הישרדות הישראלית - פרק 15

SPIDER PIG

New member
פרק 15 (חדשה פה)

אלכס מההתחלה היה מעצבן. מדבר יותר מידי כמו מורה לספורט... >< העריכה באמת גרועה, אבל לא נראה לי שאיכפת לערוץ 10 שנדע שזה צולם אחרי, הם לא ממש מנסים להסתיר את זה. אבל כל המריחות ממש מעצבנות. מה שכן מוזר זה שהמתמודדים משבט ג'יבארו באמת לא מעיפים את דן. בהתחלה אהבתי את דן כי חשבתי שהוא חכם אבל זה ממש נראה כאילו ההפקה בכוונה מצילה אותו בגלל המנו ספנות הזה או סתם כי הוא מכניס "אקשן" למשחק או לא יודעת למה. איך שהעבירו אותו לשבט של הבנות, וגם כשאלכס סיפר למצלמה איך הוא הולך לבחור את מי לרשום על הפתק הוא אמר שאת יעל לא כי יש לה חסינות, את משה לא כי יש להם ברית או משהו, את נעמה לא כי היא לא עומדת להצביע נגדו, אז מי נשאר? רק מרינה! את דן הוא אפילו לא הזכיר, כאילו זה הכי ברור בעולם שאת דן לא מעיפים. זה נראה כאילו ההפקה השביעה אותם לא להדיח את דן או משהו

N B I

New member
לא העיפו את דן כי:

יחסית לשבט הוא חזק. אין מה לעשות, לקחו להם את נעם (ארררררררררררררררגגגגגג) אז מי נשאר חזק? משה? הם לא יודעים שיש איחוד עוד שלושה ימים. אלכס מעצבן, ומי שהקשיב לנאום שלו במועצת השבט (היו עוד כאלה?) שם לב שלא היה קשר בין המשפטים שלו ופעמים רבות גם לא בין המילים. איזה כיף שהעיפו את ויקה!!! לא נשמע יותר את הקול המחרפן שלה!!! אני שונאת אותה היא כל כך מעצבנת!!!!! והעריכה שלהם היתה טובה, היתי בטוחה שהיא הולכת לנצח אותם! איזה אושר שנועם נשאר לבדדדדד עכשיו יהיו מלא קטעים שלו בתחתונים
ואמא שלי תוכל להמשיך לברבר כמה אסור לי להביא בחור כזה הביתה כי היא תתאהב בו, ואז לדון עם עצמה בסוגיה האם יש עוד אנשים כאלה, ואז לדון עם עצמה כמה רחוקה חופית מירושלים. ואז לחטוף כרית ממני שתסתום כבר. שמתם לב שכל פעם שמגיע מישהו לאי המתים הוא אומר שמוזנח שם? עידן תעשה לי מאפיונר!!! "הדובדבן היה לראות את הספינה של 'מנו ספנות' שוקעת"

punky brewster

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"עכשיו יהיו מלא קטעים שלו בתחתונים ואמא שלי תוכל להמשיך לברבר כמה אסור לי להביא בחור כזה הביתה כי היא תתאהב בו, ואז לדון עם עצמה בסוגיה האם יש עוד אנשים כאלה, ואז לדון עם עצמה כמה רחוקה חופית מירושלים. ואז לחטוף כרית ממני שתסתום כבר." ענק

למעלה