הישרדות - הפרק האחרון

adi121

New member
../images/Emo41.gifהישרדות - הפרק האחרון../images/Emo41.gif

אז כפי שאתם יודעים.. או לא יודעים היום הפרק האחרון של הישרדות.. ראשית הרשו לי לציין לטובה את הערוץ שעשו פרק רצוף של שעה וארבעים דקות ולא קטעו את הפרק ל2 חלקים! החלטה נבונה.. אז היום מסתיימת לה העונה העשירית שלדעתי (לפחות עד עכשיו) הייתה עונה ממש טובה ומרתקת עם הרבה ציפיות ואכזבות (סטפני
) הרבה משימות די חדשות ופחות או יותר כמה הפתעות חדשות (עד כמה שאפשר לגוון אחרי 10 עונות) בכל מקרה אני מצפה בקוצר רוח לפרק האחרון אפילו שלצערי הרסו לי וגילו לי את הזוכה
ואני מאושרת לפתוח את השירשור של הפרק האחרון
עונה שלמה חיכיתי לזה
בכל מקרה אני מבקשת מאוד אפילו שאתם פורום שמקפיד בזה (פחות או יותר) לא לפרסם ספויילרים עד הפרק.. ואם אתם לא מתאפקים אז כמובן לא לשכוח לסמן בסימון המתאים.. תודה אז לא לשכוח היום בשעה 21:45 צפיה נעימה

Aviad1987

New member
הישרדות ../images/Emo99.gif

אם הוא זוכה אני לא רואה את העונה הבאה. סתם
אבל שלא יזכה!

Jasper Jasper

New member
הפרק.

איאן-טיפש.אין לי אפילו מה להרחיב מועצת השבט האחרונה.קודם כל רוב הדברים שטום אמר נשמעו מאוד פלצניים,והתאימו הגלגולי עיניים של קובי בכל פעם שטום התחיל לדבר.אחרי שגרג אמר את מה שאמר לקייטי היה אפשר לראות שזה שבר אותה,במיוחד בתשובה שלה לג'נו. וקרין-את טיפשה.מתי קייטי בגדה בך? הרי היא באה אליה עם ההצעה של לאחד את הנשים נגד הגברים והטיפשה החליטה לספר הכל.כמו שקייטי אמרה-קרין סאקס.

Jasper Jasper

New member
אה,ולמה כל הבנות

שישבו במושבעים נראו כמו דראג קווינס?
(חוץ מג'ן)

snier1991

New member
פרק מצוין

התלונה היחידה שיש לי זה למה קובי לא נשאר עוד כמה פרקים היה כל מעניין דבר משותף לעונה להוציא את סטפני כל הבנות היו מטומטמות והכי חשוב איאן הפסיד איאן הפסיד

MvP4

New member
קודם כל

אני חושב שאתה צודק בקשר לאיאן.. גם אני מזה התעצבנתי עליו כאילו לעמוד 12 שעותתתתתת על העמוד הזה ואז לוותר כמו טמבל .. שיאווו איזה טמבל... ובקשר לטום אני חושב שסך הכל הוא אמר דברים כנים . בסופו של דבר אני לא רואה שוםםם מצב שקייטי הייתה צריכה לנצח . לא היו לה שום טיעונים להגיד על עצמה חוצמזה שהיא התחברה לאנשים החזקים .

Jasper Jasper

New member
אני מסכים

אבל עדיין,היה אפשר להימנע מכל הקלישאות בדברים שלו."קרין,תסתכלי לתוך לבך" "אוי אוקיי טום! כן,סאטיספייד!" (קרין סאקס)

kalay

New member
זה היה קלישאות אבל זה

בדיוק מה שהמושבעים רצו לשמוע.

MvP4

New member
מישהו יודע אם משדרים

שבוע הבא את פרק האיחוד?

kalay

New member
מגיע לו לזכות

הביא וואחד תשובות במועצת שבט. כבר לפני איזה עשרה פרקים אמרתי שהוא חייב לזכות.

אני לא מאמינה שכבר נגמר...../images/Emo7.gif

זה היה יפה איך שיראו את כל המתמודדים עפים אחד אחד.... אחח...סטפני דפקה חיוך מתי שהן היו צריכים להדליק אש כדי לראות מי נשאר
ואיאו, כפי שבטח שמתם לב-אני מתה על איאן!!!! אבל למה??? למה בשם כל הרוחות והשדים הוא ויתר???? הרי זה היה ברור שקייטי לא הולכת לזכות...היא לא עשתה כלום במחנה...היא סתם רבה עם אנשים... הוא פשוט ויתר רק בשביל שלא יכעסו עליו...זה לא בסדר! אני היחידה שהציק לה שקייטי כעסה עליו כי הוא עבד על טום בזמן שהיא ניסתה פעמיים(!!) לבגוד בהם??? אם מישהו יודע מה יש שבוע הבא אז שירשום...הלוואי שיהיה כמו בכל סוף עונה ..שכולם יושבים ומדברים... לסיכום- אחלה עונה...אני עדיין מעדיפםה את אולוג... ועכשיו צריך לקוות שיס יקנו את העונה ה11.....

Aviad1987

New member
אוף ../images/Emo7.gif

לא רציתי שתום יקח
ודווקא איאן שינה את הרושם המעפן שהוא עשה עליי במהלך כל העונה (כמעט)

Jasper Jasper

New member
אבל זה תמוה

כמה זמן הוא היה על העמוד הזה? 11 שעות ו50 דקות? ואז פשוט לוותר,לא רק על החסינות אלא על הסיכוי להגיע לשלב הגמר? אז למה הגעת מלכתחילה לסדרה? להשתזף על אי?

Aviad1987

New member
כל אחד והקפריזות שלו ...

כנראה יש דברים שהיו חשובים לו יותר (למרות שאני לא קונה את זה. הוא יהודי
)

Jasper Jasper

New member
גם קרין יהודיה לא?

אם לשפוט לפי המשחק שלה,היא בטח עורכת הדין הגרועה ביקום

למעלה