הישרדות הישראלית - פרק 15

RageBot

New member
../images/Emo41.gif הישרדות הישראלית - פרק 15 ../images/Emo41.gif

וואי, אלכס פשוט חי בסרט, עם כל הכבוד שיש לי לגיל שלו וכו', הוא פשוט התנהג בטיפשות, מי הולך לשרוף את כל הגשרים שלו במועצת שבט? ברצינות, אתה מבקר אותם על זה שהם עושים את כל מה שהם יכולים בשביל לנצח במשחק?

The Snow fox

New member
תגידו, אני חובב הישרדות האמריקאית היחיד

שחושב שהגרסה הזאת כעונה ראשונה של הישרדות כהפקה ישראלית היא ראויה ואף יותר מראויה? כאילו העונה הראשונה של הישרדות המקורית כזאת מדהימה, וכן החובבנות בעריכה לפעמים ממש מציקה, ונקטו גישה שונה לגמריי בעריכה (הרבה הרבה יותר חומר ו"מריחה) אבל זה לא כל כך רע כשחושבים על זה, אני אישית חושב שזה רק גורם להתחבר הרבה יותר לאנשים, גם עם לפעמים מעיק. אני בטוח שבעיות העריכה החובבנית יפתרו בעונה הבאה, ואפילו כבר היום למשל היה פרק יוצא מהכלל עם עריכה מצויינת. כל הכבוד לגרסה הישראלית ולערוץ 10.
אה, ופרק מדכא.

אני לא חושבת שאתה היחיד, אבל לא מסכימה איתך

אם זה באמת מעניין אותך למה לא, אז אני יסביר, אבל בגדול אני מאוד מאוכזבת ואני לא חושבת שהגרסה הישראלית מגיעה לרמה של האמריקאית. ולא, לא התחלתי ככזו, בזמן הצפייה לסדרה ולפרק הראשון הגעתי מאוד אופטימית ושמחה ומשם הדרדרתי למצב זה. ואם אתה תוהה למה אני ממשיכה לצפות - כנראה מאופטימיות שההפקה תתעורר ותתן למשחק לזרום לבד. גבי הפרק האחרון....(כתבתי את זה גם בפורום השני), מוטב היה לתת לאלכס פטיש, ככה יכל לתקוע לעצמו את המסמר האחרון יותר בקלות ופחות דיבורים. האמת, ריחמתי עליו מאוד, אני חושבת שהוא הגיב ככה בגלל שהוא נפגע שאמרו שהוא מנהיג שלא משפיע (בתחרות). אני לא מבינה למה הם משאירים את דן אם הם בטוחים שהוא שקרן ויתקע להם סכין בגב. ומשה צריך להתבייש בעצמו, פיכסה של נאמנות. שמתם לב שכולם, כולל אלכס דיברו על המשחק שלו בזמן עבר ולא הווה? האיחוד שבוע הבא יהיה מעניין לפחות.

n o g a m o o n

New member
אני יכולה רק להגיד תודה

שיש אחד נגד מאה באותו זמן ,תוכנית מעולה עם קצב ומתח כמו שצריך. וטוב שאני מקליטה את הישרדות. תגידו לי זה רק אני או שאת עניין האיחוד משאירים כהפתעה, ( גם לצופים) ? חצי שעה זיבולי שכל במועצת השבט זה לא יותר מדי? הסברים על על כל שניה של כל אתגר שהוא, לא משגעים לכם את השכל? נועם מנקה את החול , זה באמת מעניין? מעניין כמה זמן ייקח לגיא זוארץ לספר להם על האיחוד : טוב....., שבטים........ תראו........ , אנחנו ראינו עכשיו..... את עונה 1 של.........הישרדות....... המקורי........וגילינו.........שבאיזה שהוא שלב........אנחנו צריכים...... לאחד אתכם.......אז........אתם מאוחדים.......אולי כדאי......שתזרקו את המטפחות שלכם.........ותקבלו אחרות.....ורגע אולי כדאי גם..... שנעשה איזה טוויסט...........ונשים אתכם באי של ג'יבארו......בלי המיטה.........בלי הברזנט.................ובלי קוריצה.............מה אתם אומרים?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היית נחמדה מידי.

יקח לו הרבה יותר זמן לבשר את זה. הוא משגע אותי עם השטויות שלו, "הנה החול" "הנה השמש" "הנה קונכיה", בחיאת ראבק תן לראות. איזה כיף לך שאת מקליטה, את יכולה להריץ את כל השטויות.

n o g a m o o n

New member
אני מקליטה את כל התוכניות שאני אוהבת ../images/Emo44.gif

לראות. גם בגלל שאני לא אוהבת פרסומות, וגם בגלל האפשרות להריץ קדימה דברים שמעצבנים אותי. וזה עובד יפה מאד .

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאווווד משגעים את השכל, בעיקר בתיאור של האתגרים
תנו לראות ותסתמו כבר!!!

Fairywitch

New member
פרק מעניין אבל מתסכל...

דן הכי שקרן, דן יהיה הראשון שיתקע סכין בגב- אז פאק!!!! למה אתם לא מעיפים אותו? מה אתם ממשיכים לעשות מה שהוא רוצה? כאלה חדלי אישים מעולם לא ראיתי!! זה היה מתסכל! איזו חבורת טיפשים חסרי חוט שדרה, אלוהים!! ואלכס באמת קבר את עצמו- אין לי מה להוסיף... אבל הכי הרג אותי- משה
הוא תמיד מנסה להישמע חכם, ותוקע משפטים כאלה לא קשורים (אולי כי הוא... לא במאת חכם...אהמ): "אנשים פה חכמים, הם לא טיפשים. יש להם עבר, הווה ועתיד". WTF?!

talytal

New member
אני דווקא יכולה להבין את זה לגמרי

הרי לפני כמה פרקים נעמה ומרינה היו נחושות בדעתן להיפטר מדן (טיפה אחרי שהן סתרו אותו והדיחו את ויקה), אז איך זה שהוא שוב נמצא במרכז הקונצנזוס של השבט? קודם כל, לדעתי בעריכה מדגישים לנו את הצדדים המכוערים שלו, וזה שהוא מדבר בווידויים האישיים בכזו כנות ובלי שום ניסיון לרכך, גם עוזר... באי זה היה חלק אחד באישיות שלו, וכמו שראינו היום, כולם היו מודעים לזה, אבל היו לו עוד צדדים, וכנראה שהם היו מספיק משמעותיים בשביל לרצות להשאיר אותו. תסלחו לי, אבל אני מחבבת את דן. כן, הוא תחמן, כן, הוא מניאק, אבל הוא מאוד מודע לעצמו, הוא לוקח את עצמו ואת הסביבה שלו בהומור, ויש בו משהו שלמרות הכל הצליח להתחבב עליי. ברור לגמריי שהוא לא יזכה, אבל הוא יוצר הרבה עניין בעצם הנוכחות שלו בתכנית, ורק בגלל זה הייתי רוצה שיישאר. חוץ מזה, בסופו של דבר, הוא ללא ספק המנהיג של השבט. זה שבט שדורש מישהו שייקח את המושכות לידיים, ומה לעשות שדן הוא זה שעשה את זה. הרי כל אחד שם היה יכול ליזום מהלך הדחה נגדו, ואף אחד לא עשה את זה. להיפך, כולם מכירים בזה שצריך את האישור שלו כדי לבחור את מי להדיח. נותנים לו את הכוח הזה, והוא גם טיפוס שלוקח את הכוח, אבל זה שם אותו בעמדת פגיעות גדולה. למי שכבר נמצא איתו בהסכמים אין סיבה לבגוד בו כי הם בטוחים ככה, והוא חוטף את הריקושטים. נראה לי שעם האיחוד המתקרב מצבו הרבה הרבה פחות בטוח, וכבר בשבוע הקרוב יש לו סיכוי מעולה ללכת הביתה. וחבל. כי הוא אחד השחקנים המעניינים ביותר בעונה. למרות ובגלל שהוא מייצר כל כך הרבה מחלוקת ורגשות אצל הצופים.

natyh

New member
האימרה הלוקחת

אף פעם המנהיגים הם לא טובים יותר מהעם.....
ובשפה שאיש לא מבין פני הדור כפני הכלב ...... הסבר הכלב רץ קדימה ומסתכל אחורה לאן הבעלים הולך ... ככה הדור .... המנהיגים רצים קדימה ומסתכלים אחורה איפה העם. דן הוא המנהיג כי מתחברים אליו כולם ובמיוחד משה .... לו לאלכס היה שכל היה נוקט עמדה ומעיף את דן אך אין לו ..... עובדה שהציע להדיח את מרינה אז מה הבחירה של מרינה... להעיף את עצמה או את אלכס מה הייתם בוחרים במקומה את טובת השבט ..... משה קיבל עוד שלושה ימים מתנה ולקח .....בכלל צריך לקרא לסדרה הישרדות מושה ולתת לו להשתתף בכל הסדרות עד שינצח כך הסידרה תהפוך להיות אינסופית .... באמת דן צודק אלכס נחלש אך הוא לא היווה איום עליו אבל משה עדיף על אלכס מבחינת דן , הוא כלי בטוח . לו דן לא היה המנהיג של השבט הם לא היו מגיעים לסדרת הפסדים כזו.... לכן מושיק הלך על להדיח את נועם כדי להפיל את השבט הזה איסטרטגיה שעבדה, יש להם מנהיג תחמן כזה , דן כל כך מזכיר את אולמרט ..... . בסך הכל הסדרה לא כל כך גרועה אבל יש הרבה בחישות מאחורי הקלעים שאנו הצוופים לא מודעים להם , וכך הם שומרים אנשים כמו דן ויעל במשחק דן מביא אחוזי צפיה כי כולם מסתכלים רק כדי לראות אותו עף זה נכס להפקה שאסור לותר עליו . ביננו מי יסתכל על הסדרה כדי לשמוע את הנאומים של אלכס על אנושיות .

bip300

New member
התוכנית מוציאה לי את המיץ!

אני מסכימה עם זה שהתוכנית לא עד כדי כך גרועה, ועובדה שאני צופה בה, אבל הם לקחו את עניין הראיונות האישיים צעד אחד יותר מדי. באמת שהצופים לא צריכים ולא רוצים לקבל פרשנות וביקורת נוקבת מפי המתמודדים על כל צעד שהם עושים וכל מחשבה שעוברת להם בראש! במשימות זה פשוט מעצבן, לא נותנים לצופה שנייה להיות במתח ולהתרכז כי כל פעם נשמעת פרשנות של בן שבט אחר על כך שהוא "לקח את הדלי והתחיל לשפוך ולשפוך...." גם הנאום של אלכס היה מיותר, אם היו שמים כמה משפטים שמסכמים את מה שהוא אמר- סבבה, אבל הם נתנו לנו 5 דקות של דיבורים, שלא אמורים להיות בתוכנית שאמורה להיות דינמית ומהירה. זה פשוט יותר מדי...

Confide In Adam

New member
../images/Emo10.gif

אוף, ויקה עפה סופית... חבל, בהתחלה היא עיצבנה אותי אבל מאז הפרק שהיא הודחה בו במועצת השבט ממש התחלתי לאהוב אותה... הפרק עצמו היה מבאס.. ג'יבארו שהם השבט שאני אוהב יותר הפסידו שוב. סבאנה עיצבנו אותי. המשפט של עידן על הסירה של ג'יבארו שטבעה עם "הפנים המכוערות של דן ושאר העכברושים" היה ממש דוחה, אני סופית לא אוהב אותו. המועצת שבט הייתה ארוכה יותר מאי פעם, או שזה פשוט נראה ככה כי נתנו לאלכס לדבר 10 דקות. אמנם הרגשתי רע בשבילו, אבל בן אדם - תתאפס על עצמך, אתה במשחק! אהבתי את מה שדן אמר לו אחר כך... מוזר שהאיחוד הוא כבר בפרק הבא כשיש 11 אנשים ולא מחכים ל10 כמו בגירסה האמריקאית. מקווה שזה לא אומר שסבאנה יעיפו את ג'יבארו אחד אחד. אה, ומעניין באיזה שלב נכנס בחזרה למשחק מי שצליח לשרוד עד הסוף באי המתים? הרי בקרוב המודחים הופכים להיות מושבעים...

n o g a m o o n

New member
השאלה היא אם לא ישנו את זה

ז"א שלא יהיו מושבעים. ויעשו מעשה נבָלה נוסף ויתנו לקהל הישראלי להצביע ב אס אמ אס.

Fairywitch

New member
ועוד משהו בקשר לאלכס- שמתם לב שרגע

אחד הוא בשבט, עם זקן זיפים נכבד, אבל אח"כ הוא מתראיין ככה לבד מול המצלמה מגולח למשעי?
ואז הוא שוב לא מגולח, ואז כן. והחולצה האדומה נקייה
גאד, איך מורחים אותנו!!!

neta333

New member
הם עושים את הראיונות באולפן עם סט..

לא שמת לב לזה שגם עידן מגולח בכל פעם?

למעלה