הישרדות - הפרק האחרון

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

הכי הצחיק אותי הפרק כשטום ואיאן חזרו והיא רצה אליהם ולחשה:"לא פה! לא פה!" ואז כמו מטומטמת התחילה לשאול אותם שאלות וכו'.הרי קייטי נתנה לה הזדמנות לשנות משהו במשחק אבל היא החליטה שלא בגלל שהיא וטום "חברים". קרין סאקס,וזו עובדה.

Jasper Jasper

New member
טום אמר את זה אבל לא?

כשהם עלו לשם וטום אמר:"אני שמח שעשית את זה,עמדתי ליפול ממילא" או משהו בסגנון ואז איאן דחף אותו למים והתחבק עם קייטי

adi121

New member
נראה לי שאחרי 12 שעות על עמוד צף..

כמובן בלי אוכל ולא יודעת אם בלי שתיה או לא.. המוח שלו הפסיק לתפקד והוא היה כל כך מסטול ומבולבל שהוא לא הבין את מה שהוא אומר.. או שהוא חשב שעם המהלך הזה טום ירחם עליו ויגיד "איזה בחור אכפתי.. יאללה ניקח אותו ל2 האחרונים" אני לא רואה סיבה אחרת לעשות את מה שהוא עשה ואם זה באמת בשביל שאחר כך הוא לא יריב איתם אז הוא ממש טיפש! זה המשחק! להערים אחד על השני.. הוא אפילו לא צריך להתנצל על זה.. הוא שיחק יפה מאוד את המשחק ומה לעשות צריך גם לשקר לפעמים.. כמו שטום שיקר לקרין כמה פעמים והוא לא היה תלית שכולה תכלת גם לאיאן מותר!! והוא ממש לא צריך להתנצל על זה טיפש!

Aviad1987

New member
נראה לך שהוא חשב שטום יקח אותו

ל2 האחרונים? אחרי צעד כזה הוא בטוח היה זוכה

ת'אמת?

אני קיוויתי שקייטי תזכה... לא בגלל שהגיע לה או משהו (וד"א- במובן מסויים, די הגיע לה אבל פשוט אין לי כח להיכנס לזה) - אלא רק כי לא רציתי לראות את טום או את איאן זוכים... אבל אחרי שהעיפו את ג'ן מהפיינל פור (שבכלל רציתי שהיא תזכה) הבנתי שתקוותיי הן תקוות שווא.. בכלל לא אהבתי את העונה הזאת מאז שהעיפו את סטפני
.

קייטי??

חחחח....אתה צוחק. נכון?! אני עדיין בדעה שהייתה אחלה עונה...... "אבל אחרי שהעיפו את ג'ן מהפיינל פור (שבכלל רציתי שהיא תזכה) הבנתי שתקוותיי הן תקוות שווא.."
ראיתם איזה חיוך היא דפקה שהם רבו... אין,היא פשוט מ-ל-כ-ה-!חח....

למעלה