS

New member
ממ פרנק גיטריסט מגניב, את יכולה

לשחות ולהיות גיטריסטית מגניבה כמוהו:)

קרניjack

New member
הנה קצת סיפורים../images/Emo42.gif

טוב.......בתוכנית של גונזו ראיי סיפר שהוא הלך לחנות, והוא קנה שמיכה מאוד יקרה, אבל לא רצה לקלשם על הבטריות, והוא גנב בטריות (הכי זולות שיש שם), תפסו אותו והוא ישב לילה שלם בכלא
סיפור מוכר: כשהוא היה ילד הוא ניסה להרשים ילדה, בכך שהוא תקע מן מקל באף כדי שזה יראה כנו נזלת, אחרי זה הוא ניסה להוציא את זה אבל זה נתקע לו באף, והוא היה צריך ללכת לאחות שתוציא לו את זה. כשראיי היה ילד ההורים שלו לא נתנו לו לצאת מהבית, כי הם פחדו עליו, אז הוא היה מנגן שעות בבית או מכין קובעים מנייר מתכת. הוא כנראה מעשן

למעלה