../images/Emo41.gifהכפילים - ההסבר וההרשמה../images/Emo41.gif
הכפילים הוא מאין משחק תפקידים. כל אחד בפורום בוחר לו זמר,והוא משחק את התפקיד שלו.
מה צריך לעשות כל אחד?
כל אחד צריך לבחור לו את זמר שלו..שהוא ישחק איתו ל ת מ י ד ,אי אפשר להלחיף זמרים כי אז זה יוצר בלאגן ואי נוחות לחברי הפורום האחרים,ולכן תבחרו טוב טוב זמר. כל אחד יכול לבחור להיות בן או בת או להקה!
,למשל אני יכול לבחור להיות Ai Otsuka או להיות X Japan.
מה אח"כ?
אחרי שבחרתם דמות,אתם צריכים לבחור לה אייקון מתפוז ותמונה שתהיה איתה בכל הודעה שהדמות רושמת. אין לבחור אייקון שכבר בחרו אותו כמו כן דמות שכבר בחרו. על מה ידברו הדמויות? הדמויות ידברו על הכנת דואטים משותפים,הופעות,הכנת סינגלים משותפים,אבל זה יהיה משעמם אם זה רק יהיה על המקצוע,הם ידברו גם על מה שהם אוהבים לאכול
וכל מה שיעלה לכם בראש תכתבו
שנירשמים,איך צריכה להיראות ההודעה? הנה דוגמא: הנושא: *שם הזמר באנגלית + האייקון שבחרתם* בתוכן: להוסיף את התמונה שאתם רוצים שתהיה עם הזמר שבחרתם כל הזמן. אחרי שתרשמו,אני יתן הודעה שיהיה כתוב את רשימת המשתתפים הקבועה וזה יראה כך: ______ - תפוס ע"י ______ וכך הלאה. מי שפיספס את הרשמה יוכל להצטרף באמצע המשחק,ואיך עושים את זה? שולחים לי מסר עם הדמות שאתם רוצים להיות איתה,ואח"כ בסיבוב הבא אני מעדכן את הרשימה ואתם יכולים לשחק!
תרשמו ומחר אנחנו נתחיל את המשחק אחרי תוצאות הגמר של הסופרסטאר היפני !
משחק נעים,מיכאל
הכפילים הוא מאין משחק תפקידים. כל אחד בפורום בוחר לו זמר,והוא משחק את התפקיד שלו.