הכל על האירוח

ייאייייייייייי

עכשיו השידור של דני בבלוגTV, רק בגלל זה נשארתי בבית היום ולא יצאתי
ריספקט

ORLIY1

New member
אחח.. היה תענוג ../images/Emo13.gif

כל כך נעים להיזכר ודניאל תמיד משרה עלי אווירת נינוחות ואופטימיות נעימה שעושה כיף לצפות ולשמוע. נהניתי. אורלי.

AVIV80

New member
היה אירוח מצוין דניאל היה אחלה

רק חבל שיהיו שאלות שטותיות שלא קשורות למוסיקה נ"ב הודיה גייסתי לך מישהי לפורום

ORLIY1

New member
האמת שהשאלות היו קצת..

פרטיות. ציפיתי לשמוע קצת יותר לגבי המוזיקה.

hodayoyo

New member
היו גם הרבה שאלות על מוזיקה../images/Emo60.gif

ודניאל כמובן טרח לנדב פרטים מעבר לשאלה
גם שאלות על השפעות הסביבה הן שאלות על מוזיקה, השאלה על דנה בסוף היתה דיי מיותרת, אבל נו, כמו שאמרתי לא אני בוחרת את השאלות, והמנחה הזה הנחה כבר הרבה אירוחים ככה שהוא יודע מה הוא עושה

bryan

New member
גם אני לא הצלחתי לראות

לא נורא,אני אחכה שיעלו את האירוח

hodayoyo

New member
בקרוב יעלו אותו ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שאלתי במיוחד כי חצי פורום הודיע שהוא לא יהיה

bryan

New member
הוא ענה על השאלות ששאלתי?

לגבי הופעה באשדוד ועוד משהו ששאלתי אותו,לא זוכר מה

hodayoyo

New member
כן../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

התייחס לזה דיי הרבה, כאילו תשובה ארוכה וזה

ORLIY1

New member
לאשדוד הוא לא יגיע אבל..

הוא רצה להודיע לך שהיא ממש קרובה לתל אביב..
בקיצור, קצת בעייתי לקיים הופעה בכל עיר בארץ, הצד השני צריך לעשות לעיתים את המאמץ הקטן הזה של להגיע למקום מרכזי. אגב, אני במקור מהצפון ואני מכירה אנשים רחוקים מאיפה שגרתי שהגיעו לתל אביב, אם זה מבאר שבע, או צפוני לגמרי משם, כמעט על-יד נהריה. צריך רק לרצות.

bryan

New member
למה לא?

סתם לשם השוואה,לא מזמן הביאו לאשדוד לאולם של 400 איש בלבד מופעים יחסית גדולים ומורכבים כמו ריטה וארקדי דוכין,אז אולי גם דניאל

ORLIY1

New member
Bryan

באמת שקטונתי מלדעת כמה אנשים מגיעים להופעה של דניאל והאם הוא ממלא אולמות של כ-400 איש יותר או פחות, אני לא חושבת שמדובר בזה. מדובר במקום מרכזי שיהווה גישה להרבה אנשים אחרים מכל מיני מקומות ולא לרכז את ההופעה למקומיים. כך לפי דעתי. בכל זאת לשם ההשוואה, קח לדוגמא את חיפה, הופעה שם זה פשוט מתבקש ונוח יותר מלהגיע לתל אביב אבל לאשדודים, חצי שעה גג והם שם + חיפוש אחרי חניה
שווה פשוט לבדוק מי נוסע, מי יכול לקחת טרמפ, להתחבר עם אנשים בפורום שאתה יודע שדניאל בלב שלהם והם תמיד ישמחו לעוד חבר. זהו בערך.

למעלה