הישרדות הישראלית, פרק 5 - שלב ההדחה

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהישרדות הישראלית, פרק 5 - שלב ההדחה../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק של הערב- לכאן.

omer719

New member
בהתחלה רציתי שויקה תלך הביתה ..

אבל היא ממש ניסתה במשימה של הכוח הכפול , ע"פ שזה לא נותן כלום , זה רק מראה לנו שמעכשיו היא תשקיע יותר .. אז אני כבר לא יודע מי בא לי שיעוף.

שדן יעוף הוא תורם לאווירה עכורה בשבט

עד שהוא לא יעוף זה לא יפתר. פשוט בושה לעם הישראלי לראות אותו מופיע במסך הטלויזיה הוא דוגמא לכל מה שרע פה.

בחילות עושה לי הציפלון הזה.

הלוואי ויקבלו שכל כבר וישלחו אותו, ואז שעומר יפרק אותו סופית.

כן הלוואי

והלוואי שאחרי שהוא יעוף מהתוכנית אף משרד עורכי דין לא ירצה להעסיק אותו. לא מספיק שהוא תחמן הוא גם לא מצליח בתיחמונים שלו, למה שיעסיקו אותו באיזה שהיא עבודה. בכל מקום עבודה שהוא יכנס הוא רק יחרחר ריבים ויגרום לאווירה גרועה.

omer719

New member
ויש לי תחושה שנעמה עפה , וממש לא בא לי.

כי בסופו של דבר עם לבחור בין ויקה לנעמה , אז ויקה הביתה ומהר.. כי היא דיי הרסה הכול אפשר לומר , ולדן לא חסר -_- ונעמה לא עשתה שום דבר רע , היא רק לא הייתה צריכה לבוא ולצעוק את זה ככה על ויקה..

Confide In Adam

New member
היה ממש מותח!

עד הרגע שהוא הקריא את הקול האחרון הייתי ממש במתח.. את ויקה התחלתי קצת לחבב בפרקים האחרונים, אבל נעמה היא אחת הפייבוריטיות שלי כרגע (באופן יחסי, אני עדיין חושב ששמעט כולם שם די משעממים/מעצבנים).. את דן מאוד אהבתי בפרקים הראשונים אבל לאחרונה הוא ממש ממש מעצבן אותי עם האובר שחצנות והביטחון העצמי שלו. נראה מה הוא יעשה עכשיו שויקה לא איתו.

m השנה

New member
זה יפה שלליה היה זמן לעשות פן

ועידן התגלח וגם פתאום לשחר יש איזה צעיף סגול שהיא מתעטפת בו כשהיא מדברת למצלמה. נראה לי שרק את ויקה לא מצלמים עכשיו לעדויות כי פתאום היא תבוא להם כזאת פצצה, עם פנים נקיות מפצעים, זה יהיה מאד בולט שמצלמים את זה כאן.... למרות שגם אני די אסטרונאוטית ושמתי לב שעידן פתאום מגולח... מה הם חושבים, שעשו אותי באצבע?

גם היה משפט מסויים שנעמה אמרה

שהיא נראתה ממש שונה, השיער היה מסודר, והפנים נקיות וחלקת, אולי אני טועה, אבל זה היה נראה ממש שונה משאר הצילומים שלה.

bip300

New member
ולנועם, משה ונעמה יש את אותו סווצ'רט

זו איזשהי תלבושת אחידה שהם מקבלים?

N B I

New member
זה הסווצ'טרט

של משה. ראו אותו ביום הראשון... נו זה ברור שהם מחליפים בינהם בגדים....ככה זה תמיד

cheelly33

New member
עוד כמה הבדלים בולטים

הפעם הפן של ליה היה ממש בולט לעין! אבל ממש! וזה עוד היה בקטע שהיא מדברת על הילדה שלה וכמה שהיא מתגעגעת (בזמן שהיא איתה בבית כבר כמה חודשים..)
בנוסף, אחרי שעידן קרא את השיר שלו, היא התראיינה ולא היתה לה את השרשרת שהיתה לה בראיון לפני זה. כשיעל התראיינה בתחילת הפרק והתפללה שנועם יחליט לחזור לג'יבארו, היא לבשה "כאילו" את הבנדנה בתור סרטפלס. רק מה?! שאחרי שניה מראים אותה עומדת עם כל השבט אחרי האתגר ( כשהם חיכו לתשובה של נועם )והיא לבשה משהו עם כתפיות.. (כאילו היה לה בגד ים מתחת). וגם הזמן ההמתנה רואים אותה משחקת עם שרשרשת על הצוואר והשרשרת חסרה בראיון. וגם תשימו לב שכמעט בכל הראיונות המזוייפים מטשטשים את הרקע שמאחור או שמראים ממש מעט ממנו כי זאת לא צמחייה אופיינית לקאריביים.. וצצים להם בגדים שלא ברור מאיפה יש אותם.. אבל זה הקטע בהשלמות של התכנית.. ככה זה ... חבל שלא שמו לב לפרטים הבולטים לעין לפחות זה היה צורם פחות(מה קרה, ליה לא יכלה להתאפק ולא לעשות פן לכבוד הראיון?
)

RageBot

New member
אני לא מבין מה זה מפריע

אחרי הכל, זה לא שהמפיקים מחליטים מה הולך לקרות בתוכנית, הם עושים את הראיונות האלה אחרי התוכנית, כדי להפוך אותה למעניינת יותר. אני מניח שבעונה הבאה כבר יצלמו את כל הראיונות באי עצמו.

Confide In Adam

New member
זה מפריע כי

הם מדברים עכשיו בראייה לאחור, כשהם יודעים כבר מי הגיע לאיזה מקום, מה עלה בגורל התוכניות שהם תיכננו ואיך המערכות יחסים ביניהם התפתחו.. כל העניין זה לראות אותם מדברים ומספרים כשהם עדיין לא יודעים מה הולך לקרות ומי יעשה מה..

yarden777

New member
היה פרק ממש מותח

בכלל לא רציתי שנעמה או ויקה יעופו וחבל שהם בכלל הגיעו לסכנת הדחה. אני מאוד מקווה שלויקה יהיה סיכוי מול עומר במשימת האי המתים.. משהו לא פיזי..

asap1

New member
עידן מצחיק אותי

טוב שהוא לא הביא כדור 8ball וזהו. לפחות עכשיו אנחנו יודעים איזה עונה הוא בטוח ראה לפני שהוא נכנס למשחק.

למעלה