באיזו*
S Sezuke New member 9/8/06 #39 פשוט מישהי כבר תפסה את לארקו שלי =\ לא רציתי דבקא את לארקו, אלא את הזמר שלהם הייד 3> =\\\
מ מ א י י ק New member 9/8/06 #41 אממ...../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif אין עוד להקה / זמר / זמרת שאתה רוצה להיות איתה? אם תוכל למצוא זה בסדר , ואם אין למי שתפסה את הלהקה לארקו בעיה עם זה אז זה בסדר =]
אממ...../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif אין עוד להקה / זמר / זמרת שאתה רוצה להיות איתה? אם תוכל למצוא זה בסדר , ואם אין למי שתפסה את הלהקה לארקו בעיה עם זה אז זה בסדר =]
A akane New member 9/8/06 #44 אני דיי רוצה את הייד XD לארקו הלהקה האהובה עלי, ואני מאוד אוהב את הייד 3>3> אז אני צריך לחכות שהיא תשרשר לפה כדי לדעת אם אני יכול לתפוס אותו T_T?
אני דיי רוצה את הייד XD לארקו הלהקה האהובה עלי, ואני מאוד אוהב את הייד 3>3> אז אני צריך לחכות שהיא תשרשר לפה כדי לדעת אם אני יכול לתפוס אותו T_T?
S Sezuke New member 9/8/06 #46 אני יודע ^_^ אבל אני מחכה לתשובה חיובית ממיכאל :| (אולי אני בעצם אבחר את הלהקה שלנו ;} XD ... בעצם קודם שתקום XD )
אני יודע ^_^ אבל אני מחכה לתשובה חיובית ממיכאל :| (אולי אני בעצם אבחר את הלהקה שלנו ;} XD ... בעצם קודם שתקום XD )
מ מ א י י ק New member 9/8/06 #49 אוקיי בסדר../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif אתה יכול לקחת את הייד מהלהקה לארקו
מ מ א י י ק New member 9/8/06 #58 אין בעד מה../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif חשוב לי לרצות את כולם~
מ מ א י י ק New member 9/8/06 #50 ../images/Emo41.gifהמשחק יתחיל ביום ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif
S SShiRaS New member 9/8/06 #59 האא! ^__^ *מאוהב* באמת בחירה מושלמת.. ג'אן דארק היא להקת ג'יירוק מבין האיכותיות ביותר
N nadav1232 New member 10/8/06 #67 הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1578&msgid=83453269
O oracle New member 10/8/06 #69 בדיוק ההיפך :> קייטארו בחר בקיו ולא במאנה כי מאנה שתקן מדי בשבילו... מה שאומר שמאנה פנוי להובלות [בעצם כבר לא.. P=]
בדיוק ההיפך :> קייטארו בחר בקיו ולא במאנה כי מאנה שתקן מדי בשבילו... מה שאומר שמאנה פנוי להובלות [בעצם כבר לא.. P=]