הישרדות 11 - גווטמאלה

adi121

New member
../images/Emo41.gifהישרדות 11 - גווטמאלה../images/Emo41.gif

סוף סוף!! כמה התגעגעתי להישרדות
.. היום מתחילה העונה ה11 גווטמאלה (אימפריית המאיה). אני מבקשת מאוד מאוד לא לפרסם ספויילרים בלי להזהיר קודם.. ואם יש ספויילרים עם שם המנצח אז להגיד שזה ספויילר עם המנצח!! (בעונה הקודמת הרסו לי וגילו את שם הזוכה) אז שתיהיה לכם עונה מרתקת ולא לשכוח כל יום שבת ב21:35
הנה תקציר מהאתר הרישמי: עונה נוספת לפרנצ`ייז הריאליטי המצליח ביותר בעולם, הסדרה משודרת אצלינו בהפרש קטן מהשידור בארה"ב. הפעם השורדים מגיעים לגואטמלה, שם הם יחיו בקרב חורבות בני המאיה - השבט העתיק שהפגין התקדמות טכנולוגית מפתיעה יחסית לתקופה ונעלם מבלי להתיר עקבות. האתגרים, המגורים ותחרויות החסינות כולן בסימן שבט המאיה, בקשר הדוק הזהה לזה שהופגן ב"הישרדות 7: איי הפנינה". תהנו שרשרו לכאן הכל על הפרק הראשון

קובי221

New member
רק שתדעי- אין עדיין ספוילד למנצח

כיוון שעדין הסדרה בארה"ב עדיין לא הסתיימה. שמעתי שהעונה הזאת היא אחד המוצלחות ואני מחכה לה בקוצר רוח. ורציתי לשאול, אני זה שהרסתי לך? אם כן, מצטער!

adi121

New member
אממ כן נראה לי שזה היית אתה..

התכוונתי במהלך כל העונה שלא יגלו מי המנצח.. ויש מצב שאתה זה שהרסת לי וגילית.. לא נורא סלחתי

קובי221

New member
ואיייייייי, זה פשוט ../images/Emo59.gif

כל עונה זה משתבח יותר ויותר! אמפרית המאיה היה לפי דעתי הכי מאתגר עד כה... ולפי דעתי האתגר של ההליכה הזו בגונג'ל וכל מה שהיה היום באמת קשה, ואייי כמה חבל שכבר על ההתחלה חולים. הפיבוריט שלי היא כמובן סטפני, ועוד שלוש בנות ששכחתי את שמם, אחת מהן היא האחות החמות שאני מניח שלא תמשיך הרבה זמן, ועוד שתים אמממ... הבלונדינית מהקבוצה של סטף ואחת עם שיער שחור(צעירה) מהקבוצה של בובי ג'ון.

קובי221

New member
ושכחתי להוסיף-

הג'אד הזה נראה לי נחש, על זה שהוא התפרץ לפני ההצבעות בכנס השבט... צריך להיזהר ממנו... כך לפחות נראה לי...

אחלה פרק../images/Emo29.gif

אני אוהבת השרדות!! לפי הפרק הראשון,אם זה יימשך ככה באמת הולכת להיות עונה
ואל תגלו ספויילריםםםםםםםםםםםםםם

vand

New member
פרק מצוין לפתיחת העונה

רק נראה לי התמקדו יותר מדי בהליכה שלהם בג'ונגל... לא הראו אפילו את המחנה שלהם.

קובי221

New member
נכון,

הם רצו להראות את הקושי של הקטע של ההליכה בג'ונגל וכל זה... בכלל, הם ערכו והראו את הדברים הכי קשים כך שאפילו לא היה להם זמן להראות את מחנה בסוף... וד"א הקבוצה של בובי לא צריך לבנות מחנה כי יש להם כבר את הבניין הזה...

walker20

New member
פרק מעולה !!!!!

אני עברתי ליס רק בזמן האחרון, ועדיין צופה ב"הישרדות:פלאו" בשידור היומי, הפיבוריטית שלי היתה תמיד סטפני, היא פשוט ענקית, בכל אופן, בעונה הזאת, נראה לי שההישרדות תהיה הכי קשה שהיתה אי- פעם, מקווה שסטפני תנצח, זה יהיה באזז עצום לתוכנית ד"א.

Angelus

New member
פרק מעולה!

קצת הראו יותר מדי את הצד החלש של האנשים, וזה דיי מובן, ההליכה הזאת גם לי, דרך מסך הטלוויזיה, נראתה לי אחת המשימות הקשות ביותר. שהעיינים של בובי ג'ון התחילו להתגלגל ממש נלחצתי, אמרתי לעצמי מה הם מצלמים את זה, שיעזרו לו... אבל נראה כי הוא מבריא. לעומת בלייק (?) -- שנראה כאילו הוא יסבול קצת יותר מזה ואז יעוף (מקרה גרג, השרדות פלאו). הם לא העלו בדעתם שיכול להיות שהקוצים האלה מורעלים או משהו? זה בטח העביר לו משהו.. אחרת הוא לא היה ככה חולה. מחכה לשבוע הבא

Ulong

New member
אתה לא רואה בקצב של ארה"ב?

היה נדמה לי שראיתי אותך משתתף בשירשורים של הפרקים בארה"ב.

Angelus

New member
הממ.. לא ../images/Emo3.gif

השתתפתי פעם אחת שם רשמתי שגיליתי שסטפני ובובי ג'ון חוזרים (סטפני!
) השרדות ועקרות בית נואשות היו הסדרות היחידות שלא הייתי מוריד -- כעת זה רק השרדות. אני פשוט נהנה לראות את זה במוצאי שבת, לא רוצה להרוס לעצמי את ההנאה

walker20

New member
לא נראה לי שהוא יבריא (בובי ג'ון)

היה לו התכווצות שרירים ברגל, זה מאוד כואב, ואחרי דבר כזה, מניסיון, צריך וימיים מנוחה, יהיה לו מאוד קשה לשרוד, נראה לי שהוא יתחנן שיעיפו אותו. ב"פלאו", הוא לא נדרש ללכת 18 ק"ם הרריים, השרירים שלו כנראה חלשים, זה הכול.

adi121

New member
אבל אני אוהבת בובי ג'ון../images/Emo7.gif

הוא לא יפרוש! לא סתם הביאו אותו פעם שניה.. יודעים שהוא נועד להיות שורד.. מסכן איזה הליכה מטורפת 18 ק"מ...

Angelus

New member
חח Mr. Cave Man

זוכרים שסטפני פחדה ממנו שהם נשארו לבד? היא אמרה שכל פעם הוא מתיז snot rocket
ובכלל, שהשבט השני צחקו עליו שהוא דומה לישו
לא צחקתי מעולם ככה מפרק בהשרדות.. בדיוק רואים אותו עם שמלה לבנה כזאת וקישוט לראש
גמני אוהב אותו, אני חושב שהוא ישאר.. הוא דיי חזק.

Ulong

New member
תזכיר לי רק מתי גרג סבל?

כי נראה לי שפספסתי משהו.

Angelus

New member
הממפ

גרג? הבריון, זוכר? נראה כמו לוק מבאפי. לא משנה, בקיצור, הוא קם באחד הלילות להשתין או משהו והוא עלה על איצטרובל וסובב את הקרסול שלו.. והיה לו ניתוח שם בעבר או בעיה כלשהי חמורה.. הוא לא הצליח לעמוד באתגר של הסחיבת תיקים עם החול האלה במים (איאן וטום שלטו שם), וביקש שינפו אותו.

vand

New member
לא נראה לי שזה היה גרג...

נראה לי אתה מתכוון לאחד מאולונג שניפו אותו יחסית מוקדם במשחק. נדמה לי קראו לו ג'ף.

למעלה