אני בעד ערב אם חני בעניין, אבל אז זה הופך לבעית שינה לירוחמאיות
O orlyshka1 New member 25/4/10 #28 בקיצור יום חמישי ערב נראה לי רעיון מעולה, אם שירי תוכל לקחת חופש בשישי, מה אתן אומרות?
F FourMinuteWarning New member 25/4/10 #31 מה לגבי ימי שלישי? ימי רביעי אני ביום חופשי... ככה לא תהיה בעיה מבחינת חזרה למחרת
O orlyshka1 New member 25/4/10 #33 באופן עקרוני אם את מדברת על ימי שלישי בכללי, בשעות הערב, לי אין שום בעיה. לא חייבים בשבועות....
R RobbiesOfficialBabe New member 26/4/10 #34 חחחחחחח כפרע../images/Emo24.gif תודה על ההצעה אם כבר בשעות הערב אפשר ללכת להתנחל אצל אחי- ככה יהיה לנו טרמפ חינם הביתה ונוכל להירדם עם הביג ברודר
חחחחחחח כפרע../images/Emo24.gif תודה על ההצעה אם כבר בשעות הערב אפשר ללכת להתנחל אצל אחי- ככה יהיה לנו טרמפ חינם הביתה ונוכל להירדם עם הביג ברודר
T tthanitt New member 26/4/10 #38 ואאאווו עדין אין החלטה ...חחחח המפגש בבית שלי בת"א אני אוכל להציע לינה אבל רק ביום חמישי כי שישי אני לא עובדת אמצע שבוע בעיתי לי ..
ואאאווו עדין אין החלטה ...חחחח המפגש בבית שלי בת"א אני אוכל להציע לינה אבל רק ביום חמישי כי שישי אני לא עובדת אמצע שבוע בעיתי לי ..
F FourMinuteWarning New member 27/4/10 #41 ../images/Emo10.gif אני אצטרך לבדוק קודם, אבל אולי אני אקח בסוף חופש כל שבוע אחר (ביום חמישי) יהיה טוב?
../images/Emo10.gif אני אצטרך לבדוק קודם, אבל אולי אני אקח בסוף חופש כל שבוע אחר (ביום חמישי) יהיה טוב?