אני דווקא יכולה להבין את זה לגמרי
הרי לפני כמה פרקים נעמה ומרינה היו נחושות בדעתן להיפטר מדן (טיפה אחרי שהן סתרו אותו והדיחו את ויקה), אז איך זה שהוא שוב נמצא במרכז הקונצנזוס של השבט? קודם כל, לדעתי בעריכה מדגישים לנו את הצדדים המכוערים שלו, וזה שהוא מדבר בווידויים האישיים בכזו כנות ובלי שום ניסיון לרכך, גם עוזר... באי זה היה חלק אחד באישיות שלו, וכמו שראינו היום, כולם היו מודעים לזה, אבל היו לו עוד צדדים, וכנראה שהם היו מספיק משמעותיים בשביל לרצות להשאיר אותו. תסלחו לי, אבל אני מחבבת את דן. כן, הוא תחמן, כן, הוא מניאק, אבל הוא מאוד מודע לעצמו, הוא לוקח את עצמו ואת הסביבה שלו בהומור, ויש בו משהו שלמרות הכל הצליח להתחבב עליי. ברור לגמריי שהוא לא יזכה, אבל הוא יוצר הרבה עניין בעצם הנוכחות שלו בתכנית, ורק בגלל זה הייתי רוצה שיישאר. חוץ מזה, בסופו של דבר, הוא ללא ספק המנהיג של השבט. זה שבט שדורש מישהו שייקח את המושכות לידיים, ומה לעשות שדן הוא זה שעשה את זה. הרי כל אחד שם היה יכול ליזום מהלך הדחה נגדו, ואף אחד לא עשה את זה. להיפך, כולם מכירים בזה שצריך את האישור שלו כדי לבחור את מי להדיח. נותנים לו את הכוח הזה, והוא גם טיפוס שלוקח את הכוח, אבל זה שם אותו בעמדת פגיעות גדולה. למי שכבר נמצא איתו בהסכמים אין סיבה לבגוד בו כי הם בטוחים ככה, והוא חוטף את הריקושטים. נראה לי שעם האיחוד המתקרב מצבו הרבה הרבה פחות בטוח, וכבר בשבוע הקרוב יש לו סיכוי מעולה ללכת הביתה. וחבל. כי הוא אחד השחקנים המעניינים ביותר בעונה. למרות ובגלל שהוא מייצר כל כך הרבה מחלוקת ורגשות אצל הצופים.