הנה סיכום הפרק שלי:
הפרק היה פיזי מאוד, מה שהבליט את זה שטינה חלשה..ולדעתי היא תבין את זה בפרק הבא ותדיח את עצמה, היא אישה חכמה מאוד.
כל הכבוד לעומר על הניצחון! בעריכה של התוכנית הם הראו רק 4-5 דקות מתוך התחרות ביניהם, שבינינו, גם אותן לא הייתי שורד
זה גורם לי לרצות לראות את ג'יבארו מפסידים כדי שעומר יוריד אותם אחד אחד.
שמתם לב שהראו את שחר בפרק הזה? שהיא אשכרה ישבה במחנה? שהיא אשכרה אמרה יותר משני משפטים?
בזכות הפרק הפיזי נועם בלט מאוד בפרק-הוא פשוט סוס על! ויש לציין שגם הופתעתי מאלכס ומושיק-כל הכבוד להם! גם דן הפתיע בספינה ועל זירת הסומו. והכי הפתיעה אותי ורה, שנתנה לי עוד סיבה לאהוב אותה מאוד.
לעומת זאת מולי איכזב אותי, חשבתי שהוא יתרום יותר במשימות פיזיות שכאלה (כנראה שהטקטיקה שך ג'יבארו באמת היתה טובה יותר). והיה מגניב ששוב י
משה מאוד הפכפך: מצד אחד הוא היחיד שהיה כנה בקטע עם עומר, וסיכם יפה את עניין הצביעות בשבט. אבל פתאום בזמן הארוחה הוא הביא את המשפט הכי צבוע שהיה בתוכנית. הוא הפתיע אותי במשימה עם הספינה, שהוא ביצע אותה מעולה. אבל היה חבל לראות שהוא לא מסכים לחלוק עם סבאנה את הארוחה.
היה מצחיק לראות את האוירה הדתית במחנות, כשהם בקושי יודעים לקדש, הבנות מדליקות נירות בביקיני, וכולם שרים שירי שבת לנוכח המצלמות
ההדחות שנראות לי באופק: 99% שטינה תודח ומג'יבארו- לדעתי סיון תהיה הבאה בתור, כי כאן נראה שהדבר היחיד שהחזיק אותה שם (הכח הפיזי שלה) לא ממש תרמו במשימת החסינות, והיא הפסידה לורה. ויש מצב שגם יעל תודח בקרוב, וזה יהיה מגניב לראות אותה על אי המתים עם עומר