הכל על האירוח

ORLIY1

New member
הודיה

נעים מאוד. היה באמת אחלה ונחמד לדעת שיש בית חם לאנשים שאוהבים את דניאל. אני לא יודעת בת כמה את אבל אם לקחת על עצמך את ניהול הפורום אני בהחלט חושבת שמיתפקדך לשמור על רמה מסויימת של המקום על מנת לשמור אותו זמין לכל הגילאים. גם אם זה אומר למחוק הודעות ולחסום יוזרים, אין מה לעשות, לפעמים גם זה צריך להעשות. כמובן בשיקול דעת, סה"כ מדובר בחברה שאוהבים את דניאל. בקיצור, לשיקולך. אני אנסה להיות פה מדי פעם שיהיה לך המון בהצלחה. ולדניאל כמובן.

bryan

New member
היא בת יותר מ 16 זה בטוח

כי זה הגיל המינימלי לניהול פורום בתפוז

ORLIY1

New member
כן, הספקתי קצת לקרוא עליה..

לפי דעתי החתימה שלך ארוכה ומה זה לא מתאימה לפורום של דניאל. ראבק כבדו אותו, תנו לו את הכבוד בכך שהוא אמן בפני עצמו מלבד היותו ההא ושל אביב.. בכל אופן קצת מציק.

hodayoyo

New member
החתימות הן בכל תפוז../images/Emo60.gif

ולא משתנות לפי הפורום בו את נמצאת, וברור לך שכל אחד חבר בכמה פורומים, נכון? ככה שזה משתנה... כמו שהחתימה שלי עם ציטוט משיר של דניאל לא מתאימה לפורום של סינרגיה, אבל זה מה שבחרתי לשים בחתימה שלי כי זה מה שמעביר אותי ומתאים לי...
ואני בת 17 וחצי, עולה לי"ב והגעתי לניהול הפורום הזה אחרי שהמנהל הקודם פרש מסיבותיו האישיות והפורום נותר בלא מנהל, אז אני הגשתי בקשה

ORLIY1

New member
אז לא.. לא היה לי ברור עסק החתימות

לכן אני גם לא מכינה לי אחת. נראה לי קריא יותר במקום שקופצים משפטי מחץ או שירים. AnyWay הודיה, אנחנו שכנות (שוהם). אני אהיה פה קצת לתמוך בך ובדניאל.

hodayoyo

New member
אהה את באמת קרובה יחסית ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כולנו נשמח שתישארי איתנו פה, אפילו שזה לא "הפורום הישן", גם אנחנו אנשים נחמדים

M A R K I

New member
תגידי לי, בא לך להרגע?!

אני לא ממש שואלת איזה חתימה לשים ואיזה לא. . . .

AVIV80

New member
דניאל שוקל לשים את הכל בהופעות

בעקבות השאלה ששאלתי הוא אמר שהוא יחשוב על זה והוא שוקל לשים את זה בהופעות

hodayoyo

New member
קצת ממה שהיה באירוח../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

(היום יש יותר מדי "
" בהודעות שלי
) הייתי במקום בו צילמו את האירוח והיה כיף
דניאל הגיע באיחור קטנטן שבטח מי שהיה בצ'אט של הלוג טי.וי שם לב שהתחילו ב8 ועשרה במקום ב8, אבל ככה זה, נו. הממ איך שדניאל הגיע התחילו לצלם, אז הוא רק אמר לי שלום וזה ומה נשמע וצילומים... אני תכננתי להישאר אחרי הצילומים לדבר עם דניאל, להכריח אותו להירשם לפה כבר ולכתוב פה ועוד כל מיני שטויות, אבל אבא חיכה לי למטה ברכב והיה עצבני שכבר מאוחר ונמאס לו
אז הייתי צריכה לרדת. מה שכן יש לי חתימה על דיסק ודניאל יצירתי: "להודיה, בהרבה אהבה והודיה(
) דניאל" זהו, נחמד לי
ובאמת חבל שלא היה לי זמן לדבר איתו, אבל פעם אחרת

Lihi a

New member
אוח..

פספסתי את האירוח בסוף.. יכול להיות שיפורסמו התשובות שלו לשאלות? או בקטע וידאו..? מישהו לפחות יודע אם הוא ענה על השאלות שלי?:\

hodayoyo

New member
הממ השאלות שלך... ../images/Emo60.gif

לא נראה לי ששאלו אותו... אבל היו שאלות דומות לגבי המוזיקה הקלאסית וכד'. לא יפרסמו את התשובות, אלא מעלים את האירוח לארכיון ככה שתוכלי לצפות בו
כשיעלו אותו אני אעדכן פה (אם לא יעדכנו לפני
), אז תבקרי אותנו ותישארי מעודכנת

hodayoyo

New member
היום העלו אירוח שהתקיים ב21../images/Emo60.gif

לחודש... כלומר לוקח להם קצת פחות משבוע, אז אני מאמינה שביום שני ככה יעלו את האירוח

למעלה