הישרדות 11 - גווטמאלה

Ulong

New member
אה.. הבנתי

אני יודע מי זה ג'ף. טוב, אני לא אגלה כלום רק אני אומר שהעונה הזאת היא בין הטובות ביותר, ואני לא צוחק, בינתיים ה-10 פרקים היו מעולים אחד אחד.

KittieFuck

New member
לא הבנתי..:|

נורא רציתי לצפות ולא יצא לי.. ראיתי רק את ההצבעה ב5 דקות האחרונות ואני אראה בשבוע הבא ת'שידור החוזר לא הבנתי משהו... מה פתאום בובי ג'ון שם?? (ולפי מה שקראתי כאן גם סטפני) הם לא היו בעונה שעברה? מה הפסדתי?! תנקס:)

lb22

New member
בגלל ש.....

הם היו כ"כ טובים בעונה הקודמת נתנו להם גם להיות העונה.. סטפני האישה הכי חזקה בסדרה. ובובי ג'ון האיש שעובד הכי קשה.....

KittieFuck

New member
לא הבנתי..:|

נורא רציתי לצפות ולא יצא לי.. ראיתי רק את ההצבעה ב5 דקות האחרונות ואני אראה בשבוע הבא ת'שידור החוזר לא הבנתי משהו... מה פתאום בובי ג'ון שם?? (ולפי מה שקראתי כאן גם סטפני) הם לא היו בעונה שעברה? מה הפסדתי?! תנקס:)

lb22

New member
בתור צופה אדוק של הסדרה

דווקא היום הפרק לא כ"כ זיעזע אותי או השאיר אותי עם טעם של עוד. נכון המשימה הייתה מאוד קשה והכל שונה מאוד מאשר מה שהיה בפלאו אבל לא יודע זה מוזר .... הקבוצה יאשה תזכה באתגרים הראשונים אבל ברגע שהבנים של הצהובים (נוקום?) יחלימו זה יהיה מאוזן יותר. חוץ מזה ביאשה יש אחד שהוא בול כמו טום מהעונה הקודמת.... ואני מהמר עליו כזוכה.... בכל מקרה אני מקווה שתיהיה עונה טובה אבל לא יודע משהו מוזר בה. ד"א לכל מי שלא יודע העונה (או יותר ההישרדות עצמה) נגמרו לפני שבועיים בערך כי הם שוהים שם בערך מסוף ספטמבר ואם אני לא טועה הם עברו את אחד ההוריקנים שפגע באיזה מרכז אמריקה , לא יודע אם הייתה להם פגיעה ישירה אבל נראה העונה הרבה מאוד גשם לדעתי.... יוחזרו איאן וטום לאלתר ! :)

Ulong

New member
אל תבלבל את המוח

את העונה צילמו מסוף יוני עד תחילת אוגוסט השנה. התחילו לשדר ב-15 לספטמבר בארה"ב.

למעלה