הישרדות הישראלית, פרק 5 - שלב ההדחה

bip300

New member
../images/Emo6.gif גם אני חשבתי על זה!

הקטע שהוא נותך לכלוך על כל חבר שבט (מולי הוא ילד מפונק, גיא חושב שהוא חכם) היה ממש זהה לאותו קטע עם רוב ססטרניניו בעונה 6, בה הוא בטוח שהוא מחזיק בחוטים של כל אחד מהשחקנים (מה שהיה די נכון עבורו, אני לא יודעת אם גם אצל עידן...) שימו לב שגם העריכה הייתה דומה מאוד

RageBot

New member
למה "בטוח"?

רוב אשכרה החזיק בחוטים של כולם, ג'נה ניצחה פשוט בגלל שהיא זכתה בחסינויות האחרונות (וגם באחרונה היא ניצחה במזל, מאת'יו הטמבל הפסיד בכוונה). ויכול להיות שעידן מקבל את אותה עריכה בגלל שהוא הולך להיות שחקן בסגנון של רוב? אם זה יהיה ככה הוא יהיה פשוט מלך על!

מאט הפסיד כי הוא ידע שג'נה תיקח אותו

ואם הוא היה מנצח, הוא יכול היה להסתכן באיבוד קול בטוח או מג'נה או מרוב. לא כל כך טמבל...

RageBot

New member
לא, הוא היה טמבל ../images/Emo13.gif

אם הוא היה מכיר את המשחק הוא היה יודע שני דברים: א' - אלא אם אתה ריצ'רד האץ' אסור לך, אסור לך, אסור לך להפסיד באתגר החסינות האחרון, פשוט אסור לך לעשות את זה. ב' - לרוב היו יותר סיכויים ממנו, והוא צריך לדעת שגם ככה אין לו צ'אנס שבעולם לנצח, אז עדיף כבר לעזור לשחק הכי טוב.

N B I

New member
ככה

היה פרק מעולה לדעתי... בואו נציין קודם את הקטע הכי חשוב של הפרק: בפעם הראשונה שערוץ 10 עבר את ערוץ 22 ברייטינג מאז שהוא עלה לשידור! ברגע ההדחה של ויקה זכה הערוץ ל-25% רייטינג!! דבר ראשון: מישהו צריך לירות בדן. יש מתנדבים?
אתגר אי המתים היה ממש מוצלח, קיבלנו עוד הוכחה שטינה היא בעצם דיי טיפשה. המשחק של סאבנה (עם החפצים האישים) היה כל כך הרבה יותר עלוב משל גי'בארו. ואבא שלי התמרמר קשות על זה שמולי החצוף מניח תפילין בלי חולצה, הכופר. האתגר של גיבארו היה פשוט אכזרי. זה היה מקסים
המסקנה המגובשת של אמא שלי ושלי:נעם חתיך. היסטרי. נעם תעשה לי כוורת דבורים!

למעלה