"הילד הזה הוא אני"

l u d

New member
את הסיפור עם המקל הוא אמר במייקינג

של i'm not ok, נכון?

Prue 4 u

New member
הוא לא אמר שזה היה../images/Emo78.gif|חמוס|

סוכריות או משו..? או שאני סתם בעלת זיכרון מאוד דפוק..?

GUILTY

New member
הוא מעשן זה לא כנראה.

*יש לו אח גדול שהכניס אותו לכל הקטע של המוזיקה..... הוא סיפר שאח שלו היה משמיע לו תקליטים של ג'ז וכל זה, וזה מה שהכניס לו את כל הקטע של הגיטרה. *הוא גם אמר שרצה לגזור את השער בזמן הצילומים לקליפ של GHOST אבל חברי הלהקה צעקו עליו ואמרו לו שלא יגזור (מזל שלא גזר). *השם המלא שלו זה Raymond (Ray) Toro Ortíz. *אפילו שהוא ופראנק לפעמים מתחלפים בקטעי הנגינה....פראנק תמיד מעדיף לתת לראיי לנגן את קטעי הסולו. *הוא אמר שהוא וג'רארד היו birth control - מחונכים מלידה, בתקופת התיכון. * הורים שלו גרושים ובגלל זה אמא שלו היתה מגוננת מידי *היה לו כלב שקראו לו BOY *הלהקה האהובה עליו היא Iron Maiden אבל הוא אוהב לשמוע מוזיקה קלסית לפעמים. *יש לו חברה ששמה Christa זהו............

Dooritos

New member
אהההמממ לא....

זה יענו אמצעי מניעה (למרות שאני לא סגורה על זה)

GUILTY

New member
חחח כן זה גם.....אבל הכבנה זה גם

שהם היו ילדים ממושמעים כאלו אמממממ......"חננות"?

GUILTY

New member
דיי להגיד כל הזמן עם את אומרת!!!

כולם אומרים את זה כל הזמן. מה אני אלוהים למה תמיד המילה שלי היא זאת שצריכה לקבוע............תביעו גם אתם דעה

EnchantedS

New member
חחח אמרתי את זה פעם אחת! ניראה לי

... אבל מה שאמרת זה רק הדיעה שלך או ששמעת איפשהו שזה ככה?

GUILTY

New member
לא רק את אמרת את זה.....זה מה

שהרגיז אותי. תגידו לי לא את טועה ותביעו דעה...... ואולי אתם אלה שצודקים ולא אני?

קרניjack

New member
אשמתך../images/Emo122.gif

תסתירי את העובדה שאת עושה עליהם עבודת מחקר, וזהו.

EnchantedS

New member
אוקיי, אני חשבתי ככה:

שהוא באמת התכוון שהם היו אמצעי מניעה, כי הם היו כאלו חנונים וביישנים שאף בת לא רצתה אותם ולכן הם היו כאילו אמצעי מניעה לעצמם. חחח עכשיו את מבינה למה העדפתי להאמין לפירוש שלך?...:) ומה שקרן אמרה, כן, זה שאת עושה עבודת מחקר עליהם, די עוזר לנו לחשוב שאת צודקת חח

GUILTY

New member
שום עבודת מחקר..מה את מקשיבה לקרן.

הכל מהפורום וממגזינים וראיונות וידיאו שמכניסים לשם. תיכנסו זה לא כזאת בעיה.

למעלה